متخصص تغذیه و رژیمدرمانی در خصوص مصرف شیر و نحوه مصرف این ماده غذایی گفت: شیر ارزش تغذیهای زیادی دارد که توصیه میشود حتما شیر یا فراوردههای لبنی مصرف شوند تا در پیری و بزرگسالی دچار مشکل نشوند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از یزدندا؛ سرانه مصرف لبنیات در یزد 111 لیتر بوده و این در حالی است که سرانه مصرف لبنیات در کشور 120 لیتر و میانگین جهانی 300 لیتر است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدندا,دکتر «حسن مظفری» متخصص تغذیه و رژیمدرمانی در گفتگو با خبرنگار یزدندا در خصوص مصرف شیر و نحوه مصرف این ماده غذایی گفت: شیر ارزش تغذیهای زیادی دارد که توصیه میشود حتما شیر یا فراوردههای لبنی مصرف شوند تا در پیری و بزرگسالی دچار مشکل نشوند.
دکتر مظفری اظهار کرد: آمارها حاکی از آن است که سرانه مصرف شیر و فراوردههای آن در کشور کم است و متاسفانه در یزد این مقدار کمتر از میانگین کشوری است.
وی افزود: اگر شیر در سنین پایین مصرف شود، افراد در بزرگسالی با کمبود کلسیم و مشکلات استخوانی از جمله نرمی استخوان و پوکی آن در امان خواهند بود علاوه بر این اگر در سنین پایین کلسیم به مقدار لازم دریافت نشود در سنین بالاتر مصرف شیر و لبنیات سخت و مشکلزا خواهد بود.
عضو هیئت علمی دانشگاه در خصوص کیفیت شیر و نحوه مصرف این ماده غذایی اذعان کرد: شیر علاوه بر اینکه یک ماده غذایی بسیار مفید و پر اهمیت است در معرض آلودگیهای زیادی نیز قرار دارد.
وی ادامه داد: سلامت شیر اهمیت زیادی دارد و در کل فراوردههای این ماده غذایی آلودگی کمتری نسبت به خود شیر دارند.
دکتر مظفری با بیان اینکه شیر استعداد زیادی برای آلودگی دارد عنوان کرد: در مصرف شیر حتما بایداز سلامت این ماده غذایی اطمینان پیدا کرد تا به بدن آسیبی نرسد.
وی گفت: ممکن است مردم شیر را به صورت پاستوریزه تهیه کنند که این نوع شیر هنوز ممکن است در آن میکروب و آلودگی وجود داشته باشد و حتما باید در یخچال نگهداری شود اما شیر استرلیزه هیچ آلودگی ندارد حتی اگر در یخچال نگهداری نشود و این نوع شیر سلامت لازم و کافی را به لحاظ میکروب زدایی دارد.
متخصص تغذیه و رژیمدرمانی ادامه داد: در شیرهای پاستوریزه و استرلیزه به دلیل اینکه چربی شیر برای تهیه دیگر فراوردهها از آن گرفته میشود مردم فکر میکنند کیفیت لازم را ندارد و خواهان مصرف شیرهای محلی که خودشان تهیه میکنند هستند.
وی خاطر نشان کرد: برای مصرف شیرهای محلی هیچ مانعی وجود ندارد اما حتما باید شیر تهیه شده به مدت 15 الی 20 دقیقه جوش بخورد تا میکروب زدایی شود و در این صورت است که شیر سالم بوده و آماده مصرف میباشد.
در در 9 ماهه نخست سال جاری 150 نفر در استان یزد به بیماری تب مالت مبتلا شدند.
انتهای پیام/ز.ک
دکتر «حسن مظفری» متخصص تغذیه و رژیمدرمانی در گفتگو با خبرنگار یزدندا در خصوص مصرف شیر و نحوه مصرف این ماده غذایی گفت: شیر ارزش تغذیهای زیادی دارد که توصیه میشود حتما شیر یا فراوردههای لبنی مصرف شوند تا در پیری و بزرگسالی دچار مشکل نشوند.
دکتر مظفری اظهار کرد: آمارها حاکی از آن است که سرانه مصرف شیر و فراوردههای آن در کشور کم است و متاسفانه در یزد این مقدار کمتر از میانگین کشوری است.
وی افزود: اگر شیر در سنین پایین مصرف شود، افراد در بزرگسالی با کمبود کلسیم و مشکلات استخوانی از جمله نرمی استخوان و پوکی آن در امان خواهند بود علاوه بر این اگر در سنین پایین کلسیم به مقدار لازم دریافت نشود در سنین بالاتر مصرف شیر و لبنیات سخت و مشکلزا خواهد بود.
عضو هیئت علمی دانشگاه در خصوص کیفیت شیر و نحوه مصرف این ماده غذایی اذعان کرد: شیر علاوه بر اینکه یک ماده غذایی بسیار مفید و پر اهمیت است در معرض آلودگیهای زیادی نیز قرار دارد.
وی ادامه داد: سلامت شیر اهمیت زیادی دارد و در کل فراوردههای این ماده غذایی آلودگی کمتری نسبت به خود شیر دارند.
دکتر مظفری با بیان اینکه شیر استعداد زیادی برای آلودگی دارد عنوان کرد: در مصرف شیر حتما بایداز سلامت این ماده غذایی اطمینان پیدا کرد تا به بدن آسیبی نرسد.
وی گفت: ممکن است مردم شیر را به صورت پاستوریزه تهیه کنند که این نوع شیر هنوز ممکن است در آن میکروب و آلودگی وجود داشته باشد و حتما باید در یخچال نگهداری شود اما شیر استرلیزه هیچ آلودگی ندارد حتی اگر در یخچال نگهداری نشود و این نوع شیر سلامت لازم و کافی را به لحاظ میکروب زدایی دارد.
متخصص تغذیه و رژیمدرمانی ادامه داد: در شیرهای پاستوریزه و استرلیزه به دلیل اینکه چربی شیر برای تهیه دیگر فراوردهها از آن گرفته میشود مردم فکر میکنند کیفیت لازم را ندارد و خواهان مصرف شیرهای محلی که خودشان تهیه میکنند هستند.
وی خاطر نشان کرد: برای مصرف شیرهای محلی هیچ مانعی وجود ندارد اما حتما باید شیر تهیه شده به مدت 15 الی 20 دقیقه جوش بخورد تا میکروب زدایی شود و در این صورت است که شیر سالم بوده و آماده مصرف میباشد.
در در 9 ماهه نخست سال جاری 150 نفر در استان یزد به بیماری تب مالت مبتلا شدند.
انتهای پیام/ز.ک
دکتر «حسن مظفری» متخصص تغذیه و رژیمدرمانی در گفتگو با خبرنگار یزدندا در خصوص مصرف شیر و نحوه مصرف این ماده غذایی گفت: شیر ارزش تغذیهای زیادی دارد که توصیه میشود حتما شیر یا فراوردههای لبنی مصرف شوند تا در پیری و بزرگسالی دچار مشکل نشوند.
, یزدندا,دکتر مظفری اظهار کرد: آمارها حاکی از آن است که سرانه مصرف شیر و فراوردههای آن در کشور کم است و متاسفانه در یزد این مقدار کمتر از میانگین کشوری است.
,وی افزود: اگر شیر در سنین پایین مصرف شود، افراد در بزرگسالی با کمبود کلسیم و مشکلات استخوانی از جمله نرمی استخوان و پوکی آن در امان خواهند بود علاوه بر این اگر در سنین پایین کلسیم به مقدار لازم دریافت نشود در سنین بالاتر مصرف شیر و لبنیات سخت و مشکلزا خواهد بود.
,عضو هیئت علمی دانشگاه در خصوص کیفیت شیر و نحوه مصرف این ماده غذایی اذعان کرد: شیر علاوه بر اینکه یک ماده غذایی بسیار مفید و پر اهمیت است در معرض آلودگیهای زیادی نیز قرار دارد.
,وی ادامه داد: سلامت شیر اهمیت زیادی دارد و در کل فراوردههای این ماده غذایی آلودگی کمتری نسبت به خود شیر دارند.
,دکتر مظفری با بیان اینکه شیر استعداد زیادی برای آلودگی دارد عنوان کرد: در مصرف شیر حتما بایداز سلامت این ماده غذایی اطمینان پیدا کرد تا به بدن آسیبی نرسد.
,وی گفت: ممکن است مردم شیر را به صورت پاستوریزه تهیه کنند که این نوع شیر هنوز ممکن است در آن میکروب و آلودگی وجود داشته باشد و حتما باید در یخچال نگهداری شود اما شیر استرلیزه هیچ آلودگی ندارد حتی اگر در یخچال نگهداری نشود و این نوع شیر سلامت لازم و کافی را به لحاظ میکروب زدایی دارد.
,متخصص تغذیه و رژیمدرمانی ادامه داد: در شیرهای پاستوریزه و استرلیزه به دلیل اینکه چربی شیر برای تهیه دیگر فراوردهها از آن گرفته میشود مردم فکر میکنند کیفیت لازم را ندارد و خواهان مصرف شیرهای محلی که خودشان تهیه میکنند هستند.
,وی خاطر نشان کرد: برای مصرف شیرهای محلی هیچ مانعی وجود ندارد اما حتما باید شیر تهیه شده به مدت 15 الی 20 دقیقه جوش بخورد تا میکروب زدایی شود و در این صورت است که شیر سالم بوده و آماده مصرف میباشد.
,در در 9 ماهه نخست سال جاری 150 نفر در استان یزد به بیماری تب مالت مبتلا شدند.
,انتهای پیام/ز.ک
,]
ارسال دیدگاه