اخبار داغ

کم خونی را با خورشتی خوشمزه ریشه‌کن کنید

کم خونی را با خورشتی خوشمزه ریشه‌کن کنید
محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی خورشت را به علت داشتن اسیدفولیک، آهن و ویتامین B ۱۲ برای مبتلایان به کم خونی مفید دانست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ خورشت بامیه حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، K ، گروه ویتامین‌های Bمانند B۱، B۲، B۵، B۶، B۱۲، سدیم، پتاسیم، کربوهیدرات، فیبر، پروتئین، کلسیم، آهن، اسید فولیک، منیزیم، منگنز و سلنیوم است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

برای بررسی خواص خورشت بامیه و اینکه مصرف این خورشت برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

,

 مهم‌ترین خواص خورش بامیه

,

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ درباره مهم‌ترین خواص خورشت بامیه اظهار کرد: این خورشت به علت داشتن اسید فولیک، آهن و ویتامین B۱۲ برای زنان باردار و مبتلایان به کم خونی بسیار مفید است؛ خورشت بامیه نقش مؤثری در تقویت، ترمیم و جوانسازی پوست دارد و به سلامتی سیستم قلبی و عروقی هم کمک شایانی می‌کند.

, حوزه , کلینیک, گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران,

وی درباره خواص دیگر خورشت بامیه بیان کرد: این خورشت به علت وجود گروه ویتامین‌های B و املاح معدنی تأثیر چشمگیری در تقویت و رشد مو‌ها دارد و از ریزش مو‌ها جلوگیری می‌کند؛ خورش بامیه به علت داشتن ویتامین‌های A ، C  و منگنز خاصیت آنتی اکسیدانی دارد بنابراین سیستم ایمنی را تقویت و بدن را در برابر بیماری‌های مختلف به ویژه انواع سرطان‌ها محافظت می‌کند.

,

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: خورشت بامیه به علت داشتن کلسیم، فسفر و ویتامین‌های مختلف موجب استحکام استخوان‌ها و دندان‌ها می‌شود و از بروز پوکی استخوان در افراد جلوگیری می‌کند؛ خورشت بامیه دستگاه گوارش را تقویت و یبوست را هم برطرف می‌کند.

,

عظمایی با اشاره به انرژی‌زا و مناسب بودن خورشت بامیه برای وعده نهار و شام یادآور شد: این خورشت نقش مؤثری در کنترل قند، فشار و چربی خون دارد.

,

 

,

کم خونی را با خورشتی خوشمزه ریشه‌کن کنید/ خورشتی مفید برای مبتلایان به کم خونی

, کم خونی را با خورشتی خوشمزه ریشه‌کن کنید/ خورشتی مفید برای مبتلایان به کم خونی,

مواد لازم برای تهیه خورشت بامیه ( پنج تا ۶ نفر)

,

گوشت گوسفندی بدون چربی                          ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم

,

بامیه تازه                                                              ۴۰۰ گرم

,

پیاز                                                                        ۲ عدد

,

گوجه فرنگی رنده شده                                        سه عدد

,

رب گوجه فرنگی محلی                                       ۲ قاشق غذاخوری

,

سیب زمینی                                                          یک عدد

,

نمک، زردچوبه و فلفل سیاه                                به مقدار لازم

,

روغن کنجد                                                          به مقدار لازم

,

آب                                                                        به مقدار لازم

,

 طرز تهیه خورشت بامیه

,

نخست پیاز‌های خُرد شده را با روغن کنجد تفت دهید سپس گوشت گوسفندی خُرد شده را به آن اضافه و صبر کنید تا نیم‌پز شود.

,

گوجه فرنگی رنده شده، بامیه، آب و سیب زمینی خُرد شده را به سایر مواد اضافه کنید و بگذارید تا در حرارت ملایم به خوبی بپزند.

,

ادویه‌جات و رب گوجه‌فرنگی محلی را به مواد اضافه و صبر کنید تا خورشت به خوبی جا بیفتد.

,

خورشت را همراه با نان سنگک تازه میل کنید.

,

انتهای پیام /

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه