پژوهشگر و کارشناس گیاهان دارویی در اردبیل گفت : نباید در استفاده از جوش شیرین زیاده روی کرد چون باعث استفراغ و کم اشتهایی در فرد شده و در دراز مدت مانع جذب ویتامین ها به بدن می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛زلیخا صادقی پژوهشگر و کارشناس گیاهان دارویی در اردبیل در گفتگو با بانوی کوثر، گفت: امروزه همه می دانیم برای تهیه یک غذای خوشمزه و مطبوع لازم است موادی به غذا افزوده شود تا آن را معطر،خوش رنگ و لعاب و لذیذ کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بانوی کوثر,صادقی با اشاره به تاثیرات چاشنی غذایی در سلامت بدن، گفت: باید دقت کرد که از چاشنی ها درست استفاده شود چراکه استفاده نادرست از این مواد می تواند سلامت بدن را به خطر بیندازد.
,وی گفت : متاسفانه عدم آگاهی و یا ندانستن چگونگی مصرف بسیاری از مواد، علت به وجود آمدن بیماریها در بدن است از این رو باید مراقب بود.
,وی با اشاره به خواص و موارد مصرف جوش شیرین، در بین خانواده های ایرانی گفت: جوش شیرین یکی از نمک های سدیم در ترکیب با کربنیک اسید است که استفاده زیاده از آن در خانواده ها معمول بوده و است.
,وی افزود: از جوش شیرین بیشتر در نانوایی ها و شیرینی پزی ها برای ترد و سبک کردن نان و کیک و همچنین در تهیه انواع کوکوها استفاده می شود، البته جوش شیرین دارای طبع گرم بوده و علاوه بر آشپزی خواص دارویی نیز دارد.
,کارشناس و پژوهشگر گیاهان دارویی خاطرنشان کرد: نباید در استفاده از جوش شیرین زیاده روی کرد چون باعث استفراغ و کم اشتهایی در فرد شده و استفاده دراز مدت آن مانع جذب ویتامین ها در بدن می شود.
,وی تصریح کرد: از جوش شیرین در درمان شوره سر،عرق پا، جوش و آفت دهان و خارش های پوستی استفاده می شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه