جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان بهارستان با حضور مسئولان شهرستانی در راستای اعمال تغییرات جدی در شرایط نانواییها و کیفیت نان برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا بهنقل از پایگاه خبری تحلیلی بهارستانه، جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان بهارستان به ریاست بیژن سلیمانپور فرماندارشهرستان بهارستان و با حضور طاهرخانی بخشدار بخش گلستان، حسین ناطقیپور رئیس اداره صنعت معدن و تجارت، بیوک حمیدی رئیس اتاق اصناف بهارستان و دیگر اعضای این کارگروه در محل سالن جلسات شهید رجایی برگزار گردید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی بهارستانه،, پایگاه خبری تحلیلی بهارستانه,سیفالله علامی، معاون برنامهریزی، اداری و مالی فرمانداری بهارستان در حاشیه این جلسه در خصوص جزئیات جلسه، بیان داشت: تداوم تلاشهای اعضای کارگروه برای ارتقاء و بهبود کیفیت نان در سطح شهرستان از جمله نکاتی بود که در جلسه کارگروه آرد و نان بهارستان به آن تاکید شد.
,وی در ادامه باتاکید بر اینکه اغلب نانهای تولید شده در سطح شهرستان به دلیل کیفیت پایین آرد، کیفیتشان پایین است، تصریح کرد: امروز بازنگری و تغییر در فهرست شرکتهای تامین آرد شهرستان بهارستان امری ضروری و الزامی به شمار می رود که نیازمند توجه مسئولان می باشد.
,علامی همچنین از طرحهای تشویقی تصویب شده در این جلسه خبر داد و گفت: از این پس برای واحدهای نانوایی نمونه شهرستان بهارستان سهمیههای تشویقی در نظر گرفته می شود، تا از این طریق فضای رقابتی بین واحدها برای تولید نان باکیفیت ایجاد شود.
,وی در پایان باتوجه به اهمیت رعایت بهداشت در پخت و تولید نان و تاثیر مستقیم آن در سلامت جامعه، خاطرنشان کرد: حذف افزودنیهای غیرمجاز و مضر که استفاده از آنها می تواند سلامت شهروندان بهارستانی را به خطر بیاندازد، از دیگر مصوبات جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان بهارستان بود که تمام اعضا نسبت به انجام این تصمیم موافق بودند.
, وی در پایان باتوجه به اهمیت رعایت بهداشت در پخت و تولید نان و تاثیر مستقیم آن در سلامت جامعه، خاطرنشان کرد: حذف افزودنیهای غیرمجاز و مضر که استفاده از آنها می تواند سلامت شهروندان بهارستانی را به خطر بیاندازد، از دیگر مصوبات جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان بهارستان بود که تمام اعضا نسبت به انجام این تصمیم موافق بودند.,انتهای پیام/
, انتهای پیام/ ]
ارسال دیدگاه