اخبار داغ

عصر امروز صورت گرفت:

بازرسی کارشناسان بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در چرام+تصاویر

بازرسی کارشناسان بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در چرام+تصاویر
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرام، از طرح تشدید بازرسی های کارشناسان بهداشت محیط این شهرستان از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، در ماه مبارک رمضان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  چرام،سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرام، از طرح تشدید بازرسی های کارشناسان بهداشت محیط این شهرستان از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، در ماه مبارک رمضان خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  چرام,

 

علی جعفری فر افزود: طی بازرسی های انجام شده از اوایل ماه مبارک رمضان در شهرستان چرام حدود 250 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و غیر بهداشتی از سطح مغازه های این شهرستان جمع آوری شده است.

 

وی با اشاره به اینکه بازرسان بهداشت محیط در چهار گروه سه نفره، در دو شیفت صبح و عصر در حال انجام وظیفه هستند، خاطر نشان کرد: نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی با اولویت مراکز حساس از جمله مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه، آش و حلیم پزی، کبابی‌ها، رستوران، قنادی و نانوایی ها صورت گرفته است.

 

تصاویر:

 

 

,

 

علی جعفری فر افزود: طی بازرسی های انجام شده از اوایل ماه مبارک رمضان در شهرستان چرام حدود 250 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و غیر بهداشتی از سطح مغازه های این شهرستان جمع آوری شده است.

 

وی با اشاره به اینکه بازرسان بهداشت محیط در چهار گروه سه نفره، در دو شیفت صبح و عصر در حال انجام وظیفه هستند، خاطر نشان کرد: نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی با اولویت مراکز حساس از جمله مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه، آش و حلیم پزی، کبابی‌ها، رستوران، قنادی و نانوایی ها صورت گرفته است.

 

تصاویر:

 

 

,

 

علی جعفری فر افزود: طی بازرسی های انجام شده از اوایل ماه مبارک رمضان در شهرستان چرام حدود 250 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و غیر بهداشتی از سطح مغازه های این شهرستان جمع آوری شده است.

 

وی با اشاره به اینکه بازرسان بهداشت محیط در چهار گروه سه نفره، در دو شیفت صبح و عصر در حال انجام وظیفه هستند، خاطر نشان کرد: نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی با اولویت مراکز حساس از جمله مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه، آش و حلیم پزی، کبابی‌ها، رستوران، قنادی و نانوایی ها صورت گرفته است.

 

تصاویر:

 

 

,

 

علی جعفری فر افزود: طی بازرسی های انجام شده از اوایل ماه مبارک رمضان در شهرستان چرام حدود 250 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و غیر بهداشتی از سطح مغازه های این شهرستان جمع آوری شده است.

 

وی با اشاره به اینکه بازرسان بهداشت محیط در چهار گروه سه نفره، در دو شیفت صبح و عصر در حال انجام وظیفه هستند، خاطر نشان کرد: نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی با اولویت مراکز حساس از جمله مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه، آش و حلیم پزی، کبابی‌ها، رستوران، قنادی و نانوایی ها صورت گرفته است.

 

تصاویر:

,

 

علی جعفری فر افزود: طی بازرسی های انجام شده از اوایل ماه مبارک رمضان در شهرستان چرام حدود 250 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و غیر بهداشتی از سطح مغازه های این شهرستان جمع آوری شده است.

 

وی با اشاره به اینکه بازرسان بهداشت محیط در چهار گروه سه نفره، در دو شیفت صبح و عصر در حال انجام وظیفه هستند، خاطر نشان کرد: نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی با اولویت مراکز حساس از جمله مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه، آش و حلیم پزی، کبابی‌ها، رستوران، قنادی و نانوایی ها صورت گرفته است.

 

تصاویر:

,

 

علی جعفری فر افزود: طی بازرسی های انجام شده از اوایل ماه مبارک رمضان در شهرستان چرام حدود 250 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و غیر بهداشتی از سطح مغازه های این شهرستان جمع آوری شده است.

 

وی با اشاره به اینکه بازرسان بهداشت محیط در چهار گروه سه نفره، در دو شیفت صبح و عصر در حال انجام وظیفه هستند، خاطر نشان کرد: نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی با اولویت مراکز حساس از جمله مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه، آش و حلیم پزی، کبابی‌ها، رستوران، قنادی و نانوایی ها صورت گرفته است.

 

تصاویر:

,

 

علی جعفری فر افزود: طی بازرسی های انجام شده از اوایل ماه مبارک رمضان در شهرستان چرام حدود 250 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و غیر بهداشتی از سطح مغازه های این شهرستان جمع آوری شده است.

 

وی با اشاره به اینکه بازرسان بهداشت محیط در چهار گروه سه نفره، در دو شیفت صبح و عصر در حال انجام وظیفه هستند، خاطر نشان کرد: نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی با اولویت مراکز حساس از جمله مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه، آش و حلیم پزی، کبابی‌ها، رستوران، قنادی و نانوایی ها صورت گرفته است.

 

تصاویر:

,

 

,

علی جعفری فر افزود: طی بازرسی های انجام شده از اوایل ماه مبارک رمضان در شهرستان چرام حدود 250 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و غیر بهداشتی از سطح مغازه های این شهرستان جمع آوری شده است.

,

 

,

وی با اشاره به اینکه بازرسان بهداشت محیط در چهار گروه سه نفره، در دو شیفت صبح و عصر در حال انجام وظیفه هستند، خاطر نشان کرد: نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی با اولویت مراکز حساس از جمله مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه، آش و حلیم پزی، کبابی‌ها، رستوران، قنادی و نانوایی ها صورت گرفته است.

,

 

,

تصاویر:

,

 

 

,

 

 

,

 

 

,
,
,
, ,

 

,

 

,

 

,
, ,

 

,

 

,

 

,
, ,
 
,
انتهای پیام/
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه