اخبار داغ

یادداشت؛

کتاب، جامعه و فرهنگ

کتاب، جامعه و فرهنگ
کتابخوانی فرهنگ فردی اجتماع، ریشه در خودآگاهی،پارادایم و انگاره ذهنی دارد.تبیین و توضیح زیست هر جامعه ای و نایل شدن به بهترین یوتوپیا و بهجت بدون شک در مبانی نظری_نوشتاری که منابع و ماخذ آن فرهنگ و کتابت است اصلی انکار ناپذیر است.عرصه فرهنگ و کتاب میدان پرسشگری و مطالبه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اروم نیوز،  هیوا احمدی – زبان نوشتاری مولد ساری شدن بینش در برساخت اجتماع و فرهنگ هر جامعه ای است. امروزه کتاب نیز به منزله سایر فرع و حوزه ها ذیل فرهنگ تکامل جوامع بشری در کلیت،ابعاد و نقش متحول شده است. کتابخوانی فرهنگ فردی اجتماع، ریشه در خودآگاهی،پارادایم و انگاره ذهنی دارد.تبیین و توضیح زیست هر جامعه ای و نایل شدن به بهترین یوتوپیا و بهجت بدون شک در مبانی نظری_نوشتاری که منابع و ماخذ آن فرهنگ و کتابت است اصلی انکار ناپذیر است.عرصه فرهنگ و کتاب میدان پرسشگری و مطالبه است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,

به نوعی، فلسفه اصل اساسی نوشتار در پس هرکتاب و جزوه ای است.اندیشه و تفکر راستین جهت نیل به شعور و خردجمعی برای هر جامعه ای جزء با خواندن سپس فهم و اندیشه بدست نخواهد آمد.مسیر و رویکرد جامعه ما با کتاب لاجرم باید آغاز، لیکن غایتی برای آن نباید متصور بود…در جامعه ای که حاکمیت و سیطره افکار در هر نهادی تحت تاثیر اقوال شفاهی و محاوره ای فاقد مبانی و بینش علمی،کنشگران اجتماعی و سیاسی متمکن ولی عملاً تهی از منظر روش شناختی ،وبسیاری موارد دیگر مرتبط بدان است میتوان بیشتر به واپس زدن، بایگانی و دفع کتاب مدعی بود تا غیر آن…روح کتاب و تفسیر متون هر نسخه ای از آن دال بر جدال و پیکار عاشقانه ای باید داشته باشد.

,

زمانی که یاسپرس فیلسوف ،موضوع فلسفه را جدال یا نزاع عاشقانه می نامد جدالی که مرجع آن کتاب و تفکر نشات گرفته از آن است بیشتر به این خلاء در جامعه پی خواهیم برد. نظرات و شبه افکار و اوهامی که در هم تنیده و ارائه می گردند لیکن چون نافذ و موثر نیستند کارکردی واقع نمی شوند.فقر فرهنگی متزاید و متکثر می گردد اگر نتوانیم به تعمیق فرهنگ کتاب و اندیشه ورزی دست یابیم.

,

انسان عاقل و شناسا به منزله سوژه در پی کشف هر ابژه ای است و دست به تفسیر و نهایتا سنتز خواهد زد.در این وادی کلمات،واژگان و جملات کتاب، جهت گیری و کنشگری سپس ساختار را شکل خواهند داد جامعه ای که در این چیدمان، تفکر و ساختار بهتر عمل نماید بدیهی است بهره بردار و مستفاد از کتاب و فرهنگ بوده است….خودپویی در گرو اندیشه،علم،کتاب و لوازم آن سرمایه ای است حقیقی و واجد و متصف به همه ابعاد بصورتی که پیر بوردیو جامعه شناس فرانسوی یکی از وجوه سرمایه را سرمایه فرهنگی می نامد که “کتاب”نمود عینیت بخش و واقعی آن است.

,

امروزه کتاب نیز به منزله سایر فرع و حوزه ها ذیل فرهنگ تکامل جوامع بشری در کلیت،ابعاد و نقش متحول شده است.کتابخوانی فرهنگ فردی اجتماع، ریشه در خودآگاهی،پارادایم و انگاره ذهنی دارد.تبیین و توضیح زیست هر جامعه ای و نایل شدن به بهترین یوتوپیا و بهجت بدون شک در مبانی نظری_نوشتاری که منابع و ماخذ آن فرهنگ و کتابت است اصلی انکار ناپذیر است.عرصه فرهنگ و کتاب میدان پرسشگری و مطالبه است.

,

 

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه