اخبار داغ

برگزاری "جشنواره غذای سالم " دانش آموزان سرپلذهابی در هفته سلامت+ تصویر

برگزاری "جشنواره غذای سالم " دانش آموزان سرپلذهابی در هفته سلامت+ تصویر
به مناسبت هفته سلامت جشنواره غذاهای سالم دردبستان بعثت روستای پیران شهرستان سرپلذهاب با حضور دانش آموزان و اولیا آنها برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بازی دراز عادل رحمانی زاده در حاشیه برگزاری این جشنواره اظهار داشت: الگوهای نادرست مصرف مواد غذایی عوارض جبران ناپذیری را به همراه دارد که می توان با ایمن کردن سبد غذایی خانواده و با انتخاب صحیح الگوهای غذایی سلامت خود را تضمین کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازی دراز,

 

وی افزود: حفظ و ارتقا سلامت دانش آموزان و تشویق آنها برای آشنایی با طبخ غذاهای سنتی و سالم، تقویت حس همکاری و انجام کارگروهی از اهداف برگزاری این جشنواره است.

 

وی اظهار کرد: اجرای سیاست های طرح جامع سلامت ازجمله مهمترین برنامه های هفته سلامت در شهرستان سرپل ذهاب بشمار می رود لذا با توجه به شعار امسال« پوشش همگانی سلامت برای همه و درهمه جا " باید با اصلاح در شیوه مصرف مواد غذایی روند رو به بهبودی در مسیر تغذیه سالم بین خانوارهای سرپل ذهابی آغاز شود.

 

رحمانی زاده بر لزوم افزایش مصرف سبزی و میوه در کنار سایر مواد غذایی تاکید کرد و گفت: در روند پخت غذاها باید شیوه بخار پز کردن، آب پز کردن، کباب و تفت دادن جایگزین غذاهای سرخ شدنی و غذاهای آماده شود.

 

به گفته وی، در این جشنواره دانش آموزان با پخت انواع غذاهای سنتی همچون پلو، آش، سوپ، کوکو، خوراک گوشت قرمز و مرغ، خوراک سبزیها، دلمه ها، ماکارونی، شیرینی های محلی و سنتی و نیز طبخ غذاهای محلی و غذاهایی که با سبزی های بهاری پخت می شوند، هنر خود را به نمایش گذاشتند.

 

در پایان این جشنواره که با استقبال روستاییان و دانش آموزان همراه بود، آثار شرکت کنندکان با اولویت سالم بودن، استفاده حداقل از نمک، روغن و شیوه پخت صحیح مورد بررسی و داوری قرار گرفت و هدایایی نیز به رسم یاد بود به برگزیدگان اهدا شد.

 

سرپل ذهاب در غرب استان کرمانشاه بیش از ۸۵ هزار نفر جمعیت دارد.

,

 

وی افزود: حفظ و ارتقا سلامت دانش آموزان و تشویق آنها برای آشنایی با طبخ غذاهای سنتی و سالم، تقویت حس همکاری و انجام کارگروهی از اهداف برگزاری این جشنواره است.

 

وی اظهار کرد: اجرای سیاست های طرح جامع سلامت ازجمله مهمترین برنامه های هفته سلامت در شهرستان سرپل ذهاب بشمار می رود لذا با توجه به شعار امسال« پوشش همگانی سلامت برای همه و درهمه جا " باید با اصلاح در شیوه مصرف مواد غذایی روند رو به بهبودی در مسیر تغذیه سالم بین خانوارهای سرپل ذهابی آغاز شود.

 

رحمانی زاده بر لزوم افزایش مصرف سبزی و میوه در کنار سایر مواد غذایی تاکید کرد و گفت: در روند پخت غذاها باید شیوه بخار پز کردن، آب پز کردن، کباب و تفت دادن جایگزین غذاهای سرخ شدنی و غذاهای آماده شود.

 

به گفته وی، در این جشنواره دانش آموزان با پخت انواع غذاهای سنتی همچون پلو، آش، سوپ، کوکو، خوراک گوشت قرمز و مرغ، خوراک سبزیها، دلمه ها، ماکارونی، شیرینی های محلی و سنتی و نیز طبخ غذاهای محلی و غذاهایی که با سبزی های بهاری پخت می شوند، هنر خود را به نمایش گذاشتند.

 

در پایان این جشنواره که با استقبال روستاییان و دانش آموزان همراه بود، آثار شرکت کنندکان با اولویت سالم بودن، استفاده حداقل از نمک، روغن و شیوه پخت صحیح مورد بررسی و داوری قرار گرفت و هدایایی نیز به رسم یاد بود به برگزیدگان اهدا شد.

 

سرپل ذهاب در غرب استان کرمانشاه بیش از ۸۵ هزار نفر جمعیت دارد.

,

 

وی افزود: حفظ و ارتقا سلامت دانش آموزان و تشویق آنها برای آشنایی با طبخ غذاهای سنتی و سالم، تقویت حس همکاری و انجام کارگروهی از اهداف برگزاری این جشنواره است.

 

وی اظهار کرد: اجرای سیاست های طرح جامع سلامت ازجمله مهمترین برنامه های هفته سلامت در شهرستان سرپل ذهاب بشمار می رود لذا با توجه به شعار امسال« پوشش همگانی سلامت برای همه و درهمه جا " باید با اصلاح در شیوه مصرف مواد غذایی روند رو به بهبودی در مسیر تغذیه سالم بین خانوارهای سرپل ذهابی آغاز شود.

 

رحمانی زاده بر لزوم افزایش مصرف سبزی و میوه در کنار سایر مواد غذایی تاکید کرد و گفت: در روند پخت غذاها باید شیوه بخار پز کردن، آب پز کردن، کباب و تفت دادن جایگزین غذاهای سرخ شدنی و غذاهای آماده شود.

 

به گفته وی، در این جشنواره دانش آموزان با پخت انواع غذاهای سنتی همچون پلو، آش، سوپ، کوکو، خوراک گوشت قرمز و مرغ، خوراک سبزیها، دلمه ها، ماکارونی، شیرینی های محلی و سنتی و نیز طبخ غذاهای محلی و غذاهایی که با سبزی های بهاری پخت می شوند، هنر خود را به نمایش گذاشتند.

 

در پایان این جشنواره که با استقبال روستاییان و دانش آموزان همراه بود، آثار شرکت کنندکان با اولویت سالم بودن، استفاده حداقل از نمک، روغن و شیوه پخت صحیح مورد بررسی و داوری قرار گرفت و هدایایی نیز به رسم یاد بود به برگزیدگان اهدا شد.

 

سرپل ذهاب در غرب استان کرمانشاه بیش از ۸۵ هزار نفر جمعیت دارد.

,

 

وی افزود: حفظ و ارتقا سلامت دانش آموزان و تشویق آنها برای آشنایی با طبخ غذاهای سنتی و سالم، تقویت حس همکاری و انجام کارگروهی از اهداف برگزاری این جشنواره است.

 

وی اظهار کرد: اجرای سیاست های طرح جامع سلامت ازجمله مهمترین برنامه های هفته سلامت در شهرستان سرپل ذهاب بشمار می رود لذا با توجه به شعار امسال« پوشش همگانی سلامت برای همه و درهمه جا " باید با اصلاح در شیوه مصرف مواد غذایی روند رو به بهبودی در مسیر تغذیه سالم بین خانوارهای سرپل ذهابی آغاز شود.

 

رحمانی زاده بر لزوم افزایش مصرف سبزی و میوه در کنار سایر مواد غذایی تاکید کرد و گفت: در روند پخت غذاها باید شیوه بخار پز کردن، آب پز کردن، کباب و تفت دادن جایگزین غذاهای سرخ شدنی و غذاهای آماده شود.

 

به گفته وی، در این جشنواره دانش آموزان با پخت انواع غذاهای سنتی همچون پلو، آش، سوپ، کوکو، خوراک گوشت قرمز و مرغ، خوراک سبزیها، دلمه ها، ماکارونی، شیرینی های محلی و سنتی و نیز طبخ غذاهای محلی و غذاهایی که با سبزی های بهاری پخت می شوند، هنر خود را به نمایش گذاشتند.

 

در پایان این جشنواره که با استقبال روستاییان و دانش آموزان همراه بود، آثار شرکت کنندکان با اولویت سالم بودن، استفاده حداقل از نمک، روغن و شیوه پخت صحیح مورد بررسی و داوری قرار گرفت و هدایایی نیز به رسم یاد بود به برگزیدگان اهدا شد.

 

سرپل ذهاب در غرب استان کرمانشاه بیش از ۸۵ هزار نفر جمعیت دارد.

,

 

,

وی افزود: حفظ و ارتقا سلامت دانش آموزان و تشویق آنها برای آشنایی با طبخ غذاهای سنتی و سالم، تقویت حس همکاری و انجام کارگروهی از اهداف برگزاری این جشنواره است.

,

, ,

 

,

وی اظهار کرد: اجرای سیاست های طرح جامع سلامت ازجمله مهمترین برنامه های هفته سلامت در شهرستان سرپل ذهاب بشمار می رود لذا با توجه به شعار امسال« پوشش همگانی سلامت برای همه و درهمه جا " باید با اصلاح در شیوه مصرف مواد غذایی روند رو به بهبودی در مسیر تغذیه سالم بین خانوارهای سرپل ذهابی آغاز شود.

,

 

,

رحمانی زاده بر لزوم افزایش مصرف سبزی و میوه در کنار سایر مواد غذایی تاکید کرد و گفت: در روند پخت غذاها باید شیوه بخار پز کردن، آب پز کردن، کباب و تفت دادن جایگزین غذاهای سرخ شدنی و غذاهای آماده شود.

,

 

,

, ,

به گفته وی، در این جشنواره دانش آموزان با پخت انواع غذاهای سنتی همچون پلو، آش، سوپ، کوکو، خوراک گوشت قرمز و مرغ، خوراک سبزیها، دلمه ها، ماکارونی، شیرینی های محلی و سنتی و نیز طبخ غذاهای محلی و غذاهایی که با سبزی های بهاری پخت می شوند، هنر خود را به نمایش گذاشتند.

,

 

,

در پایان این جشنواره که با استقبال روستاییان و دانش آموزان همراه بود، آثار شرکت کنندکان با اولویت سالم بودن، استفاده حداقل از نمک، روغن و شیوه پخت صحیح مورد بررسی و داوری قرار گرفت و هدایایی نیز به رسم یاد بود به برگزیدگان اهدا شد.

,

 

,

سرپل ذهاب در غرب استان کرمانشاه بیش از ۸۵ هزار نفر جمعیت دارد.

,
,
,
,
, ,
, ,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه