اخبار داغ

دانا گزارش می دهد/

آیا آزمون زبان برای دانشجویان دکتری حذف‌شدنی است؟/ کمپین‌سازی برای مخالفت با EPT!

آیا آزمون زبان برای دانشجویان دکتری حذف‌شدنی است؟/ کمپین‌سازی برای مخالفت با EPT!
کمپینی در فضای مجازی با هدف مخالفت با آزمون زبان EPT و حذف آن، از سوی جمعی که خود را دانشجوی دکترای دانشگاه آزاد اسلامی معرفی کرده‌اند، تشکیل شده است؛ این درحالیست که کسب نمره قبولی در آزمون زبان برای دانشجویان دکتری در همه دانشگاه‌های ایران اعم از دولتی و غیردولتی یک روال است.
[

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کمپین‌سازی برای مخالفت با آزمون زبان دانشگاه آزاد اسلامی در حالی صورت گرفته که تاکنون ٢٠هزار نفر این آزمون را قبول شده‌اند.

 هر دانشجوی دکتری پیش از ورود به دوره تخصصی باید نمره استاندارد زبان انگلیسی که مورد تایید دانشگاه محل تحصیل است را کسب کند. به همین منظور تمامی دانشگاه‌های کشور آزمون‌های استانداردی را برای خود تعریف کرده و به دانشجویان تاکید می‌کنند که در این آزمون‌های استاندارد شرکت کنند.

معروفترین آزمون‌های زبان معتبر که دانشجویان دکتری در آن شرکت می‌کنند شامل TOLIMO، MSRT، IELTS، TOFEL،MCHE، EPT و ... است.

آزمون EPT دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یکی از آزمون‌های استاندارد کشور در دوره دکتری شناخته شده که نمره قبولی آن مورد تایید دیگر دانشگاه‌ها نیز است.

سازمان سنجش آموزش کشور نیز آزمون EPT دانشگاه آزاد اسلامی را در دفترچه آزمون دکتری تخصصی خود به عنوان یکی از آزمون‌های معتبر معرفی کرده است.

دانشگاه آزاد اسلامی به همه دانشجویان دکتری فرصت داده تا پیش از شرکت در آزمون جامع در یکی از آزمون‌های تخصصی زبان که مورد تایید دانشگاه است، شرکت کرده و نمره قبولی را کسب کنند. این فرآیند در تمام دانشگاه‌ها در حال اجراست و حداکثر فرصتی که دانشگاه‌ها به دانشجویان می‌دهند تا نمره قبولی در آزمون زبان مربوطه را ارائه کنند تا پیش از امتحان جامع است.

هدف از برگزاری آزمون‌های استاندارد زبان انگلیسی، توانمندسازی دانشجویان دوره دکتری به منظور دسترسی آنان به منابع علمی و روز دنیا و توسعه ارتباطات جهانی است، به طوری که فارغ‌التحصیلان موفق به چاپ و انتشار نتایج کار تحقیقاتی و پژوهشی خود در ژورنال‌های معتبر شوند. بنابراین افرادی که به زبان انگلیسی آشنا نباشند در واقع مدرک دکتری نه به درد آنها می‌خورد و نه جامعه.

افرادی که کمپین راه انداخته‌اند در واقع نمی‌توانند در آزمون ای پی تی شرکت کنند  و لذا شایستگی لازم برای اتمام دوره دکتری را ندارند؛ ایجاد کمپین و هیاهو برای گرفتن نمره شایسته دانشجوی دکتری نیست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه