اخبار داغ

در گفتگو با کارشناس تغذیه مطرح شد:

توصیه های جالب کارشناس ارشد تغذیه درباره خوراکی های ماه مبارک رمضان/مصرف شیرینی و غذاهای چرب را کنار بگذارید

توصیه های جالب کارشناس ارشد تغذیه درباره خوراکی های ماه مبارک رمضان/مصرف شیرینی و غذاهای چرب را کنار بگذارید
تغذیه مناسب در ماه رمضان بسیار مهم است افشون کارش ارشد تغذیه در این خصوص گفت: در مصرف سحری و افطاری نکاتی باید رعایت شود که سلامتی انسان تضمین شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایل بانو، در خصوص تغذیه مناسب در ماه رمضان با اسفندیار افشون کارشناس ارشد تغذیه هم صحبت شده ایم که به سوالات ما در خصوص تغذیه در ماه رمضان پاسخ داده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ایل بانو, افشون, .,

افشون گفت: گرسنه و تشنه شدن در ایام ماه مبارک رمضان اجر معنوی دارد اما از نظر تغذیه ای نکاتی را باید رعایت کرد که تا اندازه ای این آثار تشنگی و گرسنگی کمتر شود، نکاتی که باید در هنگام افطار کردن و یا سحری خوردن رعایت شود که سلامتی انسان تضمین شود و  آسیبی به بدن نرسد.

وی عنوان کرد: افطار را باید با یک غذای کم حجم و سبک آغاز کنیم، با دانه ای خرما می توانیم روزه را بشکنیم و یک ساعت بعد از افطار شام  بخوریم که این شام می تواند مشابه همان شام های معمولی باشد اما نباید پر چرب با حجم زیاد باشد همچنین غذاهای دیر هضم در آن نباشد.

کارشناس ارشد تغذیه تصریح کرد: در شامی که مصرف می کنیم حتما از سبزیجات یا سالاد  استفاده کنیم، در بین زمان شام تا سحر بهتر است که از مایعات به مقدار کافی  استفاده شود یکی از مشکلاتی که هنگام روزه داری برای بدن ایجاد می شود در اثر مصرف کم آب است و ممکن است آسیب هایی به کلیه و مغز برساند.

وی با بیان اینکه مصرف 6 تا 10 لیوان آب در زمان شام تا سحر توصیه می شود گفت: از میوه های پر آب نیز بیشتر استفاده شود، زمان افطار نیز از غذاهای سنگین استفاده نکنید همچنین استفاده از چند لیموی تازه در کنار غذای سحر مقداری از تشنگی افراد را کمتر می کند.

افشون ادامه داد: ترکیب سحر تقریبا شبیه به ناهار است و پایه غذای سحر باید نان و یا برنج باشد در صورتی که از نان استفاده می کنید می توانید از خورشت گوشت به همراه سبزیجاتی مثل گوجه فرنگی،کدو ، سیب زمینی و بامیه استفاده کنید و درصورت استفاده از برنج بهتر است که با حبوبات مصرف شود مثلا می توانید عدس پلو، لوبیا پلو، استانبولی و یا دمپخت های با چربی کم استفاده شود.

این کارشناس ارشد تغذیه بیان کرد: گوشت مصرفی نیز بهتر است گوشت ماهی، مرغ، میگو و پرندگانی مثل بوقلمون، بلدرچین باشد البته بهتر است گوشتی که استفاده می کنند دارای چربی کمتر و جوان تر باشد که مشکلات گوارشی و تشنگی ایجاد نکند.

وی در پاسخ به این سوال که برخی ها ترجیح می دهند وعده سحر را استفاده نکنند گفت: استفاده نکردن از وعده سحر از دو نظر اشکال دارد؛ یکی از نظر شرعی است چرا که یهودیان هستند که سحر بیدار نمی شوند و دوم نیز از نظر تغذیه ای اشکال دارد چرا که سحری یکی از مهمترین وعده های غذایی در ماه رمضان است.

افشون ادامه داد: فاصله اذان مغرب تا سحر  بسیار طولانی مدت است اگر از این وعده مهم استفاده نکنیم باعث تحلیل منابع عضلانی بدن می شود و در دراز مدت بدن آسیب می بیند و در نتیجه بدن برای جبران پروتئین از عضلات استفاده می کند که منجر به تحلیل رفتن بدن می شود.

این کارشناس ارشد تغذیه در خصوص استفاده از زولبیا و بامیه در هنگام افطار گفت: توصیه ما این است که از شیرینی های طبیعی مثل خرما استفاده شود زولبیا در حد خیلی کم استفاده شود ما اکنون بهترین خرمای دنیا را داریم که دارای انواع املاح مورد نیاز بدن از جمله آهن است و خواص بسیار خوبی دارد.

افشون اضافه کرد: نوشیدنی های گازدار و پر قند و سرد اصلا توصیه نمی شود، نوع نوشیدنی مهم است، مثلا مصرف چای پررنگ باعث دفع آب بدن می شود و معده دچار مشکل می شود، نوشیدنی هایی مثل تخم شربتی، خاکشیر هم به سلامتی کمک می کند و هم در تصفیه سموم بدن تاثیر گذار است، نوشیدنی به لیمو، لیموی تازه با مقداری شکر و یا عسل و یا استفاده از عسل با کمی زعفران، محلول زنجبیل نیز برای بدن مفید هستند.

انتهای پیام/

,

افشون گفت: گرسنه و تشنه شدن در ایام ماه مبارک رمضان اجر معنوی دارد اما از نظر تغذیه ای نکاتی را باید رعایت کرد که تا اندازه ای این آثار تشنگی و گرسنگی کمتر شود، نکاتی که باید در هنگام افطار کردن و یا سحری خوردن رعایت شود که سلامتی انسان تضمین شود و  آسیبی به بدن نرسد.

وی عنوان کرد: افطار را باید با یک غذای کم حجم و سبک آغاز کنیم، با دانه ای خرما می توانیم روزه را بشکنیم و یک ساعت بعد از افطار شام  بخوریم که این شام می تواند مشابه همان شام های معمولی باشد اما نباید پر چرب با حجم زیاد باشد همچنین غذاهای دیر هضم در آن نباشد.

کارشناس ارشد تغذیه تصریح کرد: در شامی که مصرف می کنیم حتما از سبزیجات یا سالاد  استفاده کنیم، در بین زمان شام تا سحر بهتر است که از مایعات به مقدار کافی  استفاده شود یکی از مشکلاتی که هنگام روزه داری برای بدن ایجاد می شود در اثر مصرف کم آب است و ممکن است آسیب هایی به کلیه و مغز برساند.

وی با بیان اینکه مصرف 6 تا 10 لیوان آب در زمان شام تا سحر توصیه می شود گفت: از میوه های پر آب نیز بیشتر استفاده شود، زمان افطار نیز از غذاهای سنگین استفاده نکنید همچنین استفاده از چند لیموی تازه در کنار غذای سحر مقداری از تشنگی افراد را کمتر می کند.

افشون ادامه داد: ترکیب سحر تقریبا شبیه به ناهار است و پایه غذای سحر باید نان و یا برنج باشد در صورتی که از نان استفاده می کنید می توانید از خورشت گوشت به همراه سبزیجاتی مثل گوجه فرنگی،کدو ، سیب زمینی و بامیه استفاده کنید و درصورت استفاده از برنج بهتر است که با حبوبات مصرف شود مثلا می توانید عدس پلو، لوبیا پلو، استانبولی و یا دمپخت های با چربی کم استفاده شود.

این کارشناس ارشد تغذیه بیان کرد: گوشت مصرفی نیز بهتر است گوشت ماهی، مرغ، میگو و پرندگانی مثل بوقلمون، بلدرچین باشد البته بهتر است گوشتی که استفاده می کنند دارای چربی کمتر و جوان تر باشد که مشکلات گوارشی و تشنگی ایجاد نکند.

وی در پاسخ به این سوال که برخی ها ترجیح می دهند وعده سحر را استفاده نکنند گفت: استفاده نکردن از وعده سحر از دو نظر اشکال دارد؛ یکی از نظر شرعی است چرا که یهودیان هستند که سحر بیدار نمی شوند و دوم نیز از نظر تغذیه ای اشکال دارد چرا که سحری یکی از مهمترین وعده های غذایی در ماه رمضان است.

افشون ادامه داد: فاصله اذان مغرب تا سحر  بسیار طولانی مدت است اگر از این وعده مهم استفاده نکنیم باعث تحلیل منابع عضلانی بدن می شود و در دراز مدت بدن آسیب می بیند و در نتیجه بدن برای جبران پروتئین از عضلات استفاده می کند که منجر به تحلیل رفتن بدن می شود.

این کارشناس ارشد تغذیه در خصوص استفاده از زولبیا و بامیه در هنگام افطار گفت: توصیه ما این است که از شیرینی های طبیعی مثل خرما استفاده شود زولبیا در حد خیلی کم استفاده شود ما اکنون بهترین خرمای دنیا را داریم که دارای انواع املاح مورد نیاز بدن از جمله آهن است و خواص بسیار خوبی دارد.

افشون اضافه کرد: نوشیدنی های گازدار و پر قند و سرد اصلا توصیه نمی شود، نوع نوشیدنی مهم است، مثلا مصرف چای پررنگ باعث دفع آب بدن می شود و معده دچار مشکل می شود، نوشیدنی هایی مثل تخم شربتی، خاکشیر هم به سلامتی کمک می کند و هم در تصفیه سموم بدن تاثیر گذار است، نوشیدنی به لیمو، لیموی تازه با مقداری شکر و یا عسل و یا استفاده از عسل با کمی زعفران، محلول زنجبیل نیز برای بدن مفید هستند.

انتهای پیام/

,

افشون گفت: گرسنه و تشنه شدن در ایام ماه مبارک رمضان اجر معنوی دارد اما از نظر تغذیه ای نکاتی را باید رعایت کرد که تا اندازه ای این آثار تشنگی و گرسنگی کمتر شود، نکاتی که باید در هنگام افطار کردن و یا سحری خوردن رعایت شود که سلامتی انسان تضمین شود و  آسیبی به بدن نرسد.

وی عنوان کرد: افطار را باید با یک غذای کم حجم و سبک آغاز کنیم، با دانه ای خرما می توانیم روزه را بشکنیم و یک ساعت بعد از افطار شام  بخوریم که این شام می تواند مشابه همان شام های معمولی باشد اما نباید پر چرب با حجم زیاد باشد همچنین غذاهای دیر هضم در آن نباشد.

کارشناس ارشد تغذیه تصریح کرد: در شامی که مصرف می کنیم حتما از سبزیجات یا سالاد  استفاده کنیم، در بین زمان شام تا سحر بهتر است که از مایعات به مقدار کافی  استفاده شود یکی از مشکلاتی که هنگام روزه داری برای بدن ایجاد می شود در اثر مصرف کم آب است و ممکن است آسیب هایی به کلیه و مغز برساند.

وی با بیان اینکه مصرف 6 تا 10 لیوان آب در زمان شام تا سحر توصیه می شود گفت: از میوه های پر آب نیز بیشتر استفاده شود، زمان افطار نیز از غذاهای سنگین استفاده نکنید همچنین استفاده از چند لیموی تازه در کنار غذای سحر مقداری از تشنگی افراد را کمتر می کند.

افشون ادامه داد: ترکیب سحر تقریبا شبیه به ناهار است و پایه غذای سحر باید نان و یا برنج باشد در صورتی که از نان استفاده می کنید می توانید از خورشت گوشت به همراه سبزیجاتی مثل گوجه فرنگی،کدو ، سیب زمینی و بامیه استفاده کنید و درصورت استفاده از برنج بهتر است که با حبوبات مصرف شود مثلا می توانید عدس پلو، لوبیا پلو، استانبولی و یا دمپخت های با چربی کم استفاده شود.

این کارشناس ارشد تغذیه بیان کرد: گوشت مصرفی نیز بهتر است گوشت ماهی، مرغ، میگو و پرندگانی مثل بوقلمون، بلدرچین باشد البته بهتر است گوشتی که استفاده می کنند دارای چربی کمتر و جوان تر باشد که مشکلات گوارشی و تشنگی ایجاد نکند.

وی در پاسخ به این سوال که برخی ها ترجیح می دهند وعده سحر را استفاده نکنند گفت: استفاده نکردن از وعده سحر از دو نظر اشکال دارد؛ یکی از نظر شرعی است چرا که یهودیان هستند که سحر بیدار نمی شوند و دوم نیز از نظر تغذیه ای اشکال دارد چرا که سحری یکی از مهمترین وعده های غذایی در ماه رمضان است.

افشون ادامه داد: فاصله اذان مغرب تا سحر  بسیار طولانی مدت است اگر از این وعده مهم استفاده نکنیم باعث تحلیل منابع عضلانی بدن می شود و در دراز مدت بدن آسیب می بیند و در نتیجه بدن برای جبران پروتئین از عضلات استفاده می کند که منجر به تحلیل رفتن بدن می شود.

این کارشناس ارشد تغذیه در خصوص استفاده از زولبیا و بامیه در هنگام افطار گفت: توصیه ما این است که از شیرینی های طبیعی مثل خرما استفاده شود زولبیا در حد خیلی کم استفاده شود ما اکنون بهترین خرمای دنیا را داریم که دارای انواع املاح مورد نیاز بدن از جمله آهن است و خواص بسیار خوبی دارد.

افشون اضافه کرد: نوشیدنی های گازدار و پر قند و سرد اصلا توصیه نمی شود، نوع نوشیدنی مهم است، مثلا مصرف چای پررنگ باعث دفع آب بدن می شود و معده دچار مشکل می شود، نوشیدنی هایی مثل تخم شربتی، خاکشیر هم به سلامتی کمک می کند و هم در تصفیه سموم بدن تاثیر گذار است، نوشیدنی به لیمو، لیموی تازه با مقداری شکر و یا عسل و یا استفاده از عسل با کمی زعفران، محلول زنجبیل نیز برای بدن مفید هستند.

انتهای پیام/

,

افشون گفت: گرسنه و تشنه شدن در ایام ماه مبارک رمضان اجر معنوی دارد اما از نظر تغذیه ای نکاتی را باید رعایت کرد که تا اندازه ای این آثار تشنگی و گرسنگی کمتر شود، نکاتی که باید در هنگام افطار کردن و یا سحری خوردن رعایت شود که سلامتی انسان تضمین شود و  آسیبی به بدن نرسد.

وی عنوان کرد: افطار را باید با یک غذای کم حجم و سبک آغاز کنیم، با دانه ای خرما می توانیم روزه را بشکنیم و یک ساعت بعد از افطار شام  بخوریم که این شام می تواند مشابه همان شام های معمولی باشد اما نباید پر چرب با حجم زیاد باشد همچنین غذاهای دیر هضم در آن نباشد.

کارشناس ارشد تغذیه تصریح کرد: در شامی که مصرف می کنیم حتما از سبزیجات یا سالاد  استفاده کنیم، در بین زمان شام تا سحر بهتر است که از مایعات به مقدار کافی  استفاده شود یکی از مشکلاتی که هنگام روزه داری برای بدن ایجاد می شود در اثر مصرف کم آب است و ممکن است آسیب هایی به کلیه و مغز برساند.

وی با بیان اینکه مصرف 6 تا 10 لیوان آب در زمان شام تا سحر توصیه می شود گفت: از میوه های پر آب نیز بیشتر استفاده شود، زمان افطار نیز از غذاهای سنگین استفاده نکنید همچنین استفاده از چند لیموی تازه در کنار غذای سحر مقداری از تشنگی افراد را کمتر می کند.

افشون ادامه داد: ترکیب سحر تقریبا شبیه به ناهار است و پایه غذای سحر باید نان و یا برنج باشد در صورتی که از نان استفاده می کنید می توانید از خورشت گوشت به همراه سبزیجاتی مثل گوجه فرنگی،کدو ، سیب زمینی و بامیه استفاده کنید و درصورت استفاده از برنج بهتر است که با حبوبات مصرف شود مثلا می توانید عدس پلو، لوبیا پلو، استانبولی و یا دمپخت های با چربی کم استفاده شود.

این کارشناس ارشد تغذیه بیان کرد: گوشت مصرفی نیز بهتر است گوشت ماهی، مرغ، میگو و پرندگانی مثل بوقلمون، بلدرچین باشد البته بهتر است گوشتی که استفاده می کنند دارای چربی کمتر و جوان تر باشد که مشکلات گوارشی و تشنگی ایجاد نکند.

وی در پاسخ به این سوال که برخی ها ترجیح می دهند وعده سحر را استفاده نکنند گفت: استفاده نکردن از وعده سحر از دو نظر اشکال دارد؛ یکی از نظر شرعی است چرا که یهودیان هستند که سحر بیدار نمی شوند و دوم نیز از نظر تغذیه ای اشکال دارد چرا که سحری یکی از مهمترین وعده های غذایی در ماه رمضان است.

افشون ادامه داد: فاصله اذان مغرب تا سحر  بسیار طولانی مدت است اگر از این وعده مهم استفاده نکنیم باعث تحلیل منابع عضلانی بدن می شود و در دراز مدت بدن آسیب می بیند و در نتیجه بدن برای جبران پروتئین از عضلات استفاده می کند که منجر به تحلیل رفتن بدن می شود.

این کارشناس ارشد تغذیه در خصوص استفاده از زولبیا و بامیه در هنگام افطار گفت: توصیه ما این است که از شیرینی های طبیعی مثل خرما استفاده شود زولبیا در حد خیلی کم استفاده شود ما اکنون بهترین خرمای دنیا را داریم که دارای انواع املاح مورد نیاز بدن از جمله آهن است و خواص بسیار خوبی دارد.

افشون اضافه کرد: نوشیدنی های گازدار و پر قند و سرد اصلا توصیه نمی شود، نوع نوشیدنی مهم است، مثلا مصرف چای پررنگ باعث دفع آب بدن می شود و معده دچار مشکل می شود، نوشیدنی هایی مثل تخم شربتی، خاکشیر هم به سلامتی کمک می کند و هم در تصفیه سموم بدن تاثیر گذار است، نوشیدنی به لیمو، لیموی تازه با مقداری شکر و یا عسل و یا استفاده از عسل با کمی زعفران، محلول زنجبیل نیز برای بدن مفید هستند.

انتهای پیام/

,

افشون گفت: گرسنه و تشنه شدن در ایام ماه مبارک رمضان اجر معنوی دارد اما از نظر تغذیه ای نکاتی را باید رعایت کرد که تا اندازه ای این آثار تشنگی و گرسنگی کمتر شود، نکاتی که باید در هنگام افطار کردن و یا سحری خوردن رعایت شود که سلامتی انسان تضمین شود و  آسیبی به بدن نرسد.

, .,

وی عنوان کرد: افطار را باید با یک غذای کم حجم و سبک آغاز کنیم، با دانه ای خرما می توانیم روزه را بشکنیم و یک ساعت بعد از افطار شام  بخوریم که این شام می تواند مشابه همان شام های معمولی باشد اما نباید پر چرب با حجم زیاد باشد همچنین غذاهای دیر هضم در آن نباشد.

, .,

کارشناس ارشد تغذیه تصریح کرد: در شامی که مصرف می کنیم حتما از سبزیجات یا سالاد  استفاده کنیم، در بین زمان شام تا سحر بهتر است که از مایعات به مقدار کافی  استفاده شود یکی از مشکلاتی که هنگام روزه داری برای بدن ایجاد می شود در اثر مصرف کم آب است و ممکن است آسیب هایی به کلیه و مغز برساند.

, .,

وی با بیان اینکه مصرف 6 تا 10 لیوان آب در زمان شام تا سحر توصیه می شود گفت: از میوه های پر آب نیز بیشتر استفاده شود، زمان افطار نیز از غذاهای سنگین استفاده نکنید همچنین استفاده از چند لیموی تازه در کنار غذای سحر مقداری از تشنگی افراد را کمتر می کند.

,

افشون ادامه داد: ترکیب سحر تقریبا شبیه به ناهار است و پایه غذای سحر باید نان و یا برنج باشد در صورتی که از نان استفاده می کنید می توانید از خورشت گوشت به همراه سبزیجاتی مثل گوجه فرنگی،کدو ، سیب زمینی و بامیه استفاده کنید و درصورت استفاده از برنج بهتر است که با حبوبات مصرف شود مثلا می توانید عدس پلو، لوبیا پلو، استانبولی و یا دمپخت های با چربی کم استفاده شود.

, .,

این کارشناس ارشد تغذیه بیان کرد: گوشت مصرفی نیز بهتر است گوشت ماهی، مرغ، میگو و پرندگانی مثل بوقلمون، بلدرچین باشد البته بهتر است گوشتی که استفاده می کنند دارای چربی کمتر و جوان تر باشد که مشکلات گوارشی و تشنگی ایجاد نکند.

, .,

وی در پاسخ به این سوال که برخی ها ترجیح می دهند وعده سحر را استفاده نکنند گفت: استفاده نکردن از وعده سحر از دو نظر اشکال دارد؛ یکی از نظر شرعی است چرا که یهودیان هستند که سحر بیدار نمی شوند و دوم نیز از نظر تغذیه ای اشکال دارد چرا که سحری یکی از مهمترین وعده های غذایی در ماه رمضان است.

, .,

افشون ادامه داد: فاصله اذان مغرب تا سحر  بسیار طولانی مدت است اگر از این وعده مهم استفاده نکنیم باعث تحلیل منابع عضلانی بدن می شود و در دراز مدت بدن آسیب می بیند و در نتیجه بدن برای جبران پروتئین از عضلات استفاده می کند که منجر به تحلیل رفتن بدن می شود.

, .,

این کارشناس ارشد تغذیه در خصوص استفاده از زولبیا و بامیه در هنگام افطار گفت: توصیه ما این است که از شیرینی های طبیعی مثل خرما استفاده شود زولبیا در حد خیلی کم استفاده شود ما اکنون بهترین خرمای دنیا را داریم که دارای انواع املاح مورد نیاز بدن از جمله آهن است و خواص بسیار خوبی دارد.

, .,

افشون اضافه کرد: نوشیدنی های گازدار و پر قند و سرد اصلا توصیه نمی شود، نوع نوشیدنی مهم است، مثلا مصرف چای پررنگ باعث دفع آب بدن می شود و معده دچار مشکل می شود، نوشیدنی هایی مثل تخم شربتی، خاکشیر هم به سلامتی کمک می کند و هم در تصفیه سموم بدن تاثیر گذار است، نوشیدنی به لیمو، لیموی تازه با مقداری شکر و یا عسل و یا استفاده از عسل با کمی زعفران، محلول زنجبیل نیز برای بدن مفید هستند.

, .,

انتهای پیام/

, /,
 
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه