ثابت ماندن قیمت نان، افزایش هزینههای جاری تولید از جمله قیمت آب، حاملهای انرژی، بیمه، دستمزد و قصه آرد که خود به تنهایی ماجرایی دیگر دارد، باعث شده تا بسیاری از نانوایان دخل و خرجشان با یکدیگر نخواند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ افزایش قیمت نان معمولا با دو هدف رقابتپذیری و افزایش کیفیت آن انجام میشود در همین راستا آذرماه سال ۱۳۹۳ بود که قیمت نان به صورت سراسری در کشور افزایش یافت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,بررسیها نشان میدهد که دولتها بهطور میانگین هر دو سال و نیم تا سه سال، مجوز افزایش قیمت نان را صادر کردهاند؛ این در حالی است که هزینههای نانواییها از جمله دستمزد کارگران، آب، برق، گاز و... هر ساله افزایش مییابد.
دیماه سال ۱۳۹۶ پس از جلسات متعددی که درخصوص افزایش قیمت نان برگزار شد بنا بر اعلام رئیس اتاق اصناف مقرر شد تا تصمیمگیری درخصوص افزایش قیمت نان به سال ۹۷ موکول شود.
اکنون که سومین ماه از سال ۹۷ به روزهای پایانی خود نزدیک میشود، هنوز تصمیمی مبنی بر این افزایش از سوی دولت اعلام نشده است.
ثابت ماندن قیمت نان، افزایش هزینه های جاری تولید از جمله قیمت آب، حاملهای انرژی، بیمه و دستمزد و قصه آرد که خود به تنهایی ماجرایی دیگر دارد باعث شده تا بسیاری از نانوایان دخل و خرجشان با یکدیگر نخواند و از مسئولان برای رفع مشکلاتشان درخواست همکاری داشته باشند.
رئیس اتحادیه صنف نانوایان اراک:
رشد قارچ گونه خبازیها در اراک
رضا یوسفیتبار، رئیس اتحادیه صنف نانوایان اراک با اشاره به بررسی مشکلات خبازان در نشست با استاندار مرکزی یکی از مشکلات خبازان را صدور مجوز مازاد بر نیاز دانست و گفت: تعداد نانواییهای فعال در سطح شهر اراک در حال حاضر ۶۰۰ نانوایی است که براساس نیاز جمعیتی ۲۰۰ نانوایی مازاد هستند.
وی افزود: در این نشست مقرر شد کمیتهای با عضویت نماینده استانداری و نماینده اتحادیه صنف نانوایان و نیز نماینده اداره کل غله استان تشکیل و اقدام به تدوین آییننامهای کنند، که از صدور مجوزهای بیرویه راه اندازی نانوایی جلوگیری شود.
رئیس اتحادیه صنف نانوایان اراک با انتقاد از ثابت بودن قیمت نان در ۴ سال اخیر گفت: با وجود افزایش حدودا ۱۲ درصدی سالانه نرخ تورم، اما به مدت چهار سال است که قیمت نان در استان هیچ افزایشی نداشته و به عبارتی نزدیک به ۵۰ درصد از نرخ عادلانه متناسب با نرخ تورم عقب است.
یوسفیتبار ادامه داد: این ثابت بودن قیمت در حالیست که هر ساله شاهد افزایش دستمزد کارگر و سایر هزینهها از جمله قیمت آرد، نرخ بیمه، حاملهای انرژی، گرانی مواد شوینده، افزایش قیمت خمیرمایه، کنجد و حتی نمک که ارتباطی به تحریمها هم ندارد، باشیم و این امر باعث شده که نانوایان نه تنها سودی عایدشان نشود بلکه زیان ده باشند و ادامه این روند شرایط سخت و دشواری را برای نانوایان فراهم کرده است.
وی افزود: اگر برای این مشکلات نانوایان چاره ای اندیشیده نشوده در روزهای آینده با چالش های جدی در این حوزه مواجه خواهیم شد و از دولت انتظار داریم به رفع مشکلات این قشر از جامعه باشد.
رئیس اتحادیه صنف نانوایان اراک با اشاره به دستور مستقیم رئیس جمهور در سال گذشته مبنی بر عدم افزایش قیمت نان در سراسر کشور گفت: رئیس جمهور بارها بر حفظ حقوق شهروندی در جامعه تأکید دارند، اما سوال ما از ایشان این است که آیا نانوایان جزو شهروندان این کشور نیستند و آیا نباید قیمت نان پس از گذشت ۴ سال عدم افزایش قیمت، عادلانه و با افزایش نرخ تورم منطبق شود؟
یوسفیتبار مهمترین خواسته این صنف را کاهش هزینههای تولید و هزینه های جانبی نظیر دارایی، بیمه، نیروی انسانی، هزینه های بهداشتی و ... عنوان کرد و گفت: متاسفانه این هزینه ها در آنالیز قیمت سالانه نان لحاظ نشده است.
رئیس اتحادیه صنف نانوایان اراک به نتیجه نشست اعضای اتحادیه صنف نانوایان با استاندار مرکزی اشاره کرد و گفت: استاندار مرکزی در این نشست ضمن تاکید بر حل مشکلات نانوایان اعلام کرد که هرگونه افزایش قیمت نان منوط به ارائه پیشنهاد از سوی استان به وزارت صنعت، معدن و تجارت است و هرگونه تغییر در قیمت آن باید به تأیید دولت برسد.
وی خاطرنشان کرد: استاندار مرکزی در عین حال تاکید کرد که پیشنهاد استان افزایش ۲۰ درصدی در قیمت نان است اما این پیشنهاد باید به تأیید دولت و وزارتخانه متبوع برسد.
مدیرکل غله استان مرکزی:
افزایش قیمت تولید؛ عمده چالش نانوایان است
حسنی، مدیرکل غله استان مرکزی نیز با بیان اینکه استانداری مرکزی و دستگاه های مرتبط پیگیری مطالبات خبازان هستند، گفت: تعیین قیمت نان به صورت متمرکز کشوری است و برای تغییر آن باید این مجوز اخذ شود.
وی ادامه داد : چهار سالی هست که افزایش قیمت نان نداشتهایم و در کنار آن افزایش هزینه ها و دستمزدها و بیمه مشکلاتی برای نانوایان به وجود آورده است.
حسنی اظهار امیدواری کرد با همکاری دستگاه های مرتبط و استانداری بتوانیم مشکل خبازان را درآینده ای نزدیک حل کنیم.
انتهای پیام/
بررسیها نشان میدهد که دولتها بهطور میانگین هر دو سال و نیم تا سه سال، مجوز افزایش قیمت نان را صادر کردهاند؛ این در حالی است که هزینههای نانواییها از جمله دستمزد کارگران، آب، برق، گاز و... هر ساله افزایش مییابد.
,دیماه سال ۱۳۹۶ پس از جلسات متعددی که درخصوص افزایش قیمت نان برگزار شد بنا بر اعلام رئیس اتاق اصناف مقرر شد تا تصمیمگیری درخصوص افزایش قیمت نان به سال ۹۷ موکول شود.
,اکنون که سومین ماه از سال ۹۷ به روزهای پایانی خود نزدیک میشود، هنوز تصمیمی مبنی بر این افزایش از سوی دولت اعلام نشده است.
,ثابت ماندن قیمت نان، افزایش هزینه های جاری تولید از جمله قیمت آب، حاملهای انرژی، بیمه و دستمزد و قصه آرد که خود به تنهایی ماجرایی دیگر دارد باعث شده تا بسیاری از نانوایان دخل و خرجشان با یکدیگر نخواند و از مسئولان برای رفع مشکلاتشان درخواست همکاری داشته باشند.
,رئیس اتحادیه صنف نانوایان اراک:
, رئیس اتحادیه صنف نانوایان اراک:,رشد قارچ گونه خبازیها در اراک
, رشد قارچ گونه خبازیها در اراک, رشد قارچ گونه خبازیها در اراک,رضا یوسفیتبار، رئیس اتحادیه صنف نانوایان اراک با اشاره به بررسی مشکلات خبازان در نشست با استاندار مرکزی یکی از مشکلات خبازان را صدور مجوز مازاد بر نیاز دانست و گفت: تعداد نانواییهای فعال در سطح شهر اراک در حال حاضر ۶۰۰ نانوایی است که براساس نیاز جمعیتی ۲۰۰ نانوایی مازاد هستند.
,وی افزود: در این نشست مقرر شد کمیتهای با عضویت نماینده استانداری و نماینده اتحادیه صنف نانوایان و نیز نماینده اداره کل غله استان تشکیل و اقدام به تدوین آییننامهای کنند، که از صدور مجوزهای بیرویه راه اندازی نانوایی جلوگیری شود.
,رئیس اتحادیه صنف نانوایان اراک با انتقاد از ثابت بودن قیمت نان در ۴ سال اخیر گفت: با وجود افزایش حدودا ۱۲ درصدی سالانه نرخ تورم، اما به مدت چهار سال است که قیمت نان در استان هیچ افزایشی نداشته و به عبارتی نزدیک به ۵۰ درصد از نرخ عادلانه متناسب با نرخ تورم عقب است.
,یوسفیتبار ادامه داد: این ثابت بودن قیمت در حالیست که هر ساله شاهد افزایش دستمزد کارگر و سایر هزینهها از جمله قیمت آرد، نرخ بیمه، حاملهای انرژی، گرانی مواد شوینده، افزایش قیمت خمیرمایه، کنجد و حتی نمک که ارتباطی به تحریمها هم ندارد، باشیم و این امر باعث شده که نانوایان نه تنها سودی عایدشان نشود بلکه زیان ده باشند و ادامه این روند شرایط سخت و دشواری را برای نانوایان فراهم کرده است.
,وی افزود: اگر برای این مشکلات نانوایان چاره ای اندیشیده نشوده در روزهای آینده با چالش های جدی در این حوزه مواجه خواهیم شد و از دولت انتظار داریم به رفع مشکلات این قشر از جامعه باشد.
,رئیس اتحادیه صنف نانوایان اراک با اشاره به دستور مستقیم رئیس جمهور در سال گذشته مبنی بر عدم افزایش قیمت نان در سراسر کشور گفت: رئیس جمهور بارها بر حفظ حقوق شهروندی در جامعه تأکید دارند، اما سوال ما از ایشان این است که آیا نانوایان جزو شهروندان این کشور نیستند و آیا نباید قیمت نان پس از گذشت ۴ سال عدم افزایش قیمت، عادلانه و با افزایش نرخ تورم منطبق شود؟
,یوسفیتبار مهمترین خواسته این صنف را کاهش هزینههای تولید و هزینه های جانبی نظیر دارایی، بیمه، نیروی انسانی، هزینه های بهداشتی و ... عنوان کرد و گفت: متاسفانه این هزینه ها در آنالیز قیمت سالانه نان لحاظ نشده است.
,رئیس اتحادیه صنف نانوایان اراک به نتیجه نشست اعضای اتحادیه صنف نانوایان با استاندار مرکزی اشاره کرد و گفت: استاندار مرکزی در این نشست ضمن تاکید بر حل مشکلات نانوایان اعلام کرد که هرگونه افزایش قیمت نان منوط به ارائه پیشنهاد از سوی استان به وزارت صنعت، معدن و تجارت است و هرگونه تغییر در قیمت آن باید به تأیید دولت برسد.
, .,وی خاطرنشان کرد: استاندار مرکزی در عین حال تاکید کرد که پیشنهاد استان افزایش ۲۰ درصدی در قیمت نان است اما این پیشنهاد باید به تأیید دولت و وزارتخانه متبوع برسد.
, .,مدیرکل غله استان مرکزی:
, مدیرکل غله استان مرکزی:,افزایش قیمت تولید؛ عمده چالش نانوایان است
, افزایش قیمت تولید؛ عمده چالش نانوایان است, افزایش قیمت تولید؛ عمده چالش نانوایان است,حسنی، مدیرکل غله استان مرکزی نیز با بیان اینکه استانداری مرکزی و دستگاه های مرتبط پیگیری مطالبات خبازان هستند، گفت: تعیین قیمت نان به صورت متمرکز کشوری است و برای تغییر آن باید این مجوز اخذ شود.
,وی ادامه داد : چهار سالی هست که افزایش قیمت نان نداشتهایم و در کنار آن افزایش هزینه ها و دستمزدها و بیمه مشکلاتی برای نانوایان به وجود آورده است.
,حسنی اظهار امیدواری کرد با همکاری دستگاه های مرتبط و استانداری بتوانیم مشکل خبازان را درآینده ای نزدیک حل کنیم.
,,
انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه