logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

در پی غفلت مسئولان؛

دفتر مشق فرهنگ غرب بر قامت زنان ایرانی!/ فروش لباس زیر زنانه توسط مردان و سکوت متولیان

دفتر مشق فرهنگ غرب بر قامت زنان ایرانی!/ فروش لباس زیر زنانه توسط مردان و سکوت متولیان
وقتی مسئولان مقابل فروش برخی لباس‌های دور از شان کوتاه می‌آیند حالا کار به جایی می‌رسد که لباس‌های زیر را هم مردان بفروشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، احساس خجالت کرده و بر خودش لعن می فرستد که چرا هنگام ورود به مغازه به فروشنده آن دقت نکرده بود. مریم یکی از بانوانی است که برای تهیه چند دست لباس راهی مرکز خرید می شود اما به محض انتخاب و البته سفارش با مردی جوان روبرو می شود که خود را فروشنده معرفی می کند؛ فروشنده ای که در همان ابتدا اقدام به تعریف و تمجید که لباس انتخاب شده کرده و ادامه می دهد که واقعا این لباس برازنده شماست و به اندامتان می آید.
این اتفاق شاید برای هرکدام از بانوان ایرنی رخ داده باشد چرا که این روزها در پی غفلت و خواب زمستانی مسئولان فرهنگی شاهد فروش البسه زنانه توسط مردان هستیم؛ اگر چه ورودی مغازه یک پرده نخ نما آویزیان است و روی آن با برگه آچار نوشته شده "ورود مردان ممنوع" اما حضور مرد غریبه در آن سوی مغازه پشت ویترین جای سوال دارد که چرا یک مرد به حریم خصوصی بانوان تجاوز کرده و این جرات را به خود می‌دهد که در مورد اندام خریدار و نوع پوششی که مناسب آن باشد، نظر دهد.
علی ای حال این قبح شکنی به سرعت در ابعاد طولی و عرضی در حال رشد است و در اقدامی جدید و شاید در نوع خود بی سابقه که در سایه عدم وجود قوانین و ضوابط، در سکوت مسئولین و در کمال حیرت مشتریان در حال وقوع است در خصوص لباس زیر توسط جنس مخالف است که حتی در برخی موارد، با وجودی که در مقابل مغازه پرده نصب شده و بر روی آن نوشته شده که ورود آقایان ممنوع است، فروشنده یک مرد است!
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون، ,
,
,
,
, ,

ناگفته نمانده این نحوه فروش مختص پاساژه ها، بوتیک ها و مغازه ها نیست و امروز برخی دستفروشان به راحتی اقدام به فروش لباس زیر زنانه در ملا عام کرده که در این فضای مسموم به نظر می‌رسد شورای صنفی مخصوصا صنف پوشاک باید با دقت نظر نسبت به اجرای ضوابط و قوانینی در زمینه فروشندگان از جمله اینکه پوشاک و اجناس مردانه باید توسط فروشنده مرد و اجناس و البسه زنانه توسط زنان فروخته شود، بپردازند.
 
نظر مراجع عظام در خصوص فروش لباس توسط مردان
حضرت آیت الله خامنه ای: در فرض مرقوم جایز نیست.
 حضرت آیت الله فاضل لنکرانی: اگر خوف وقوع در مفسده باشد جایز نیست.
 حضرت آیت الله بهجت:  اگر در معرض فتنه و فساد است جایز نیست.
 حضرت آیت الله تبریزی: چنانچه معرض ارتکاب حرام باشد جایز نیست نه برای فروشنده و نه برای خریدار.
 حضرت آیت الله مکارم شیرازی: در صورتی که مستلزم گناه و مفاسد خاصی باشد اشکال دارد.
 حضرت آیت الله صافی گلپایگانی: به طور طبیعی ارائه این گونه لباس ها توسط مرد اجنبی به زن اجنبیه بر خلاف اخلاق و عفت اسلامی است و از این نظر بهتر است مردان از فروش این گونه لباس ها به زنان خودداری نمایند و مراجعه دختران و زنان به این گونه مغازه ها حکم را دارد.
 
,
,
,
, نظر مراجع عظام در خصوص فروش لباس توسط مردان,
,
,
,
,
,
,
,
 
, ,

از مانتوهای شیشه‌ای تا دفتر مشق
از فروش لباس‌های زیرزنانه پشت ویترین و بدون رعایت حریم‌های اسلامی که گذر کنیم یادمان نمی رود که هنوز مدتی از ورود مانتوهای شیشه‌ای به بازار نگذشته است. مانتوهایی با نوشته‌های انگلیسی با کلمات و جملات نامتعارف در بازار لباس بانوان که بیشتر شبیه تخته سیاه یا بهتر بگوییم بعضی‌هایشان شبیه دفتر مشق هستند که پشت آن‌ها پر شده است از نوشته‌های مختلف به زبان انگلیسی که خود همین ترویج زبان انگلیسی می‌تواند مروج فرهنگ غربی باشد.
نوشته‌هایی با زبان انگلیسی و با معنایی کاملاً بی‌محتوا که گاه حتی معنای ناهنجار نیز می‌دهد و افراد بدون اطلاع از معنی و محتوای نوشته‌های پشت مانتو آن را خریداری می‌کنند.
 
,
, از مانتوهای شیشه‌ای تا دفتر مشق,
,
,
,
, ,

با این حال بعد از ورود انواع مانتوهای ناهنجار در سال‌های گذشته حالا هر روز شاهد ورود نوع جدیدی از پوشاک ناهنجار برای بانوان هستیم که در سایه غفلت مسئولان فرهنگی و مدیران متولی حوزه حجاب و عفاف رخ می‌دهد.


انتهای پیام/
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه