اخبار داغ

متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی مطرح کرد

سرانه مصرف شیر در یزد پایین تر از میانگین کشوری/نرمی و پوکی استخوان؛عوارض عدم مصرف شیر در سنین پایین است

سرانه مصرف شیر در یزد پایین تر از میانگین کشوری/نرمی و پوکی استخوان؛عوارض عدم مصرف شیر در سنین پایین است
متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی در خصوص مصرف شیر و نحوه مصرف این ماده غذایی گفت: شیر ارزش تغذیه‌ای زیادی دارد که توصیه می‌شود حتما شیر یا فراورده‌های لبنی مصرف شوند تا در پیری و بزرگسالی دچار مشکل نشوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از یزدندا؛ سرانه مصرف لبنیات در یزد 111 لیتر بوده و این در حالی است که سرانه مصرف لبنیات در کشور 120 لیتر و میانگین جهانی 300 لیتر است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدندا,

دکتر «حسن مظفری» متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی در گفتگو با خبرنگار یزدندا در خصوص مصرف شیر و نحوه مصرف این ماده غذایی گفت: شیر ارزش تغذیه‌ای زیادی دارد که توصیه می‌شود حتما شیر یا فراورده‌های لبنی مصرف شوند تا در پیری و بزرگسالی دچار مشکل نشوند.

دکتر مظفری اظهار کرد: آمارها حاکی از آن است که سرانه مصرف شیر و فراورده‌های آن  در کشور کم است و متاسفانه در یزد این مقدار کمتر از میانگین کشوری است.

وی افزود: اگر شیر در سنین پایین مصرف شود، افراد در بزرگسالی با کمبود کلسیم و مشکلات استخوانی از جمله نرمی استخوان و پوکی آن در امان خواهند بود علاوه بر این اگر در سنین پایین کلسیم به مقدار لازم دریافت نشود در سنین بالاتر مصرف شیر و لبنیات سخت و مشکل‌زا خواهد بود.

عضو هیئت علمی دانشگاه در خصوص کیفیت شیر و نحوه مصرف این ماده غذایی اذعان کرد: شیر علاوه بر اینکه یک ماده غذایی بسیار مفید و پر اهمیت است در معرض آلودگی‌های زیادی نیز قرار دارد.

وی ادامه داد: سلامت شیر اهمیت زیادی دارد و در کل فراورده‌های این ماده غذایی آلودگی کمتری نسبت به خود شیر دارند.

دکتر مظفری با بیان اینکه شیر استعداد زیادی برای آلودگی دارد عنوان کرد: در مصرف شیر حتما بایداز سلامت این ماده غذایی اطمینان پیدا کرد تا به بدن آسیبی نرسد.

وی گفت: ممکن است مردم شیر را به صورت پاستوریزه تهیه کنند که این نوع شیر هنوز ممکن است در آن میکروب و آلودگی وجود داشته باشد و حتما باید در یخچال نگهداری شود اما شیر استرلیزه هیچ آلودگی ندارد حتی اگر در یخچال نگهداری نشود و این نوع شیر سلامت لازم و کافی را به لحاظ میکروب زدایی دارد.

متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی ادامه داد: در شیرهای پاستوریزه و استرلیزه به دلیل اینکه چربی شیر برای تهیه دیگر فراورده‌ها از آن گرفته می‌شود مردم فکر می‌کنند کیفیت لازم را ندارد و خواهان مصرف شیرهای محلی که خودشان تهیه میکنند هستند.

وی خاطر نشان کرد: برای مصرف شیرهای محلی هیچ مانعی وجود ندارد اما حتما باید شیر تهیه شده به مدت 15 الی 20 دقیقه جوش بخورد تا میکروب زدایی شود و در این صورت است که شیر سالم بوده و آماده مصرف می‌باشد.

در در 9 ماهه نخست سال جاری 150 نفر در استان یزد به بیماری تب مالت مبتلا شدند.

انتهای پیام/ز.ک

,

دکتر «حسن مظفری» متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی در گفتگو با خبرنگار یزدندا در خصوص مصرف شیر و نحوه مصرف این ماده غذایی گفت: شیر ارزش تغذیه‌ای زیادی دارد که توصیه می‌شود حتما شیر یا فراورده‌های لبنی مصرف شوند تا در پیری و بزرگسالی دچار مشکل نشوند.

دکتر مظفری اظهار کرد: آمارها حاکی از آن است که سرانه مصرف شیر و فراورده‌های آن  در کشور کم است و متاسفانه در یزد این مقدار کمتر از میانگین کشوری است.

وی افزود: اگر شیر در سنین پایین مصرف شود، افراد در بزرگسالی با کمبود کلسیم و مشکلات استخوانی از جمله نرمی استخوان و پوکی آن در امان خواهند بود علاوه بر این اگر در سنین پایین کلسیم به مقدار لازم دریافت نشود در سنین بالاتر مصرف شیر و لبنیات سخت و مشکل‌زا خواهد بود.

عضو هیئت علمی دانشگاه در خصوص کیفیت شیر و نحوه مصرف این ماده غذایی اذعان کرد: شیر علاوه بر اینکه یک ماده غذایی بسیار مفید و پر اهمیت است در معرض آلودگی‌های زیادی نیز قرار دارد.

وی ادامه داد: سلامت شیر اهمیت زیادی دارد و در کل فراورده‌های این ماده غذایی آلودگی کمتری نسبت به خود شیر دارند.

دکتر مظفری با بیان اینکه شیر استعداد زیادی برای آلودگی دارد عنوان کرد: در مصرف شیر حتما بایداز سلامت این ماده غذایی اطمینان پیدا کرد تا به بدن آسیبی نرسد.

وی گفت: ممکن است مردم شیر را به صورت پاستوریزه تهیه کنند که این نوع شیر هنوز ممکن است در آن میکروب و آلودگی وجود داشته باشد و حتما باید در یخچال نگهداری شود اما شیر استرلیزه هیچ آلودگی ندارد حتی اگر در یخچال نگهداری نشود و این نوع شیر سلامت لازم و کافی را به لحاظ میکروب زدایی دارد.

متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی ادامه داد: در شیرهای پاستوریزه و استرلیزه به دلیل اینکه چربی شیر برای تهیه دیگر فراورده‌ها از آن گرفته می‌شود مردم فکر می‌کنند کیفیت لازم را ندارد و خواهان مصرف شیرهای محلی که خودشان تهیه میکنند هستند.

وی خاطر نشان کرد: برای مصرف شیرهای محلی هیچ مانعی وجود ندارد اما حتما باید شیر تهیه شده به مدت 15 الی 20 دقیقه جوش بخورد تا میکروب زدایی شود و در این صورت است که شیر سالم بوده و آماده مصرف می‌باشد.

در در 9 ماهه نخست سال جاری 150 نفر در استان یزد به بیماری تب مالت مبتلا شدند.

انتهای پیام/ز.ک

,

دکتر «حسن مظفری» متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی در گفتگو با خبرنگار یزدندا در خصوص مصرف شیر و نحوه مصرف این ماده غذایی گفت: شیر ارزش تغذیه‌ای زیادی دارد که توصیه می‌شود حتما شیر یا فراورده‌های لبنی مصرف شوند تا در پیری و بزرگسالی دچار مشکل نشوند.

, یزدندا,

دکتر مظفری اظهار کرد: آمارها حاکی از آن است که سرانه مصرف شیر و فراورده‌های آن  در کشور کم است و متاسفانه در یزد این مقدار کمتر از میانگین کشوری است.

,

وی افزود: اگر شیر در سنین پایین مصرف شود، افراد در بزرگسالی با کمبود کلسیم و مشکلات استخوانی از جمله نرمی استخوان و پوکی آن در امان خواهند بود علاوه بر این اگر در سنین پایین کلسیم به مقدار لازم دریافت نشود در سنین بالاتر مصرف شیر و لبنیات سخت و مشکل‌زا خواهد بود.

,

عضو هیئت علمی دانشگاه در خصوص کیفیت شیر و نحوه مصرف این ماده غذایی اذعان کرد: شیر علاوه بر اینکه یک ماده غذایی بسیار مفید و پر اهمیت است در معرض آلودگی‌های زیادی نیز قرار دارد.

,

وی ادامه داد: سلامت شیر اهمیت زیادی دارد و در کل فراورده‌های این ماده غذایی آلودگی کمتری نسبت به خود شیر دارند.

,

دکتر مظفری با بیان اینکه شیر استعداد زیادی برای آلودگی دارد عنوان کرد: در مصرف شیر حتما بایداز سلامت این ماده غذایی اطمینان پیدا کرد تا به بدن آسیبی نرسد.

,

وی گفت: ممکن است مردم شیر را به صورت پاستوریزه تهیه کنند که این نوع شیر هنوز ممکن است در آن میکروب و آلودگی وجود داشته باشد و حتما باید در یخچال نگهداری شود اما شیر استرلیزه هیچ آلودگی ندارد حتی اگر در یخچال نگهداری نشود و این نوع شیر سلامت لازم و کافی را به لحاظ میکروب زدایی دارد.

,

متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی ادامه داد: در شیرهای پاستوریزه و استرلیزه به دلیل اینکه چربی شیر برای تهیه دیگر فراورده‌ها از آن گرفته می‌شود مردم فکر می‌کنند کیفیت لازم را ندارد و خواهان مصرف شیرهای محلی که خودشان تهیه میکنند هستند.

,

وی خاطر نشان کرد: برای مصرف شیرهای محلی هیچ مانعی وجود ندارد اما حتما باید شیر تهیه شده به مدت 15 الی 20 دقیقه جوش بخورد تا میکروب زدایی شود و در این صورت است که شیر سالم بوده و آماده مصرف می‌باشد.

,

در در 9 ماهه نخست سال جاری 150 نفر در استان یزد به بیماری تب مالت مبتلا شدند.

,

انتهای پیام/ز.ک

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه