اخبار داغ

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی یزد خبر داد؛

ارز آوری ۵۰۰ میلیون دلاری صادرات صیفی‌جات استان یزد

ارز آوری ۵۰۰  میلیون دلاری صادرات صیفی‌جات استان یزد
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد گفت: سالانه صادرات صیفی جات نزدیک به 500 میلیون دلار ارز آوری برای استان دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یدالله جوادپور در مصاحبه با یزدرسا، در خصوص وضعیت تولید صیفی جات در استان گفت: سالانه در گلخانه‌های استان نزدیک به 450 هزار تن انواع صیفی جات تولید می‌شود و امسال نیز با توجه به افزایش سطح کشت 10 درصد افزایش تولید صیفی جات نسبت به سال قبل وجود داشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,

وی با بیان اینکه تقریبا 30 درصد از محصولات صیفی تولیدی مصرف داخلی دارد، ادامه داد: نزدیک به 70 درصد از محصولات تولیدی در استان به کشورهای دیگر صادر می‌شود که عمده کشورهای هدف صادراتی روسیه، کشورهای حاشیه خلیج فارس و آسیای میانه هستند.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی استان یزد با بیان اینکه سالانه صادرات صیفی جات نزدیک به 500 میلیون دلار ارز آوری برای استان دارد، افزود: خیارسبز، گوجه، بادمجان و فلفل عمده محصولات صادراتی استان را تشکیل می‌دهند.

جوادپور احداث گلخانه‌های مدرن، تولید محصول سالم، استفاده از ارقام جدید و مصرف کود و سموم ایمن در گلخانه‌ها و آموزش همه این موارد در قالب کلاس‌های آموزشی و آموزش‌های مختلف به کشاورزان را از جمله اقداماتی عنوان کرد که برای افزایش کیفیت صیفی جات تولیدی در استان انجام شده است.

وی در خصوص میزان برداشت خیارسبز در استان گفت: معمولا تولیدات استان را در سال گذشته زراعی ارزیابی می‌شود که در سال زراعی گذشته با دو مرحله کاشت از نیمه شهریورماه و از اسفندماه تا نیمه تیرماه، 345 هزار تن خیار تولید شده که 70 درصد آن صادر شده که تقریبا نزدیک به 370 میلیون دلار برای استان ارزآوری داشته است.

انتهای پیام/

,

وی با بیان اینکه تقریبا 30 درصد از محصولات صیفی تولیدی مصرف داخلی دارد، ادامه داد: نزدیک به 70 درصد از محصولات تولیدی در استان به کشورهای دیگر صادر می‌شود که عمده کشورهای هدف صادراتی روسیه، کشورهای حاشیه خلیج فارس و آسیای میانه هستند.

,

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی استان یزد با بیان اینکه سالانه صادرات صیفی جات نزدیک به 500 میلیون دلار ارز آوری برای استان دارد، افزود: خیارسبز، گوجه، بادمجان و فلفل عمده محصولات صادراتی استان را تشکیل می‌دهند.

,

جوادپور احداث گلخانه‌های مدرن، تولید محصول سالم، استفاده از ارقام جدید و مصرف کود و سموم ایمن در گلخانه‌ها و آموزش همه این موارد در قالب کلاس‌های آموزشی و آموزش‌های مختلف به کشاورزان را از جمله اقداماتی عنوان کرد که برای افزایش کیفیت صیفی جات تولیدی در استان انجام شده است.

,

وی در خصوص میزان برداشت خیارسبز در استان گفت: معمولا تولیدات استان را در سال گذشته زراعی ارزیابی می‌شود که در سال زراعی گذشته با دو مرحله کاشت از نیمه شهریورماه و از اسفندماه تا نیمه تیرماه، 345 هزار تن خیار تولید شده که 70 درصد آن صادر شده که تقریبا نزدیک به 370 میلیون دلار برای استان ارزآوری داشته است.

,

انتهای پیام/

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه