اخبار داغ

مدیرکل دامپزشکی استان مطرح کرد؛

فعالیت ۵۱ گروه نظارت بهداشتی دامپزشکی استان مرکزی در ماه رمضان

فعالیت ۵۱ گروه نظارت بهداشتی دامپزشکی استان مرکزی در ماه رمضان
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: طرح تشدید و کنترل نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان با مشارکت ۵۱ گروه در استان مرکزی اجرا می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن شانقی، مدیرکل دامپزشکی استان مرکزیدر گفتگو با دیار آفتاب؛ با اشاره به اجرای طرح کنترل نظارت بهداشتی در ماه مبارک رمضان گفت: به‌ منظور تامین امنیت غذایی شهروندان طرح تشدید و کنترل نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان از تاریخ ۲۷ اردیبهشت آغاز و به مدت یک ماه در استان مرکزی همزمان با سراسر کشور اجرا می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,

شانقی یکی از دلایل اجرای این طرح را افزایش تقاضای فرآورده‌های خام دامی در بازار عنوان کرد و افزود: یکی از اهداف این طرح تضمین کیفیت و سلامت این مواد غذایی در سطح استان است.

وی بیان کرد: نظارت و بازرسی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی در واحدهای کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه‌ها، مراکز بسته‌بندی، خودروهای حمل و مراکز عرضه در راستای اجرای این طرح برعهده ۵۱  اکیپ ثابت و سیار در استان است.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: کنترل فرآورده‌های خام دامی از مزرعه تا سفره به منظور ارتقاء سطح بهداشتی جامعه از اهداف اجرای طرح کنترل نظارت بهداشتی در ماه مبارک رمضان است.

وی بازرسی و کنترل بهداشتی بر مراکز تولید، حمل، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی را از جمله وظایف مهم این اداره کل برشمرد و افزود: اداره‌‌کل دامپزشکی استان مرکزی نهایت سعی خود را در راستای تحقق این مهم به کار می‌گیرد.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی از عموم شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را در اسرع وقت از طریق تماس با سامانه اطلاع‌رسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی اطلاع دهند یا در شهرستان‌های استان با شبکه دامپزشکی محل سکونت خود تماس گیرند.

انتهای پیام/

 
,

شانقی یکی از دلایل اجرای این طرح را افزایش تقاضای فرآورده‌های خام دامی در بازار عنوان کرد و افزود: یکی از اهداف این طرح تضمین کیفیت و سلامت این مواد غذایی در سطح استان است.

وی بیان کرد: نظارت و بازرسی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی در واحدهای کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه‌ها، مراکز بسته‌بندی، خودروهای حمل و مراکز عرضه در راستای اجرای این طرح برعهده ۵۱  اکیپ ثابت و سیار در استان است.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: کنترل فرآورده‌های خام دامی از مزرعه تا سفره به منظور ارتقاء سطح بهداشتی جامعه از اهداف اجرای طرح کنترل نظارت بهداشتی در ماه مبارک رمضان است.

وی بازرسی و کنترل بهداشتی بر مراکز تولید، حمل، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی را از جمله وظایف مهم این اداره کل برشمرد و افزود: اداره‌‌کل دامپزشکی استان مرکزی نهایت سعی خود را در راستای تحقق این مهم به کار می‌گیرد.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی از عموم شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را در اسرع وقت از طریق تماس با سامانه اطلاع‌رسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی اطلاع دهند یا در شهرستان‌های استان با شبکه دامپزشکی محل سکونت خود تماس گیرند.

انتهای پیام/

 
,

شانقی یکی از دلایل اجرای این طرح را افزایش تقاضای فرآورده‌های خام دامی در بازار عنوان کرد و افزود: یکی از اهداف این طرح تضمین کیفیت و سلامت این مواد غذایی در سطح استان است.

وی بیان کرد: نظارت و بازرسی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی در واحدهای کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه‌ها، مراکز بسته‌بندی، خودروهای حمل و مراکز عرضه در راستای اجرای این طرح برعهده ۵۱  اکیپ ثابت و سیار در استان است.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: کنترل فرآورده‌های خام دامی از مزرعه تا سفره به منظور ارتقاء سطح بهداشتی جامعه از اهداف اجرای طرح کنترل نظارت بهداشتی در ماه مبارک رمضان است.

وی بازرسی و کنترل بهداشتی بر مراکز تولید، حمل، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی را از جمله وظایف مهم این اداره کل برشمرد و افزود: اداره‌‌کل دامپزشکی استان مرکزی نهایت سعی خود را در راستای تحقق این مهم به کار می‌گیرد.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی از عموم شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را در اسرع وقت از طریق تماس با سامانه اطلاع‌رسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی اطلاع دهند یا در شهرستان‌های استان با شبکه دامپزشکی محل سکونت خود تماس گیرند.

انتهای پیام/

 
,

شانقی یکی از دلایل اجرای این طرح را افزایش تقاضای فرآورده‌های خام دامی در بازار عنوان کرد و افزود: یکی از اهداف این طرح تضمین کیفیت و سلامت این مواد غذایی در سطح استان است.

,

وی بیان کرد: نظارت و بازرسی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی در واحدهای کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه‌ها، مراکز بسته‌بندی، خودروهای حمل و مراکز عرضه در راستای اجرای این طرح برعهده ۵۱  اکیپ ثابت و سیار در استان است.

,

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: کنترل فرآورده‌های خام دامی از مزرعه تا سفره به منظور ارتقاء سطح بهداشتی جامعه از اهداف اجرای طرح کنترل نظارت بهداشتی در ماه مبارک رمضان است.

,

وی بازرسی و کنترل بهداشتی بر مراکز تولید، حمل، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی را از جمله وظایف مهم این اداره کل برشمرد و افزود: اداره‌‌کل دامپزشکی استان مرکزی نهایت سعی خود را در راستای تحقق این مهم به کار می‌گیرد.

,

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی از عموم شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را در اسرع وقت از طریق تماس با سامانه اطلاع‌رسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی اطلاع دهند یا در شهرستان‌های استان با شبکه دامپزشکی محل سکونت خود تماس گیرند.

,

انتهای پیام/

,
 
,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه