کارشناس صنایع غذایی دانشکده تغذیه شیراز:
مردم از جمعآوری و مصرف قارچهای وحشی در طبیعت خودداری کنند
بهرامی کارشناس صنایع غذایی دانشکده تغذیه شیراز گفت: بیش از هزار و صد گونه قارچ خوراکی در جهان وجود دارد، در ایران نیز با توجه به تنوع اقلیم و شرایط آب و هوایی، تنوع ژنتیکی قارچهای خوراکی بسیار بالاست.
[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شیرازه، کارشناس ارشد صنایع غذایی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز گفت: امروزه قارچهای خوراکی به صورت پرورشی و تحت نظارت کارشناسان خبره کشت داده شده و در بسته بندی های برچسبدار در دسترس مردم قرار داده میشود.
,
شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
شیرازه,
«آرش بهرامی» با بیان اینکه قارچهای خوراکی به دو دسته قارچهای طبیعی که در طبیعت یافت میشوند و قارچ های پرورشی تقسیم می شوند، افزود: در محیط های پرورش قارچهای خوراکی، برای کنترل بهداشت و جلوگیری از آلودگی مواردی مثل ضدعفونی کردن کفشها، استفاده از دستکش یک بار مصرف، استفاده از روپوش، جلوگیری از رفت و آمد افراد متفرقه و جلوگیری از ورود حشرات به محیط کشت رعایت می شود.
کارشناس ارشد صنایع غذایی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، ادامه داد: بهترین توصیه در این زمینه استفاده از قارچهای خوراکی بسته بندی شده موجود در بازار است؛ چرا که بذر این نوع قارچها شناخته شده و استریل بوده و از موسسات معتبر و تحت نظارت تهیه میشود.
او اضافه کرد: با توجه با اینکه در کشت پرورشی قارچها، بستر پرورش قارچ، استریل و گندزدایی میشود و فاقد هر گونه آفت و بیماریست و بذر قارچ (اسپان) نیز به صورت استریل از موسسات و یا کارگاههای معتبر و تحت نظارت تولید کننده قارچ تهیه میشود، بنابراین هیچگونه خطری از لحاظ سمی و بیماری زا بودن، مصرف کنندگان را تهدید نمیکند.
«بهرامی» یادآور شد: تشخیص و شناسایی قارچهای خوراکی از قارچهای غیرخوراکی و سمی در طبیعت بسیار دشوار است، به همین دلیل توصیه میشود که افراد از جمعآوری و مصرف قارچهای وحشی در طبیعت خودداری کنند.
«بهرامی» توصیه کرد: با توجه به ارزش تغذیهای بالای قارچهای خوراکی، استفاده از این ماده غذایی با در نظر گرفتن نکات یاد شده را در سبد روزانه یا هفتگی فراموش نکنیم.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
به اشتراک گذاری این مطلب!
ارسال دیدگاه