آنهایی که وسواسی نیستند، خصوصا پسرهای جوان، مشتریان پر و پا قرص سمبوسه و فلافل فروشهای کنار خیابانی هستند. ..[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کردتودی، کافی است کمی گرسنه باشی و به اطرافت بنگری، کاملا درمی یابی که با نیم نگاهی به دو و برت غرق در فلافل فروشی هایی می شوی که سیار و بدون سیار در اطرافت خودنمایی می کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کردتودی,,
فلافل یکی از غذاهای محلی مردم جنوب کشورمان است که امروزه جای خود را در میان کردستانی ها باز کرده است و با سفره ی مردم بسیار عجین شده است، چرا که در کنار و رستورانها و فستفودهایی که در کنار هم بی هیچ حسادتی قارچگونه در تمام خیابانها و معابر سنندج ایجاد شده و رو به گسترش است، شب که میشود کنار خیابان، وسط پیادهراهها، سر میادین و گوشه و کنار پارکها و ... وانتها و مینیبوسهایی به عرضه خوارکیهای فستفودی، ارزان و سریع مشغول میشوند.
,
, ,
,
آنهایی که وسواسی نیستند، خصوصا پسرهای جوان، مشتریان پر و پا قرص سمبوسه و فلافل فروشهای کنار خیابانی هستند. اما اگر خوب دقت کنیم شاید با چشم غیر مسلح هم بتوان رد میکروب را از کف و دیوارههای وانت تا سکو و میز آمادهسازی غذا و وسط ظرفهای پر از روغن و ... تا کف دستان فروشندهای که پول را با یکدست میگیرد و خوراکی را با دست دیگر آماده میکند، میتوان رصد کرد!
,,
جوانهایی که ساندویچهایشان را با اشتها سق میزنند، اعتقاد دارند که علیرغم تمام دانستههایشان در مورد بهداشتی نبودن این دکههای سیار، غذایشان بهشدت خوشمزه است و طعم و مزهای انحصاری دارد و از طرفی 2 هزار تومان برای یک ساندویچ، یعنی خیلی ارزان میتوان شکم را سیر کرد!
,
, ,
,
اطاقک پشت وانت پیکان، با یک گاز پیکنیک، یک ماهیتابه بزرگ پر از روغن، ظرفهایی مملو از مخلفات و افزودنیهای ساندویچ و دو جوان که در میان جلز و ولز روغن و هیاهوی بیرون وانت، با روپوش و کلاههای سفید، نشسته مشتریان را راه میاندازند!
,
یک فلافلفروش: درآمدم خوب است اما نمیتوانم به سمت شغل دیگری بروم
«علی.م» جوان 33 سالهای است که یکی از وانت های فلافلی سطح شهر را اداره میکند و به گفته خودش و شواهد، درآمد خوبی هم دارد، در این زمینه گفت: ما مواد را به صورت عمده تهیه میکنیم و بعد از شستشو شروع به آماده کردن مواد فلافل میکنیم و معمولا در تهیه آن همسرم و برادرم به من کمک میکنند.
,
, ,
,
وی در مورد رعایت بهداشت در تهیه این مواد خوراکی اضافه کرد: تا حالا سعی کردهام که تمامی نکات بهداشتی را رعایت کنم تا آسیبی به کسی نرسد.
,
این فلافلفروش همچنین در مورد تهیه کارت بهداشت یا مکان مناسبی برای عرضه بهتر، عنوان کرد: گرفتن جا و مکان مناسب پول میخواهد که من ندارم و میدانم که اگر به اداره بهداشت بروم از من ایراد میگیرند، ولی چه کنم که نه سرمایهای برای کار کردن دارم و نه شغل و حرفهای که این کار را رها کنم، اما درآمدش بد نیست و از دست زدن به خیلی از شغلهایی که خیلیها به دنبال آن میروند، بهتر است.
,
, ,
,
صاحبنظران مسائل اجتماعی اعتقاد دارند که بیکاری، اصلیترین عامل تاثیرگذار در رشد مشاغل کاذب، نظیر فستفودیهای سیار است و اگر به افراد فعال در این حرفهها دقت کنیم، تمام آنان را مردان و زنان جوانی تشکیل میدهند که بیکار هستند. بیکاری بهعنوان ریشهای ترین عامل در بروز ناهنجاریها و نابسامانیهای اجتماعی، باید توسط دولت و دستگاههای حاکمیتی چارهاندیشی و رفع شود. معضلی که با توجه به جوانی جمعیت ایران، مهمترین دغدغه تمام خانوادهها شده است.
,,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه