اخبار داغ

برپایی محفل نورانی انس با قرآن کریم درمدارس میرجاوه

برپایی محفل نورانی انس با قرآن کریم درمدارس میرجاوه
به منظور پررنگ تر شدن معنویات دانش آموزان وانس با قرآن کریم علمای شیعه و سنی اقدام به برپایی محفل انس با قرآن در مدارس میرجاوه کردند .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری لادیز؛ در حالی که این روزها شاهد کم‌توجهی برخی نهادها به برگزاری جلسات سنتی قرآن و کمرنگ‌شدن این جلسات هستیم، استادان و کارشناسان قرآن، احیا و توسعه این جلسات را برای ترویج قرآن‌خوانی و فرهنگ قرآنی ضروری می‌دانند.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لادیز,
,
, ,
,

حجت الاسلام والمسلمین مهدی هاشمی پورازاستادان علوم قرآنی در گفتگو با خبرنگارلادیز؛اظهار کرد:در ماه مبارک رمضان، شاهد اوج‌گیری فعالیت‌های قرآنی هستیم اما این به معنا نیست که در دیگر ایام سال فعالیت‌ها و برنامه‌های قرآنی قطع می‌شود.
وی افزود: به همین دلیل به کمک علمای دینی تشیع و تسنن محفل نورانی انس با قران کریم در دبستان دخترانه سمیه برپا شد که با استقبال بسیار خوبی از سوی دانش آموزان روبرو شد .
 

, لادیز,
,
,
, ,
,

رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان میرجاوه با اشاره بر اهمیت فعالیت تشکل‌های مردمی در برنامه‌های قرآنی خاطر نشان کرد: رهبر معظم انقلاب نیز معتقدند که فعالیت‌های قرآنی به صورت مردمی باشد و نهادها و سازمان‌های دولتی تنها از این فعالیت‌ها حمایت کنند و به آنها جهت دهند.
وی ضمن بیان اثرات مثبت تلاوت آیات قرآن در زندگی افراد تصریح کرد:انس افراد در سنین کودکی با قرآن و تلاوت آن اثرات بسیار مثبتی در جامعه خواهد داشت و از بروز ناهنجاری های اجتماعی در آینده می کاهد .
 

,
,
,
, ,


این مقام مسئول اذعان کرد: استادان قرآنی نیز باید برای هر گروه سنی ، آموزش‌های مخصوصی ببینند. به عنوان مثال، مربی کودک و نوجوان باید با روان‌شناسی کودک و نوجوان آشنا باشد و طبق اصول علمی پیش رود،تهیه متون برای تدریس در این جلسات اهمیت ویژه‌ای دارد که متولیان باید به آن توجه ویژه‌ای داشته باشند.

انتهای پیام /

,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه