اخبار داغ

یک توصیه علمی؛

برای جلوگیری از ابتلا به سرطان موز بخورید!

برای جلوگیری از ابتلا به سرطان موز بخورید!
تحقیقات نشان داده است که خوردن موزهای زردرنگی که لکه های تیره دارند نسبت به سایر موزها، در افزایش خواص ضدسرطانی گلبول های سفید 8 برابر موثرترند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از مرآت، حتما شما هم به طور پراکنده درباره خواص موز چیزهایی خوانده یا شنیده اید. اما متن زیر یک متن کاملا علمی درباره خواص موز است!

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت,

هم موزهای زرد و هم موزهای سبز، دارای فیبر بالا، «سدیم»، «پتاسیم»، «ویتامین B6» و ویتامین C هستند. جالب است بدانید که سدیم به حفظ آب بدن کمک می کند و پتاسیم به حذف آب اضافی بدن! پتاسیم همچنین برای عملکرد مطلوب همه سلول های زنده ضروری است و البته کمتر میوه ای به اندازه موز پتاسیم دارد. رژیم های غذایی حاوی پتاسیم می تواند فشار خون افرادی که در معرض فشار خون خطرناک قرار دارند را کاهش دهد و اثرات مثبتی بر سلامتی قلب و عروق داشته باشد.

خوردن یک موز متوسط همچنین می تواند تا 33 درصد از نیاز روزانه به ویتامین B6 را تأمین کند. پژوهشگران معتقدند که خوردن یک موز رسیده در روز می تواند از تشکیل تومور در بدن شما جلوگیری کند. حقیقت این است که رنگ موز هرچند مهم است اما انواع موزها می توانند دستگاه گوارش شما را تقویت و به هضم غذا کمک کنند.

هرچه موز رسیده تر باشد آنتی اکسیدان بیشتری دارد؛ به این معنا که تأثیر بیشتری در تقویت قوای ایمنی بدن شما و افزایش تعداد گلبول های سفید خون بر جای می گذارد. تحقیقات نشان داده است که خوردن موزهای زردرنگی که لکه های تیره دارند نسبت به سایر موزها، در افزایش خواص ضدسرطانی گلبول های سفید 8 برابر موثرترند. موزهای کاملا زرد البته آسان تر هضم می شوند.

گل موز هم غنی از ویتامین ها و پروتئین هاست. تحقیقات بسیاری بر روی خاصیت ضدسرطانی عصاره گل موز صورت گرفته و این خواص تأیید شده اند.

پوست موز هم البته علاوه بر فوایدی که برای پوست و به ویژه خاصیتی که برای رفع تیرگی زیر چشم ها دارد می تواند به عنوان تردکننده گوشت مورد استفاده قرار بگیرد. برای این منظور باید گوشت را در پوست موز قرار بدهید و بگذارید چند ساعتی بماند.

اگر خوردنِ موز برای شما تکراری می شود می توانید برای بهره مندی از خواص آن، از فراورده های موز استفاده کنید. مثلا می توانید پن کیک موز(نان شیرین موزی) درست کنید! درست کردن آن هم سخت نیست، کافی است یک موز، یک تخم مرغ، 30 گرم آرد و کمی دارچین و شکر را با هم مخلوط کنید؛ این خمیر اولیه نانِ کوچک موزیِ شماست که می توانید آن را در قطعات کوچک و نازک، در فر یا روغن بپزید. برای پختن این نان می توانید از موزهایی که در حال سیاه شدن هستند استفاده کنید.

انتهای پیام/ح

,

هم موزهای زرد و هم موزهای سبز، دارای فیبر بالا، «سدیم»، «پتاسیم»، «ویتامین B6» و ویتامین C هستند. جالب است بدانید که سدیم به حفظ آب بدن کمک می کند و پتاسیم به حذف آب اضافی بدن! پتاسیم همچنین برای عملکرد مطلوب همه سلول های زنده ضروری است و البته کمتر میوه ای به اندازه موز پتاسیم دارد. رژیم های غذایی حاوی پتاسیم می تواند فشار خون افرادی که در معرض فشار خون خطرناک قرار دارند را کاهش دهد و اثرات مثبتی بر سلامتی قلب و عروق داشته باشد.

,

خوردن یک موز متوسط همچنین می تواند تا 33 درصد از نیاز روزانه به ویتامین B6 را تأمین کند. پژوهشگران معتقدند که خوردن یک موز رسیده در روز می تواند از تشکیل تومور در بدن شما جلوگیری کند. حقیقت این است که رنگ موز هرچند مهم است اما انواع موزها می توانند دستگاه گوارش شما را تقویت و به هضم غذا کمک کنند.

,

هرچه موز رسیده تر باشد آنتی اکسیدان بیشتری دارد؛ به این معنا که تأثیر بیشتری در تقویت قوای ایمنی بدن شما و افزایش تعداد گلبول های سفید خون بر جای می گذارد. تحقیقات نشان داده است که خوردن موزهای زردرنگی که لکه های تیره دارند نسبت به سایر موزها، در افزایش خواص ضدسرطانی گلبول های سفید 8 برابر موثرترند. موزهای کاملا زرد البته آسان تر هضم می شوند.

,

گل موز هم غنی از ویتامین ها و پروتئین هاست. تحقیقات بسیاری بر روی خاصیت ضدسرطانی عصاره گل موز صورت گرفته و این خواص تأیید شده اند.

,

پوست موز هم البته علاوه بر فوایدی که برای پوست و به ویژه خاصیتی که برای رفع تیرگی زیر چشم ها دارد می تواند به عنوان تردکننده گوشت مورد استفاده قرار بگیرد. برای این منظور باید گوشت را در پوست موز قرار بدهید و بگذارید چند ساعتی بماند.

,

اگر خوردنِ موز برای شما تکراری می شود می توانید برای بهره مندی از خواص آن، از فراورده های موز استفاده کنید. مثلا می توانید پن کیک موز(نان شیرین موزی) درست کنید! درست کردن آن هم سخت نیست، کافی است یک موز، یک تخم مرغ، 30 گرم آرد و کمی دارچین و شکر را با هم مخلوط کنید؛ این خمیر اولیه نانِ کوچک موزیِ شماست که می توانید آن را در قطعات کوچک و نازک، در فر یا روغن بپزید. برای پختن این نان می توانید از موزهایی که در حال سیاه شدن هستند استفاده کنید.

,

انتهای پیام/ح

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه