اخبار داغ

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی استان خبر داد؛

پیش‌بینی تولید ۸۰۰ کیلوگرم زعفران در استان مرکزی

پیش‌بینی تولید ۸۰۰ کیلوگرم زعفران در استان مرکزی
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی از پیش‌بینی تولید ۸۰۰ کیلوگرم زعفران در استان مرکزی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی اصغر زارعی، مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی در گفتگو با اراک امروز؛ با اشاره به اینکه  سیاست وزارت جهاد کشاورزی در تغییر الگوی کشت، بهره گیری از کشت های کم آب بر و مناسب با شرایط آب و هوایی است، گفت: در همین راستا از آنجایی که زعفران از گونه‌ محصولات کم آب‌بر ‌و مناسب برای مناطق کم آب همانند استان مرکزی است، کشت این محصول در استان روند افزایشی داشته است. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اراک امروز,

زارعی با بیان اینکه زعفران گیاهی است چندساله که با توجه به حاصلخیزی خاک می‌تواند بعد از کاشت تا حدود ۷ الی ۱۰ سال به رشد و نمو خود ادامه داده و محصول مطلوبی تولید کند، اظهار کرد: با توجه به کم آبی‌های سال‌های اخیر این محصول می‌تواند جایگزین مناسبی برای کشت های غرقابی و پر آب بر باشد. 

وی با تاکید بر اینکه کشت زعفران در استان روند رو به رشدی داشته است، ادامه داد: کشت زعفران از ۱۶۰ هکتار در سال زراعی گذشته به ۲۰۰ هکتار در سال جاری افزایش یافته است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی با اشاره به اینکه پیش‌بینی می‌شود امسال ۸۰۰ کیلوگرم زعفران در استان مرکزی تولید شود، گفت: میانگین تولید زعفران در استان چهار کیلوگرم در هر هکتار است؛ در حال حاضر بیشترین سطح زیر کشت و تولید محصول زعفران در استان مرکزی متعلق به شهرستان های خمین و کمیجان است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی خاطرنشان کرد: ماندگاری پیاز زعفران در داخل خاک به مدت ۱۵ سال، عدم نیاز به مراقبت زیاد، کم آب بودن و آبدهی دو الی سه نوبت در سال و نیز تولید پیاز جدید زعفران از پیاز موجود در خاک، از جمله مزایای کشت زعفران است.

انتهای پیام/

,

زارعی با بیان اینکه زعفران گیاهی است چندساله که با توجه به حاصلخیزی خاک می‌تواند بعد از کاشت تا حدود ۷ الی ۱۰ سال به رشد و نمو خود ادامه داده و محصول مطلوبی تولید کند، اظهار کرد: با توجه به کم آبی‌های سال‌های اخیر این محصول می‌تواند جایگزین مناسبی برای کشت های غرقابی و پر آب بر باشد. 

,

وی با تاکید بر اینکه کشت زعفران در استان روند رو به رشدی داشته است، ادامه داد: کشت زعفران از ۱۶۰ هکتار در سال زراعی گذشته به ۲۰۰ هکتار در سال جاری افزایش یافته است.

,

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی با اشاره به اینکه پیش‌بینی می‌شود امسال ۸۰۰ کیلوگرم زعفران در استان مرکزی تولید شود، گفت: میانگین تولید زعفران در استان چهار کیلوگرم در هر هکتار است؛ در حال حاضر بیشترین سطح زیر کشت و تولید محصول زعفران در استان مرکزی متعلق به شهرستان های خمین و کمیجان است.

,

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی خاطرنشان کرد: ماندگاری پیاز زعفران در داخل خاک به مدت ۱۵ سال، عدم نیاز به مراقبت زیاد، کم آب بودن و آبدهی دو الی سه نوبت در سال و نیز تولید پیاز جدید زعفران از پیاز موجود در خاک، از جمله مزایای کشت زعفران است.

,

انتهای پیام/

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه