اخبار داغ

اخرین یافته های علوم رفتاری در افق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در بوکان بررسی می شود

اخرین یافته های علوم رفتاری در افق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در بوکان بررسی می شود
برای اولین بار در استان آذربایجان غربی همایش علمی کاریست یافته های علوم رفتاری در افق سند تحول چشم انداز دهم اسفند ماه به میزبانی فرهنگ سرای سیمرغ بوکان برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کانی پرس، برای اولین بار در استان آذربایجان غربی همایش علمی کاریست یافته های علوم رفتاری در افق سند تحول چشم انداز دهم اسفند ماه به میزبانی فرهنگ سرای سیمرغ بوکان برگزار می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کانی پرس,

در این همایش علمی که برای اولین بار در سطح استان اذربایجان غربی و به میزبانی بوکان برگزار می شود پژوهشگران چهار استان زنجان، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و کردستان اخرین مقالات خود را در محورهای اصلی همایش ارائه خواهند داد.
مسئول برگزاری این همایش علمی در همین رابطه به خبرنگار کانی پرس گفت: برای اولین بار و با حمایت اداره کل اموزش و پرورش استان همایش علمی کاریست یافته های علوم رفتاری در افق سند تحول چشم انداز در بوکان برگزار خواهد شد.
آچاک افزود: تا کنون بیش از ۵۰ مقاله در موضوعات مختلف به دبیر خانه همایش ارسال شده است که در نهایت و بعد از داوری ۱۰ مقاله برتر در همایش ارائه خواهند شد.
وی ادامه داد: از اول مهر ماه استارت این همایش در بوکان با حمایت مدیریت اموزش و پرورش بوکان زده شد و تا تاریخ ۲۰ بهمن ماه از چهار استان زنجان، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و کردستان مقالات مختلفیبه دبیرخانه ارسال شد تا هیئت داوران بتوانند از بین مقالات ارسال شده ۱۰ مقاله نمونه را برای ارائه انتخاب کنند.
آچاک تصریح کرد: از ۵۰ مقاله رسیده به دبیر خانه ۲۰ مقاله از شهر های مختلف و ۳۰ مقاله نیز توسط پژوهشگران بوکانی ارسال شده است.
معاون توسعه و برنامه ریزی اموزش و پرورش بوکان عنوان کرد: سعی همه ما در مدیریت اموزش و پرورش بوکان و همچنین نهاد های مرتبط با همایش بر این است که همایش با عالی ترین کیفیت برگزار و در نهایت مقالات ارسال شده به صورت کتابچه چاپ و در اختیار پژوهشگران علوم رفتاری قرار می گیرد.
اچاک همچنین به محور های همایش نیز اشاره کرد و عنوان نمود: راهکارهای تقویت شایستگی های اعتقادی، اخلاقی، فردی و گروهی مدیران و معلمان در موضوع پژو هش های مدرسه ای، نقش مشارکتی خانواده در تحقق هدف های برنامه های درسی، توانمند سازی دانش آموزان مناطق محروم برای اجرای سند تحول بنیادی، زمینه ها و شیوه های کارآمدی شوراهای درون مدرسه ای، شیوه های مناسب سازی فضای فیزیکی آموزشی و تربیتی با نیازهای ویژه و تفاوت دانش آموزان و زمینه ها و شیوه های بهینه استفاده از دانش و تجربه نخبگان و پیشکسوتان آموزش و پرورش در قالب روایت پژوهشی از جمله محورهای اصلی همایش به شمار می رود.
مسئول برگزاری همایش تصریح کرد: هم اکنون در شهر بوکان بیش از ۵۰۰ نفر از معلمان حاضر در اموزش و پرورش دارای مدرک کارشناسی ارشد و ۵۰ نفر نیز دارای مدرک دکترا هستند که این مهم می تواند پتانسیل بسیار خوبی در راستای تحول چشم انداز باشد.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه