شبکه های اجتماعی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سلام کانال تلگرام
اینستاگرام
گروه: اجتماعی
ساعت: 14:59 منتشر شده در مورخ: 1397/02/11 شناسه خبر: 1348486
کسانی که مصرف گوشت قرمز را متوقف و محدود می‌کنند، کمتر از کسانی که به مصرف هیچ گونه محصول حیوانی علاقه‌ای ندارند، دچار فقر مواد غذایی از جمله ویتامین ب. ۱۲ می‌شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حذف گوشت از رژیم غذایی اگر به درستی انجام نشود، عواقب جدی سلامت را به همراه دارد و بنابراین توصیه متخصصان تغذیه بر این است که متوقف کردن مصرف گوشت باید هوشمندانه و در قالب یک رژیم غذایی سالم و متعادل باشد.

مصرف متعادل تخم مرغ:

تخم مرغ یک غذای کامل و سرشار از پروتئین حیوانی است. شما می‌توانید اگر گوشت قرمز مصرف نمی‌کنید و در صورتی که دچار کلسترول بالا نیستید، روزانه از مزایای این ماده غذایی سود ببرید. هنگام خرید تخم مرغ، سعی کنید که نوع ارگانیک آن را انتخاب کنید.

احتیاط در مصرف لبنیات:

بسیاری از افرادی که از مصرف گوشت پرهیز می‌کنند، علاقه وافری به مصرف محصولات لبنی دارند. با این حال نوع پرچرب این محصولات، مضرتر از آنچه شما تصور می‌کنید، هستند و باعث اختلالات هضم می‌شوند. نوع کم چرب و یا بدون چربی محصولات لبنی را انتخاب کنید و یا سراغ شیرهای گیاهی مانند شیرسویا و یا شیر بادام بروید.

کاهش مصرف فراورده‌های تصفیه شده:

اشتباه بزرگ اکثر افرادی که به مصرف گوشت علاقه‌ای ندارند، مصرف بیش از حد آرد است. مصرف آردهای تصفیه شده ضمن این که شما را دچار اضافه وزن فوری می‌کند، عاملی برای ابتلا به سوء تغذیه است. به جای مصرف آرد سفید موجود در شیرینی ها، کوکی‌ها و یا انواع نان‌ها و ماکارونی، می‌توانید سبزیجات، سالاد و یا آب سبزیجات را انتخاب کنید تا از این طریق ویتامین ها، مواد معدنی، و فیبر کافی را دریافت نمایید.

منبع: آوای سلامت

http://dana.ir/1348486
ارسال نظر
نظرات
سلام_صفحات_داخلی