این 10 ترکیب علاوه بر این که لذت نوشیدن آب را در روزهای گرم تابستان مضاعف میکنند، فواید پرشماری نیز برای سلامتی شما دارند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت، نوشیدن آب علاوه بر ضرورتش، برای بدن فواید بیشماری دارد. مصرف آب به تنهایی در بدن شما معجزه میکند بنابراین میتوانید تصور کنید که اگر با روشهایی، آب نوشیدنیتان را غنیسازی کنید، چه کمک بزرگی به سلامتیتان کردهاید. ما در ادامه به برخی از این روشها اشاره میکنیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت,1.آب، خیار، نعنا
اضافه کردن چند برش از خیار و کمی نعنا به آب، لذت نوشیدن آب را در روزهای گرم تابستان مضاعف میکند. وجود نعنا در آب باعث خوشبو شدن دهان میشود و خیار نیز، هم خنککننده است و هم باعث هیدراته شدن بدن میشود. خیار میتواند نقرس را درمان کند و نعنا هم برای رفع سردی معده موثر است.
2.آب، هندوانه
آبِ هندوانه و نیز ترکیب آب و چند برش کوچک از هندوانه هم یک نوشیدنی مفید برای فصل تابستان است. هندوانه ادرارآور است و از تشکیل سنگ کلیه جلوگیری میکند.
3.آب. پونه کوهی
اضافه کردن گیاهانی همچون پونه کوهی و رزماری به آب نوشیدنی هم یک راهکار دیگر برای حفظ سلامتی است. رزماری البته برای افراد گرممزاج چندان مناسب نیست و مصرف پونه هم به زنان باردار توصیه نمیشود.
4.آب، پرتقال، نمک هیمالیا
اضافه کردن پرتقال به آب، به معنای اضافه کردن ویتامین C به آب است و کمی-فقط کمی!- نمک هیمالیا هم میتواند طیفی از مواد معدنی را به بدن شما وارد کند. برخی منابع از وجود 80 تا 100 ماده معدنی در نمک هیمالیا خبر میدهند. طب سنتی، نمک را مصلح پرتقال میداند و البته مصرف گلپر را پس از مصرف پرتقال توصیه میکند.
5.آب، لیمو، زنجبیل
لیمو میتواند دیابت را کنترل، سیستم ایمنی را تقویت و از سرماخوردگی جلوگیری میکند و زنجبیل هم فواید بیشماری برای بدن دارد و به هضم غذا کمک میکند. ترکیب لیمو و زنجبیل و آب یک کاهنده قدرتمند استرس است. برای تهیه این ترکیب از زنجبیل تازه و چند برش لیمو استفاده کنید و زنجبیلها را پیش از مصرف خوب بشویید.
6.آب، توتفرنگی، ریحان
توتفرنگی حاوی آنتیاکسیدانها، پتاسیم، ویتامین C و بسیاری از مواد مغذی دیگر است و از پیری پوست جلوگیری میکند و ریحان هم فوایدی برای کلیهها دارد.
7.آب، زنجبیل، ریحان
برخی از خواص زنجبیل را در بالا ذکر کردیم، زنجبیل قرنهاست که برای درمان انواع بیماریها به کار میرود. ریحان هم علاوه بر فواید فوق، یک ضدالتهاب قوی است. ترکیب زنجبیل تازه، ریحان و آب را امتحان کنید.
8.آب، آلوئهورا
این ترکیب هم مثل ترکیب لیمو و زنجبیل، ضد استرس است و باعث تمدد اعصاب میشود. مصرف آلوئهورا آمینواسیدهای ضروری برای بدن را به شما میرساند.
9.آب، توتفرنگی، گریپفروت
ویتامین C یکی از بهترین ویتامینهای سمزداست که هم در توتفرنگی وجود دارد و هم در گریپفروت. ویتامین C همچنین سیستم ایمنی بدن شما را تقویت میکند. املاح موجود در توتفرنگی ملین است. ترکیب آب، توتفرنگی و گریپفروت یک ترکیب مفید برای سلامتی است.
