اخبار داغ

تا سال 2021 میلادی،

گوشت گاو مصنوعی به رستوران‌ها راه می‌یابد!

گوشت گاو مصنوعی به رستوران‌ها راه می‌یابد!
یک شرکت هلندی که ۵ سال پیش موفق به تولید "گوشت گاو" در آزمایشگاه شد، گفته است که قصد دارد تا ۳ سال بعد این گوشت‌ها را وارد رستوران‌ها کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیلی‌میل، یک شرکت هلندی با نام "موسی میت"(Mosa Meat) که ۵ سال پیش برای اولین بار "گوشت آزمایشگاهی"تولید کرده بود، اعلام کرد برای اینکه برنامه‌هایش برای تولید و فروش گوشت‌هایی که به صورت مصنوعی در آزمایشگاه تولید شده‌اند را وارد رستورانها کند، بودجه دریافت کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

این برنامه در سال ۲۰۲۱ عملی خواهد شد.

,

این شرکت گفت: بودجه ما ۷.۵ میلیون یورو افزایش پیدا کرد که این بودجه از شرکت‌های غذایی "M Ventures" و" Bell Food Group" دریافت شده است.

,

" M Ventures" یک سرمایه‌ گذار آلمانی و " Bell Food" نیز یک شرکت تولید کننده فرآورده‌های گوشتی در سوئیس است.

,

این شرکت اعلام کرد که امیدوار است تا سال ۲۰۲۱ میلادی، این گوشت‌های آزمایشگاهی را برای "همبرگر" تولید کند.

,

, ,

فعالان محیط زیست هشدار داده‌اند که روند رو به رشد تمایل به خوردن گوشت در جهان به ویژه در اقتصادهای بزرگ دنیا مانند چین، پایدار نخواد بود زیرا گوشت گاو و مرغ، نسبت به گیاهان، به منابع بیشتری نیازمند است.

,

گاوها مقدار زیادی از "گازهای گلخانه‌ای" را خود به تنهایی تولید می‌کنند که موجب افزایش گرمایش جهانی می‌شود.

,

چالش این کارخانه این است که گوشتی تولید کند که از لحاظ ظاهر، طعم، و احساس مانند گوشت گاو واقعی باشد.

,

"موسی میت" در این گوشت‌ها از نمونه‌های کوچک سلولی استفاده می‌کند که از بدن حیوانات زنده دریافت شده است.

,

این سلول‌ها با مواد غذایی تغذیه می‌شوند که در نهایت می‌توانند به عنوان رشته‌های ماهیچه‌ای رشد کنند تا بافت ماهیچه‌ای ایجاد شود.

,

شرکت تولید کننده این گوشت‌ها مدعی شده است که با استفاده از یکی از این نمونه‌ها، می تواند تا ۸۰ هزار همبرگر نوع "Quarter Pounder " که توسط فست‌فود "مک دونالد" به فروش می‌رسد را تولید کند.  

,

انتهای پیام

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه