به مناسبت هفته سلامت جشنواره غذاهای سالم دردبستان بعثت روستای پیران شهرستان سرپلذهاب با حضور دانش آموزان و اولیا آنها برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بازی دراز عادل رحمانی زاده در حاشیه برگزاری این جشنواره اظهار داشت: الگوهای نادرست مصرف مواد غذایی عوارض جبران ناپذیری را به همراه دارد که می توان با ایمن کردن سبد غذایی خانواده و با انتخاب صحیح الگوهای غذایی سلامت خود را تضمین کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازی دراز,
وی افزود: حفظ و ارتقا سلامت دانش آموزان و تشویق آنها برای آشنایی با طبخ غذاهای سنتی و سالم، تقویت حس همکاری و انجام کارگروهی از اهداف برگزاری این جشنواره است.
وی اظهار کرد: اجرای سیاست های طرح جامع سلامت ازجمله مهمترین برنامه های هفته سلامت در شهرستان سرپل ذهاب بشمار می رود لذا با توجه به شعار امسال« پوشش همگانی سلامت برای همه و درهمه جا " باید با اصلاح در شیوه مصرف مواد غذایی روند رو به بهبودی در مسیر تغذیه سالم بین خانوارهای سرپل ذهابی آغاز شود.
رحمانی زاده بر لزوم افزایش مصرف سبزی و میوه در کنار سایر مواد غذایی تاکید کرد و گفت: در روند پخت غذاها باید شیوه بخار پز کردن، آب پز کردن، کباب و تفت دادن جایگزین غذاهای سرخ شدنی و غذاهای آماده شود.
به گفته وی، در این جشنواره دانش آموزان با پخت انواع غذاهای سنتی همچون پلو، آش، سوپ، کوکو، خوراک گوشت قرمز و مرغ، خوراک سبزیها، دلمه ها، ماکارونی، شیرینی های محلی و سنتی و نیز طبخ غذاهای محلی و غذاهایی که با سبزی های بهاری پخت می شوند، هنر خود را به نمایش گذاشتند.
در پایان این جشنواره که با استقبال روستاییان و دانش آموزان همراه بود، آثار شرکت کنندکان با اولویت سالم بودن، استفاده حداقل از نمک، روغن و شیوه پخت صحیح مورد بررسی و داوری قرار گرفت و هدایایی نیز به رسم یاد بود به برگزیدگان اهدا شد.
سرپل ذهاب در غرب استان کرمانشاه بیش از ۸۵ هزار نفر جمعیت دارد.
وی افزود: حفظ و ارتقا سلامت دانش آموزان و تشویق آنها برای آشنایی با طبخ غذاهای سنتی و سالم، تقویت حس همکاری و انجام کارگروهی از اهداف برگزاری این جشنواره است.
وی اظهار کرد: اجرای سیاست های طرح جامع سلامت ازجمله مهمترین برنامه های هفته سلامت در شهرستان سرپل ذهاب بشمار می رود لذا با توجه به شعار امسال« پوشش همگانی سلامت برای همه و درهمه جا " باید با اصلاح در شیوه مصرف مواد غذایی روند رو به بهبودی در مسیر تغذیه سالم بین خانوارهای سرپل ذهابی آغاز شود.
رحمانی زاده بر لزوم افزایش مصرف سبزی و میوه در کنار سایر مواد غذایی تاکید کرد و گفت: در روند پخت غذاها باید شیوه بخار پز کردن، آب پز کردن، کباب و تفت دادن جایگزین غذاهای سرخ شدنی و غذاهای آماده شود.
به گفته وی، در این جشنواره دانش آموزان با پخت انواع غذاهای سنتی همچون پلو، آش، سوپ، کوکو، خوراک گوشت قرمز و مرغ، خوراک سبزیها، دلمه ها، ماکارونی، شیرینی های محلی و سنتی و نیز طبخ غذاهای محلی و غذاهایی که با سبزی های بهاری پخت می شوند، هنر خود را به نمایش گذاشتند.
در پایان این جشنواره که با استقبال روستاییان و دانش آموزان همراه بود، آثار شرکت کنندکان با اولویت سالم بودن، استفاده حداقل از نمک، روغن و شیوه پخت صحیح مورد بررسی و داوری قرار گرفت و هدایایی نیز به رسم یاد بود به برگزیدگان اهدا شد.
سرپل ذهاب در غرب استان کرمانشاه بیش از ۸۵ هزار نفر جمعیت دارد.
وی افزود: حفظ و ارتقا سلامت دانش آموزان و تشویق آنها برای آشنایی با طبخ غذاهای سنتی و سالم، تقویت حس همکاری و انجام کارگروهی از اهداف برگزاری این جشنواره است.
وی اظهار کرد: اجرای سیاست های طرح جامع سلامت ازجمله مهمترین برنامه های هفته سلامت در شهرستان سرپل ذهاب بشمار می رود لذا با توجه به شعار امسال« پوشش همگانی سلامت برای همه و درهمه جا " باید با اصلاح در شیوه مصرف مواد غذایی روند رو به بهبودی در مسیر تغذیه سالم بین خانوارهای سرپل ذهابی آغاز شود.
رحمانی زاده بر لزوم افزایش مصرف سبزی و میوه در کنار سایر مواد غذایی تاکید کرد و گفت: در روند پخت غذاها باید شیوه بخار پز کردن، آب پز کردن، کباب و تفت دادن جایگزین غذاهای سرخ شدنی و غذاهای آماده شود.
به گفته وی، در این جشنواره دانش آموزان با پخت انواع غذاهای سنتی همچون پلو، آش، سوپ، کوکو، خوراک گوشت قرمز و مرغ، خوراک سبزیها، دلمه ها، ماکارونی، شیرینی های محلی و سنتی و نیز طبخ غذاهای محلی و غذاهایی که با سبزی های بهاری پخت می شوند، هنر خود را به نمایش گذاشتند.
در پایان این جشنواره که با استقبال روستاییان و دانش آموزان همراه بود، آثار شرکت کنندکان با اولویت سالم بودن، استفاده حداقل از نمک، روغن و شیوه پخت صحیح مورد بررسی و داوری قرار گرفت و هدایایی نیز به رسم یاد بود به برگزیدگان اهدا شد.
سرپل ذهاب در غرب استان کرمانشاه بیش از ۸۵ هزار نفر جمعیت دارد.
وی افزود: حفظ و ارتقا سلامت دانش آموزان و تشویق آنها برای آشنایی با طبخ غذاهای سنتی و سالم، تقویت حس همکاری و انجام کارگروهی از اهداف برگزاری این جشنواره است.
وی اظهار کرد: اجرای سیاست های طرح جامع سلامت ازجمله مهمترین برنامه های هفته سلامت در شهرستان سرپل ذهاب بشمار می رود لذا با توجه به شعار امسال« پوشش همگانی سلامت برای همه و درهمه جا " باید با اصلاح در شیوه مصرف مواد غذایی روند رو به بهبودی در مسیر تغذیه سالم بین خانوارهای سرپل ذهابی آغاز شود.
رحمانی زاده بر لزوم افزایش مصرف سبزی و میوه در کنار سایر مواد غذایی تاکید کرد و گفت: در روند پخت غذاها باید شیوه بخار پز کردن، آب پز کردن، کباب و تفت دادن جایگزین غذاهای سرخ شدنی و غذاهای آماده شود.
به گفته وی، در این جشنواره دانش آموزان با پخت انواع غذاهای سنتی همچون پلو، آش، سوپ، کوکو، خوراک گوشت قرمز و مرغ، خوراک سبزیها، دلمه ها، ماکارونی، شیرینی های محلی و سنتی و نیز طبخ غذاهای محلی و غذاهایی که با سبزی های بهاری پخت می شوند، هنر خود را به نمایش گذاشتند.
در پایان این جشنواره که با استقبال روستاییان و دانش آموزان همراه بود، آثار شرکت کنندکان با اولویت سالم بودن، استفاده حداقل از نمک، روغن و شیوه پخت صحیح مورد بررسی و داوری قرار گرفت و هدایایی نیز به رسم یاد بود به برگزیدگان اهدا شد.
سرپل ذهاب در غرب استان کرمانشاه بیش از ۸۵ هزار نفر جمعیت دارد.
,
وی افزود: حفظ و ارتقا سلامت دانش آموزان و تشویق آنها برای آشنایی با طبخ غذاهای سنتی و سالم، تقویت حس همکاری و انجام کارگروهی از اهداف برگزاری این جشنواره است.
,, ,
,
وی اظهار کرد: اجرای سیاست های طرح جامع سلامت ازجمله مهمترین برنامه های هفته سلامت در شهرستان سرپل ذهاب بشمار می رود لذا با توجه به شعار امسال« پوشش همگانی سلامت برای همه و درهمه جا " باید با اصلاح در شیوه مصرف مواد غذایی روند رو به بهبودی در مسیر تغذیه سالم بین خانوارهای سرپل ذهابی آغاز شود.
,,
رحمانی زاده بر لزوم افزایش مصرف سبزی و میوه در کنار سایر مواد غذایی تاکید کرد و گفت: در روند پخت غذاها باید شیوه بخار پز کردن، آب پز کردن، کباب و تفت دادن جایگزین غذاهای سرخ شدنی و غذاهای آماده شود.
,,
, ,
به گفته وی، در این جشنواره دانش آموزان با پخت انواع غذاهای سنتی همچون پلو، آش، سوپ، کوکو، خوراک گوشت قرمز و مرغ، خوراک سبزیها، دلمه ها، ماکارونی، شیرینی های محلی و سنتی و نیز طبخ غذاهای محلی و غذاهایی که با سبزی های بهاری پخت می شوند، هنر خود را به نمایش گذاشتند.
,,
در پایان این جشنواره که با استقبال روستاییان و دانش آموزان همراه بود، آثار شرکت کنندکان با اولویت سالم بودن، استفاده حداقل از نمک، روغن و شیوه پخت صحیح مورد بررسی و داوری قرار گرفت و هدایایی نیز به رسم یاد بود به برگزیدگان اهدا شد.
,,
سرپل ذهاب در غرب استان کرمانشاه بیش از ۸۵ هزار نفر جمعیت دارد.
,]
ارسال دیدگاه