10.آب، خیار، لیمو
برخی از خواص این دو ماده را در بالا ذکر کردیم. این ترکیب نیز یکی از ترکیبهای نشاطآور و مفید در فصل تابستان است.
انتهای پیام/
1.آب، خیار، نعنا
اضافه کردن چند برش از خیار و کمی نعنا به آب، لذت نوشیدن آب را در روزهای گرم تابستان مضاعف میکند. وجود نعنا در آب باعث خوشبو شدن دهان میشود و خیار نیز، هم خنککننده است و هم باعث هیدراته شدن بدن میشود. خیار میتواند نقرس را درمان کند و نعنا هم برای رفع سردی معده موثر است.
2.آب، هندوانه
آبِ هندوانه و نیز ترکیب آب و چند برش کوچک از هندوانه هم یک نوشیدنی مفید برای فصل تابستان است. هندوانه ادرارآور است و از تشکیل سنگ کلیه جلوگیری میکند.
3.آب. پونه کوهی
اضافه کردن گیاهانی همچون پونه کوهی و رزماری به آب نوشیدنی هم یک راهکار دیگر برای حفظ سلامتی است. رزماری البته برای افراد گرممزاج چندان مناسب نیست و مصرف پونه هم به زنان باردار توصیه نمیشود.
4.آب، پرتقال، نمک هیمالیا
اضافه کردن پرتقال به آب، به معنای اضافه کردن ویتامین C به آب است و کمی-فقط کمی!- نمک هیمالیا هم میتواند طیفی از مواد معدنی را به بدن شما وارد کند. برخی منابع از وجود 80 تا 100 ماده معدنی در نمک هیمالیا خبر میدهند. طب سنتی، نمک را مصلح پرتقال میداند و البته مصرف گلپر را پس از مصرف پرتقال توصیه میکند.
5.آب، لیمو، زنجبیل
لیمو میتواند دیابت را کنترل، سیستم ایمنی را تقویت و از سرماخوردگی جلوگیری میکند و زنجبیل هم فواید بیشماری برای بدن دارد و به هضم غذا کمک میکند. ترکیب لیمو و زنجبیل و آب یک کاهنده قدرتمند استرس است. برای تهیه این ترکیب از زنجبیل تازه و چند برش لیمو استفاده کنید و زنجبیلها را پیش از مصرف خوب بشویید.
6.آب، توتفرنگی، ریحان
توتفرنگی حاوی آنتیاکسیدانها، پتاسیم، ویتامین C و بسیاری از مواد مغذی دیگر است و از پیری پوست جلوگیری میکند و ریحان هم فوایدی برای کلیهها دارد.
7.آب، زنجبیل، ریحان
برخی از خواص زنجبیل را در بالا ذکر کردیم، زنجبیل قرنهاست که برای درمان انواع بیماریها به کار میرود. ریحان هم علاوه بر فواید فوق، یک ضدالتهاب قوی است. ترکیب زنجبیل تازه، ریحان و آب را امتحان کنید.
8.آب، آلوئهورا
این ترکیب هم مثل ترکیب لیمو و زنجبیل، ضد استرس است و باعث تمدد اعصاب میشود. مصرف آلوئهورا آمینواسیدهای ضروری برای بدن را به شما میرساند.
9.آب، توتفرنگی، گریپفروت
ویتامین C یکی از بهترین ویتامینهای سمزداست که هم در توتفرنگی وجود دارد و هم در گریپفروت. ویتامین C همچنین سیستم ایمنی بدن شما را تقویت میکند. املاح موجود در توتفرنگی ملین است. ترکیب آب، توتفرنگی و گریپفروت یک ترکیب مفید برای سلامتی است.
10.آب، خیار، لیمو
برخی از خواص این دو ماده را در بالا ذکر کردیم. این ترکیب نیز یکی از ترکیبهای نشاطآور و مفید در فصل تابستان است.
انتهای پیام/
1.آب، خیار، نعنا
اضافه کردن چند برش از خیار و کمی نعنا به آب، لذت نوشیدن آب را در روزهای گرم تابستان مضاعف میکند. وجود نعنا در آب باعث خوشبو شدن دهان میشود و خیار نیز، هم خنککننده است و هم باعث هیدراته شدن بدن میشود. خیار میتواند نقرس را درمان کند و نعنا هم برای رفع سردی معده موثر است.
2.آب، هندوانه
آبِ هندوانه و نیز ترکیب آب و چند برش کوچک از هندوانه هم یک نوشیدنی مفید برای فصل تابستان است. هندوانه ادرارآور است و از تشکیل سنگ کلیه جلوگیری میکند.
3.آب. پونه کوهی
اضافه کردن گیاهانی همچون پونه کوهی و رزماری به آب نوشیدنی هم یک راهکار دیگر برای حفظ سلامتی است. رزماری البته برای افراد گرممزاج چندان مناسب نیست و مصرف پونه هم به زنان باردار توصیه نمیشود.
4.آب، پرتقال، نمک هیمالیا
اضافه کردن پرتقال به آب، به معنای اضافه کردن ویتامین C به آب است و کمی-فقط کمی!- نمک هیمالیا هم میتواند طیفی از مواد معدنی را به بدن شما وارد کند. برخی منابع از وجود 80 تا 100 ماده معدنی در نمک هیمالیا خبر میدهند. طب سنتی، نمک را مصلح پرتقال میداند و البته مصرف گلپر را پس از مصرف پرتقال توصیه میکند.
5.آب، لیمو، زنجبیل
لیمو میتواند دیابت را کنترل، سیستم ایمنی را تقویت و از سرماخوردگی جلوگیری میکند و زنجبیل هم فواید بیشماری برای بدن دارد و به هضم غذا کمک میکند. ترکیب لیمو و زنجبیل و آب یک کاهنده قدرتمند استرس است. برای تهیه این ترکیب از زنجبیل تازه و چند برش لیمو استفاده کنید و زنجبیلها را پیش از مصرف خوب بشویید.
6.آب، توتفرنگی، ریحان
توتفرنگی حاوی آنتیاکسیدانها، پتاسیم، ویتامین C و بسیاری از مواد مغذی دیگر است و از پیری پوست جلوگیری میکند و ریحان هم فوایدی برای کلیهها دارد.
7.آب، زنجبیل، ریحان
برخی از خواص زنجبیل را در بالا ذکر کردیم، زنجبیل قرنهاست که برای درمان انواع بیماریها به کار میرود. ریحان هم علاوه بر فواید فوق، یک ضدالتهاب قوی است. ترکیب زنجبیل تازه، ریحان و آب را امتحان کنید.
8.آب، آلوئهورا
این ترکیب هم مثل ترکیب لیمو و زنجبیل، ضد استرس است و باعث تمدد اعصاب میشود. مصرف آلوئهورا آمینواسیدهای ضروری برای بدن را به شما میرساند.
9.آب، توتفرنگی، گریپفروت
ویتامین C یکی از بهترین ویتامینهای سمزداست که هم در توتفرنگی وجود دارد و هم در گریپفروت. ویتامین C همچنین سیستم ایمنی بدن شما را تقویت میکند. املاح موجود در توتفرنگی ملین است. ترکیب آب، توتفرنگی و گریپفروت یک ترکیب مفید برای سلامتی است.
10.آب، خیار، لیمو
برخی از خواص این دو ماده را در بالا ذکر کردیم. این ترکیب نیز یکی از ترکیبهای نشاطآور و مفید در فصل تابستان است.
انتهای پیام/
1.آب، خیار، نعنا
, 1.آب، خیار، نعنا, 1.آب، خیار، نعنا,اضافه کردن چند برش از خیار و کمی نعنا به آب، لذت نوشیدن آب را در روزهای گرم تابستان مضاعف میکند. وجود نعنا در آب باعث خوشبو شدن دهان میشود و خیار نیز، هم خنککننده است و هم باعث هیدراته شدن بدن میشود. خیار میتواند نقرس را درمان کند و نعنا هم برای رفع سردی معده موثر است.
,2.آب، هندوانه
, 2.آب، هندوانه, 2.آب، هندوانه,آبِ هندوانه و نیز ترکیب آب و چند برش کوچک از هندوانه هم یک نوشیدنی مفید برای فصل تابستان است. هندوانه ادرارآور است و از تشکیل سنگ کلیه جلوگیری میکند.
,3.آب. پونه کوهی
, 3.آب. پونه کوهی, 3.آب. پونه کوهی,اضافه کردن گیاهانی همچون پونه کوهی و رزماری به آب نوشیدنی هم یک راهکار دیگر برای حفظ سلامتی است. رزماری البته برای افراد گرممزاج چندان مناسب نیست و مصرف پونه هم به زنان باردار توصیه نمیشود.
,4.آب، پرتقال، نمک هیمالیا
, 4.آب، پرتقال، نمک هیمالیا, 4.آب، پرتقال، نمک هیمالیا,اضافه کردن پرتقال به آب، به معنای اضافه کردن ویتامین C به آب است و کمی-فقط کمی!- نمک هیمالیا هم میتواند طیفی از مواد معدنی را به بدن شما وارد کند. برخی منابع از وجود 80 تا 100 ماده معدنی در نمک هیمالیا خبر میدهند. طب سنتی، نمک را مصلح پرتقال میداند و البته مصرف گلپر را پس از مصرف پرتقال توصیه میکند.
,5.آب، لیمو، زنجبیل
, 5.آب، لیمو، زنجبیل, 5.آب، لیمو، زنجبیل,لیمو میتواند دیابت را کنترل، سیستم ایمنی را تقویت و از سرماخوردگی جلوگیری میکند و زنجبیل هم فواید بیشماری برای بدن دارد و به هضم غذا کمک میکند. ترکیب لیمو و زنجبیل و آب یک کاهنده قدرتمند استرس است. برای تهیه این ترکیب از زنجبیل تازه و چند برش لیمو استفاده کنید و زنجبیلها را پیش از مصرف خوب بشویید.
,6.آب، توتفرنگی، ریحان
, 6.آب، توتفرنگی، ریحان, 6.آب، توتفرنگی، ریحان,توتفرنگی حاوی آنتیاکسیدانها، پتاسیم، ویتامین C و بسیاری از مواد مغذی دیگر است و از پیری پوست جلوگیری میکند و ریحان هم فوایدی برای کلیهها دارد.
,7.آب، زنجبیل، ریحان
, 7.آب، زنجبیل، ریحان, 7.آب، زنجبیل، ریحان,برخی از خواص زنجبیل را در بالا ذکر کردیم، زنجبیل قرنهاست که برای درمان انواع بیماریها به کار میرود. ریحان هم علاوه بر فواید فوق، یک ضدالتهاب قوی است. ترکیب زنجبیل تازه، ریحان و آب را امتحان کنید.
,8.آب، آلوئهورا
, 8.آب، آلوئهورا, 8.آب، آلوئهورا,این ترکیب هم مثل ترکیب لیمو و زنجبیل، ضد استرس است و باعث تمدد اعصاب میشود. مصرف آلوئهورا آمینواسیدهای ضروری برای بدن را به شما میرساند.
,9.آب، توتفرنگی، گریپفروت
, 9.آب، توتفرنگی، گریپفروت, 9.آب، توتفرنگی، گریپفروت,ویتامین C یکی از بهترین ویتامینهای سمزداست که هم در توتفرنگی وجود دارد و هم در گریپفروت. ویتامین C همچنین سیستم ایمنی بدن شما را تقویت میکند. املاح موجود در توتفرنگی ملین است. ترکیب آب، توتفرنگی و گریپفروت یک ترکیب مفید برای سلامتی است.
,10.آب، خیار، لیمو
, 10.آب، خیار، لیمو, 10.آب، خیار، لیمو,برخی از خواص این دو ماده را در بالا ذکر کردیم. این ترکیب نیز یکی از ترکیبهای نشاطآور و مفید در فصل تابستان است.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه