اخبار داغ

متخصص طب سنتی ایران مطرح کرد

بایدها و نبایدهای مصرف چغاله بادام

بایدها و نبایدهای مصرف چغاله بادام
متخصص طب سنتی ایران با بیان اینکه مصرف چغاله خواص و مضراتی دارد، گفت: خواصی که از یک ماده غذائی رسیده انتظار داریم در نارس آن برآورده نمی‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزد بانو؛ سید کاظم کاظمینی متخصص طب سنتی ایران در گفتگو با خبرنگار یزد بانو خاطرنشان کرد: به بادام نارس چغاله گویند و کلاً مواد غذائی نارس مفید نیستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزد بانو, یزد بانو,

وی با بیان اینکه خواصی که از یک ماده غذائی رسیده انتظار داریم در نارس آن برآورده نمی‌شود، تصریح کرد: مثلاً مزاج بادام رسیده به سمت گرمی ولی چغاله به سمت سردی است.

کاظمینی ادامه داد: مصرف چغاله خواص و مضراتی دارد؛ گرچه توصیه می‌شود حتی برای منافع آن‌هم به مقدار محدود و در حد چند عدد مصرف نمایند و حتماً شسته شود و یا به‌عنوان چاشنی غذاها استفاده شود.

وی در مورد فواید چغاله بادام گفت: چغاله بادام برای تقویت لثه مفید بوده و برای تأثیر باید آن را دردهان نگه داشت.

متخصص طب سنتی ایران اذعان کرد: بااینکه چغاله بادام در رفع گرفتگی عضلانی مؤثر شناخته‌شده است ولی جایگزین‌های بهتری برای آن وجود دارد.

کاظمینی در مورد مضرات چغاله بادام خاطرنشان کرد: چغاله بادام در افرادی که ناراحتی گوارشی به‌ویژه معده ضعیف یا نفخ شکم دارند توصیه نمی‌شود؛ در افراد با مزاج سرد یا مشکلات روحی، سالمندان و کودکان محدودیت مصرف وجود دارد.

وی افزود: با توجه به طبیعت چغاله بادام در صورت مصرف زیاد آن سستی و رخوت می‌دهد در بیماران میگرن امکان تشدید علائم دارد؛ درهرصورت مصرف نوبرانه آن برای رفع هوس و در حد چند عدد کافی است.

انتهای پیام/ش

,

وی با بیان اینکه خواصی که از یک ماده غذائی رسیده انتظار داریم در نارس آن برآورده نمی‌شود، تصریح کرد: مثلاً مزاج بادام رسیده به سمت گرمی ولی چغاله به سمت سردی است.

کاظمینی ادامه داد: مصرف چغاله خواص و مضراتی دارد؛ گرچه توصیه می‌شود حتی برای منافع آن‌هم به مقدار محدود و در حد چند عدد مصرف نمایند و حتماً شسته شود و یا به‌عنوان چاشنی غذاها استفاده شود.

وی در مورد فواید چغاله بادام گفت: چغاله بادام برای تقویت لثه مفید بوده و برای تأثیر باید آن را دردهان نگه داشت.

متخصص طب سنتی ایران اذعان کرد: بااینکه چغاله بادام در رفع گرفتگی عضلانی مؤثر شناخته‌شده است ولی جایگزین‌های بهتری برای آن وجود دارد.

کاظمینی در مورد مضرات چغاله بادام خاطرنشان کرد: چغاله بادام در افرادی که ناراحتی گوارشی به‌ویژه معده ضعیف یا نفخ شکم دارند توصیه نمی‌شود؛ در افراد با مزاج سرد یا مشکلات روحی، سالمندان و کودکان محدودیت مصرف وجود دارد.

وی افزود: با توجه به طبیعت چغاله بادام در صورت مصرف زیاد آن سستی و رخوت می‌دهد در بیماران میگرن امکان تشدید علائم دارد؛ درهرصورت مصرف نوبرانه آن برای رفع هوس و در حد چند عدد کافی است.

انتهای پیام/ش

,

وی با بیان اینکه خواصی که از یک ماده غذائی رسیده انتظار داریم در نارس آن برآورده نمی‌شود، تصریح کرد: مثلاً مزاج بادام رسیده به سمت گرمی ولی چغاله به سمت سردی است.

,

کاظمینی ادامه داد: مصرف چغاله خواص و مضراتی دارد؛ گرچه توصیه می‌شود حتی برای منافع آن‌هم به مقدار محدود و در حد چند عدد مصرف نمایند و حتماً شسته شود و یا به‌عنوان چاشنی غذاها استفاده شود.

,

وی در مورد فواید چغاله بادام گفت: چغاله بادام برای تقویت لثه مفید بوده و برای تأثیر باید آن را دردهان نگه داشت.

,

متخصص طب سنتی ایران اذعان کرد: بااینکه چغاله بادام در رفع گرفتگی عضلانی مؤثر شناخته‌شده است ولی جایگزین‌های بهتری برای آن وجود دارد.

,

کاظمینی در مورد مضرات چغاله بادام خاطرنشان کرد: چغاله بادام در افرادی که ناراحتی گوارشی به‌ویژه معده ضعیف یا نفخ شکم دارند توصیه نمی‌شود؛ در افراد با مزاج سرد یا مشکلات روحی، سالمندان و کودکان محدودیت مصرف وجود دارد.

,

وی افزود: با توجه به طبیعت چغاله بادام در صورت مصرف زیاد آن سستی و رخوت می‌دهد در بیماران میگرن امکان تشدید علائم دارد؛ درهرصورت مصرف نوبرانه آن برای رفع هوس و در حد چند عدد کافی است.

,

انتهای پیام/ش

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه