اخبار داغ

با هدف حفاظت مالی از بیماران خاص و صعب العلاج؛

حمایت‌ از بیماران خاص، سرطانی و ام‌اس با اجرای طرح تحول/ بیش از23 میلیارد ریال مساعدت دارویی به بیماران پرداخت شد

حمایت‌ از بیماران خاص، سرطانی و ام‌اس با اجرای طرح تحول/ بیش از23 میلیارد ریال مساعدت دارویی به بیماران پرداخت شد
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان از پرداخت بیش از23 میلیارد ریال مساعدت دارویی توسط این معاونت در سال گذشته به بیماران خاص و صعب العلاج خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، در حالی برخی بیماران صعب العلاج برای تحمل درد بیماری و درمان آن مجبور به خرید داروهای گران قیمت هستند که هزینه‌های دارو و درمان هر روز  به بهانه گران شدن دلار، تحریم و یا عدم حمایت بیمه از یک داروی خاص و غیره بالاتر می‌رود.
به گفته برخی از این بیماران سال ها هزینه‌ بیمه را از گلویمان بریده‌ایم تا بیمه‌ها در همین روزها دستمان را بگیرند اما اکنون گاهی مواقع از عهده خرید تمامی داروها بر نیامده و مجبور هستیم نیمی از داروها را خریداری کنیم زیرا اکثر بیماران از لحاظ اقتصادی در طبقه متوسط و رو به پایین جامعه قرار دارند و همین امر هزینه‌ها را برای آنها سنگین‌تر کرده به گونه ای که در بسیاری از مواقع مجبور به فروش منزل، خودرو و سایر وسایل زندگی خود هستند.
بیماری های خاص به آن دسته از بیماری ها گفته می شوند که در جامعه به نوعی عام نیستند و برای درمان آنها باید شرایطی ویژه‌تر فراهم کرد. بیماری هایی نظیر‌ ام اس، دیالیز، هموفیلی و تالاسمی از جمله این بیماری ها هستند. یکی از مهم‌ترین مشکلات مبتلایان به این بیماری ها مشکل کمیاب بودن و نایاب بودن داروهای مورد نیازشان است که باعث شده مجبور به پرداخت هزینه‌های نجومی شوند؛ این مساله به ویژه در شرایط تحریم تشدید هم شده است.
در همین رابطه فرزانه فرجیان معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان بیان کرده است که سال گذشته بیش از23 میلیارد ریال مساعدت دارویی توسط این معاونت با هدف حفاظت مالی از بیماران خاص و صعب العلاج و کاهش آلام آنان پرداخت شده است.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون،,
,
,
,
,
, ,

وی خاطر نشان کرد: مساعدت دارویی در حقیقت پرداخت از 10 تا 100درصد  هزینه داروهای مشخص  است که معمولا پرداخت آنها برای بیماران خاص و صعب العلاج به ویژه در مناطق محروم سنگین و بعضا غیر ممکن است.
به گفته این مسئول بیماران خاص شامل بیماران دیالیزی، هموفیلی، MS  و پیوند کلیه و بیماران صعب العلاج شامل بیماران پیوند اعضا (قلب، ریه، کبد و مغز استخوان)، انواع بیماری های بدخیم(تومورها)، دیابت، سیروز کبدی، هپاتیت (C,B,D) ، فیبروز ریه، بیماری نارسائی مزمن کلیه، بیماری CHF پیشرفته(نارسایی قلبی)، اسکیزوفرنی، تومورهای خوش خیم مغزی عارضه دار و نارسایی تنفسی شدید است.
وی در ادامه مطلب فوق اظهار کرد: همچنین معلولیت ذهنی با ضریب هوشی زیر 50، فلج دائمی حداقل دو اندام CP و قطع نخاع، بیماری های متابولیک نا توان کننده، بیماران دچار آلزایمر بالای 60 سال نیازمند نگهداری، سوختگی شدید، کرون و کولیت اولسراتیو، بیماری های روماتیسمی شدید و مقاوم به درمان معمول مانند آرتریت روماتوئید، لوپوس و اسپوندیلیت انکیلوزان، پسوریازیس عارضه دار مقاوم به درمان، کاشت حلزون شنوایی و بیماری های تحریک عصبی نخاع، آمیوتروفیک لیترال اسکلروزیس، بیماری های مزمن پوستی مانند EB ، اختلالات رشد، بیماری نقص سیستم ایمنی از جمله بیماران صعب العلاج محسوب می شوند.
 
,
,
,
,
,
, ,

فرجیان با اشاره به این موضوع که داروهای بیماران خاص و صعب العلاج معمولاً داروهایی کمیاب و گران قیمت هستند، گفت: سال گذشته داروخانه های ویژه دانشگاه، هلال احمر زاهدان و یکی از داروخانه های بخش خصوصی در زمینه تامین داروهای این گروه از بیماران با دانشگاه علوم پزشکی زاهدان همکاری داشته اند.
وی با بیان اینکه تا کنون بیش از هزار و 660پرونده مساعدت دارویی جهت بیماران خاص و صعب العلاج نیازمند،در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تشکیل شده است، گفت:در طول سال گذشته درمجموع چهار هزار و 891 مورد مراجعه برای دریافت مساعدت دارویی به معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان صورت گرفته است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان بیان کرد: بیماران برای اطلاع از نحوه دریافت مساعدت دارویی می توانند به معاونت غذا و داروی دانشگاه واقع در خیابان امداد مراجعه و یا با شماره تلفن 33212917 تماس حاصل کنند.
 
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه