اخبار داغ

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی:

مردم از دستفروشان قارچ خریداری نکنند

مردم از دستفروشان قارچ خریداری نکنند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی با اشاره به اینکه مردم به هیچ عنوان از دستفروشان قارچ خریداری نکنند گفت: توصیه می‌شود تا افراد تنها از قارچ‌های بسته بندی شده و دارای شناسه‌های بهداشتی استفاده کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از دیار آفتاب؛ طاهراحمدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: با توجه به گزارشات واصله از برخی از استانهای همجوار مبنی بر موارد مسومیت با قارچ، از همه همشهریان در خواست داریم در این خصوص دقت لازم را داشته باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,

طاهر احمدی با اشاره به اینکه شناسایی و تشخیص قارچ خوراکی از قارچ سمی بسیار مشکل است، اظهار کرد: تنها افراد متخصص و با تجربه، توانایی تفکیک بین این قارچ ها را دارا هستند و مردم باید مواظب باشند.

وی ادامه داد: از طریق ویژگی‌های ظاهری، بو و رنگ قارچ نمی‌توان به‌طور قطعی سمی و غیرسمی بودن آن را تشخیص داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی بیان کرد:  توصیه اکید این است که افراد از مصرف و دست زدن به هرنوع قارچ در دل طبیعت، کودگاهها، رویه پسماندها، کناره های انتهایی درختان و... خودداری کنند.

طاهراحمدی با اشاره به اینکه مردم به هیچ عنوان نباید از دستفروشان قارچ خریداری کنند، افزود: توصیه این است که افراد تنها از قارچ‌های خوراکی بسته بندی شده و دارای شناسه های بهداشتی و عرضه شده در فروشگاه‌های معتبر خریداری کنند.

وی اضافه کرد: بازرسان بهداشتی در صورت عرضه قارچ بدون مشخص بودن هویت بهداشتی در مراکز پروتئینی بر اساس مقررات با واحد برخورد خواهند کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی خاطرنشان کرد: تحت هیچ عنوان تهیه قارچ فله‌ای از بازاچه های محلی و روز بازار‌های سنتی توصیه نمی شود.

انتهای پیام/

,

طاهر احمدی با اشاره به اینکه شناسایی و تشخیص قارچ خوراکی از قارچ سمی بسیار مشکل است، اظهار کرد: تنها افراد متخصص و با تجربه، توانایی تفکیک بین این قارچ ها را دارا هستند و مردم باید مواظب باشند.

وی ادامه داد: از طریق ویژگی‌های ظاهری، بو و رنگ قارچ نمی‌توان به‌طور قطعی سمی و غیرسمی بودن آن را تشخیص داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی بیان کرد:  توصیه اکید این است که افراد از مصرف و دست زدن به هرنوع قارچ در دل طبیعت، کودگاهها، رویه پسماندها، کناره های انتهایی درختان و... خودداری کنند.

طاهراحمدی با اشاره به اینکه مردم به هیچ عنوان نباید از دستفروشان قارچ خریداری کنند، افزود: توصیه این است که افراد تنها از قارچ‌های خوراکی بسته بندی شده و دارای شناسه های بهداشتی و عرضه شده در فروشگاه‌های معتبر خریداری کنند.

وی اضافه کرد: بازرسان بهداشتی در صورت عرضه قارچ بدون مشخص بودن هویت بهداشتی در مراکز پروتئینی بر اساس مقررات با واحد برخورد خواهند کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی خاطرنشان کرد: تحت هیچ عنوان تهیه قارچ فله‌ای از بازاچه های محلی و روز بازار‌های سنتی توصیه نمی شود.

انتهای پیام/

,

طاهر احمدی با اشاره به اینکه شناسایی و تشخیص قارچ خوراکی از قارچ سمی بسیار مشکل است، اظهار کرد: تنها افراد متخصص و با تجربه، توانایی تفکیک بین این قارچ ها را دارا هستند و مردم باید مواظب باشند.

,

وی ادامه داد: از طریق ویژگی‌های ظاهری، بو و رنگ قارچ نمی‌توان به‌طور قطعی سمی و غیرسمی بودن آن را تشخیص داد.

,

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی بیان کرد:  توصیه اکید این است که افراد از مصرف و دست زدن به هرنوع قارچ در دل طبیعت، کودگاهها، رویه پسماندها، کناره های انتهایی درختان و... خودداری کنند.

,

طاهراحمدی با اشاره به اینکه مردم به هیچ عنوان نباید از دستفروشان قارچ خریداری کنند، افزود: توصیه این است که افراد تنها از قارچ‌های خوراکی بسته بندی شده و دارای شناسه های بهداشتی و عرضه شده در فروشگاه‌های معتبر خریداری کنند.

,

وی اضافه کرد: بازرسان بهداشتی در صورت عرضه قارچ بدون مشخص بودن هویت بهداشتی در مراکز پروتئینی بر اساس مقررات با واحد برخورد خواهند کرد.

,

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی خاطرنشان کرد: تحت هیچ عنوان تهیه قارچ فله‌ای از بازاچه های محلی و روز بازار‌های سنتی توصیه نمی شود.

,

انتهای پیام/

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه