معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان از تشدید نظارت بهداشتی بر اماکن و مراکز ارائهکننده خدمات در ایام نوروز خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمدرضا صائینی در گفتوگو با خبرنگار موج رسا; با اشاره به اینکه بازدیدهای دانشگاه علوم پزشکی زنجان از مراکز مختلف در ایام نوروز انجام میشود، اظهار کرد: نظارت و تشدید بازرسی بهداشت محیطی از تمامی اماکن عمومی تحت پوشش با در نظر گرفتن اولویت اماکن حساس در دستور کار قرار گرفته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا;,وی افزود: این مراکز شامل سرویسهای بهداشتی عمومی داخل شهری و بین راهی، اماکن بین راهی، مهمانسراها، هتل، متل، مسافرخانه، زائرسرا و اقامتگاه ها، مساجد، زیارتگاه ها، پارک ها، جایگاه های اسکان مسافران نوروزی، تفرجگاه ها، اماکن مشابه با تأکید بر رعایت بهداشت فردی، ابزار و تجهیزات و بهداشت ساختمان، آب مصرفی و دفع صحیح پسماند و فاضلاب، نظافت عمومی و عدم استعمال دخانیات هستند.
,معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان بیان کرد: نظارت وتشدید بازرسی بهداشت محیطی بر ترمینال های مسافربری، ایستگاه های راه آهن، فرودگاه ها، اتوبوس ها و قطارهای مسافربری با تأکید بر عرضه موادغذایی سالم، دقت در حفظ ایمنی موادغذایی، بهداشت فردی شاغلین مرتبط با تهیه و توزیع موادغذایی، استفاده از آب شرب و یخ مورد تایید با اولویت استفاده از آب بسته بندی شده در وسایط نقلیه عمومی مسافربری، نظافت عمومی، نظافت سرویس های بهداشتی، بهداشت ابزار و تجهیزات (پتو، ملحفه و استکان و لیوان مورد استفاده در قطارها) و کنترل و کاهش استعمال دخانیات از جمله قلیان دراماکن و مراکز فوق در دستور کار قرار گرفته است.
,وی گفت: تهیه و نصب بنرهای اطلاع رسانی در خصوص اجرای مانور و برنامه سلامت نوروزی حداقل در محل ستاد معاونت و محل مرکز بهداشت شهرستان و در ورودی و خروجی های مناطق شهری و میادین اصلی شهرها از جمله اقدامات بوده است.
,صائینی با اشاره به نظارت و بازرسی بهداشت محیطی از استخرهای شنا و مراکز تفریحی آبی عنوان کرد: ساماندهی فعالیت دستفروشان موادغذایی و جلوگیری از فروش موادغذایی بالقوه خطرناک و موادغذایی فاقد بسته بندی، فاقد مجوز بهداشتی و تاریخ مصرف معتبر به صورت دستفروشی با مشارکت سازمان های مرتبط انجام میشود.
,وی خاطرنشان کرد: نظارت بر توزیع سالاد و سبزی خام در تمامی مراکز طبخ و تهیه موادغذایی و اغذیه فروشی ها به طوری که مراحل سالم سازی بطور کامل رعایت شود، انجام میشود.
,معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با اشاره به نمونه برداری هدفمند از موادغذایی سنتی و صنعتی در طول طرح اظهار کرد: توجه ویژه به نظارت بر تهیه و توزیع شیرینی سنتی با اولویت استفاده از مواد اولیه سالم و بهداشتی در دستور کار قرار دارد.
,وی افزود: به روز کردن اطلاعات رتبه بندی رستورانها در سامانه جامع مدیریت بازرسی از جمله اقدامات است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه