اخبار داغ

در دانشگاه منابع طبیعی برگزار شد؛

جشنواره ای کار آفرین با شعار زیست بوم و تغذیه سالم

جشنواره ای کار آفرین با شعار زیست بوم و تغذیه سالم
دومین جشنواره کارآفرینی و پژوهشی در زنجیره ارزش حبوبات، در دانشکده تولید گیاهی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، آغاز به کار کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دانشجوسلام؛ دبیر علمی این جشنواره در مراسم افتتاحیه در سالن دانشجو گفت: این جشنواره با شعار زیست بوم پایدار، تغذیه سالم و فرصت‌های کارآفرینی تا ۲۳ آبان ماه فعال است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دانشجوسلام؛,

حسین کاظمی افزود: دانشکده تولید گیاهی و مرکز کارآفرینی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در کنار نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی، سازمان تعاون روستایی استان، انجمن ارگانیک شعبه استان گلستان، شرکت گردشگری فانوس جنگل گلستان، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان و شرکت تعاونی چندمنظوره کارکنان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در برگزاری این جشنواره نقش دارند.

وی بیان کرد: آشنایی با زمینه‌های کسب و کار، ارائه آخرین دستاوردهای پژوهشی، معرفی و ترویج ارزش غذایی و رژیم غذایی مرتبط حبوبات به جامعه و … از اهداف برگزاری این جشنواره است.

وی ادامه داد: این جشنواره در بخش‌های نمایشگاه، ارائه سخنرانی و کارگاه‌های آموزشی، مسابقه طبخ غذا و بخش جانبی که در آن دو نفر از مشاوران کارآفرینی حضور خواهند داشت، برنامه‌ریزی شده است.

دبیر علمی این جشنواره گفت: نشست صمیمی با دانشجویان کارآفرین دانشکده تولید گیاهی، معرفی و تقدیر از برگزیدگان جشنواره و مسابقه و سخنرانان از دیگر برنامه‌های این جشنواره خواهد بود.

کاظمی بیان کرد: در نمایشگاه امسال ۱۶ غرفه شامل غرفه شرکت تعاونی پارسا نوین هیرکان، غرفه دانشجویان کارآفرین دانشگاه گنبد، غرفه مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان، شرکت چندمنظوره تعاونی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و… تولیدات و آثار خود را ارائه می‌دهند.

در ادامه معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گفت: یقینأ برگزاری دومین مرحله از جشنواره کارآفرینی و پژوهش در زنجیره ارزش حبوبات با تجربه سال گذشته، دستاوردهای مهمی خواهد داشت.

معیری افزود: برگزاری جشنواره‌ها می تواند منشأ هم‌افزایی و تلاش چندجانبه مسئولین، کارآفرینان و اعضای جامعه خواهد شد.

وی بیان کرد: ان‌شاا… با برگزاری اینگونه جشنواره‌ها، حرکت به سمت دانشگاه کارآفرین که مدنظر ریاست دانشگاه است، سرعت پیدا کند.

انتهای پیام/

,

حسین کاظمی افزود: دانشکده تولید گیاهی و مرکز کارآفرینی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در کنار نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی، سازمان تعاون روستایی استان، انجمن ارگانیک شعبه استان گلستان، شرکت گردشگری فانوس جنگل گلستان، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان و شرکت تعاونی چندمنظوره کارکنان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در برگزاری این جشنواره نقش دارند.

وی بیان کرد: آشنایی با زمینه‌های کسب و کار، ارائه آخرین دستاوردهای پژوهشی، معرفی و ترویج ارزش غذایی و رژیم غذایی مرتبط حبوبات به جامعه و … از اهداف برگزاری این جشنواره است.

وی ادامه داد: این جشنواره در بخش‌های نمایشگاه، ارائه سخنرانی و کارگاه‌های آموزشی، مسابقه طبخ غذا و بخش جانبی که در آن دو نفر از مشاوران کارآفرینی حضور خواهند داشت، برنامه‌ریزی شده است.

دبیر علمی این جشنواره گفت: نشست صمیمی با دانشجویان کارآفرین دانشکده تولید گیاهی، معرفی و تقدیر از برگزیدگان جشنواره و مسابقه و سخنرانان از دیگر برنامه‌های این جشنواره خواهد بود.

کاظمی بیان کرد: در نمایشگاه امسال ۱۶ غرفه شامل غرفه شرکت تعاونی پارسا نوین هیرکان، غرفه دانشجویان کارآفرین دانشگاه گنبد، غرفه مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان، شرکت چندمنظوره تعاونی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و… تولیدات و آثار خود را ارائه می‌دهند.

در ادامه معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گفت: یقینأ برگزاری دومین مرحله از جشنواره کارآفرینی و پژوهش در زنجیره ارزش حبوبات با تجربه سال گذشته، دستاوردهای مهمی خواهد داشت.

معیری افزود: برگزاری جشنواره‌ها می تواند منشأ هم‌افزایی و تلاش چندجانبه مسئولین، کارآفرینان و اعضای جامعه خواهد شد.

وی بیان کرد: ان‌شاا… با برگزاری اینگونه جشنواره‌ها، حرکت به سمت دانشگاه کارآفرین که مدنظر ریاست دانشگاه است، سرعت پیدا کند.

انتهای پیام/

,

حسین کاظمی افزود: دانشکده تولید گیاهی و مرکز کارآفرینی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در کنار نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی، سازمان تعاون روستایی استان، انجمن ارگانیک شعبه استان گلستان، شرکت گردشگری فانوس جنگل گلستان، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان و شرکت تعاونی چندمنظوره کارکنان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در برگزاری این جشنواره نقش دارند.

,

وی بیان کرد: آشنایی با زمینه‌های کسب و کار، ارائه آخرین دستاوردهای پژوهشی، معرفی و ترویج ارزش غذایی و رژیم غذایی مرتبط حبوبات به جامعه و … از اهداف برگزاری این جشنواره است.

,

وی ادامه داد: این جشنواره در بخش‌های نمایشگاه، ارائه سخنرانی و کارگاه‌های آموزشی، مسابقه طبخ غذا و بخش جانبی که در آن دو نفر از مشاوران کارآفرینی حضور خواهند داشت، برنامه‌ریزی شده است.

,

دبیر علمی این جشنواره گفت: نشست صمیمی با دانشجویان کارآفرین دانشکده تولید گیاهی، معرفی و تقدیر از برگزیدگان جشنواره و مسابقه و سخنرانان از دیگر برنامه‌های این جشنواره خواهد بود.

,

کاظمی بیان کرد: در نمایشگاه امسال ۱۶ غرفه شامل غرفه شرکت تعاونی پارسا نوین هیرکان، غرفه دانشجویان کارآفرین دانشگاه گنبد، غرفه مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان، شرکت چندمنظوره تعاونی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و… تولیدات و آثار خود را ارائه می‌دهند.

,

در ادامه معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گفت: یقینأ برگزاری دومین مرحله از جشنواره کارآفرینی و پژوهش در زنجیره ارزش حبوبات با تجربه سال گذشته، دستاوردهای مهمی خواهد داشت.

,

معیری افزود: برگزاری جشنواره‌ها می تواند منشأ هم‌افزایی و تلاش چندجانبه مسئولین، کارآفرینان و اعضای جامعه خواهد شد.

,

وی بیان کرد: ان‌شاا… با برگزاری اینگونه جشنواره‌ها، حرکت به سمت دانشگاه کارآفرین که مدنظر ریاست دانشگاه است، سرعت پیدا کند.

,

انتهای پیام/

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه