اخبار داغ

به همت نخبگان بسیجی اراکی صورت گرفت؛

ایران به جمع ۱۰ کشور دارنده دستگاه خشک‌کن انجماد خلاء پیوست

ایران به جمع ۱۰ کشور دارنده دستگاه خشک‌کن انجماد خلاء پیوست
با تلاش متخصصان و نخبگان اراکی کشورمان در لیست ۱۰ کشور دارای تکنولوژی خشک‌کن انجماد خلاء قرار گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیارآفتاب؛ با افزایش تحریم‌ها از سوی غرب، واردات بسیاری از تجهیزات مورداستفاده در صنایع مختلف با مشکلاتی مواجه شد، همین موضوع باعث شد تا نخبگان و متخصصان جوان کشورمان با تکیه‌بر دانش ایرانی بر تحریم‌ها فائق آمده و انحصار بسیاری از تجهیزات را که در دست چند کشور محدود بود بشکنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیارآفتاب؛,

دراین‌بین متخصصان اراکی با بومی‌سازی دستگاه خشک‌کن انجماد خلاء گامی مهم در این زمینه برداشتند.

قرار گرفتن ایران جزو۱۰ کشور دارنده دستگاه خشک‌کن انجماد خلاء

مجتبی ذوالفقاری استاد دانشگاه اراک و فن‌آور بسیجی در گفتگو با  دیارآفتاب؛ ضمن اشاره به تلاش‌های شبانه‌روزی حدود ۳۰ جوان متخصص ایرانی جهت تولید این محصول گفت: طراحی و ساخت خشک‌کن انجماد خلاء حاصل حدود سی‌ودو ماه تلاش نخبگان صنعتی و پژوهشگران دانشگاه اراک است.

وی افزود: با توجه به پیشرفت تکنولوژی و گسترده شدن جغرافیای جمعیتی و لزوم دسترسی سریع ، آسان و مناسب به منابع غذایی فرآورده‌ای، نگهداری محصولات غذایی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. این تکنولوژی بومی همچنین در صنایع دارویی نیز کاربرد دارد و با ساخت آن کشورمان در لیست۱۰ کشور دارای تکنولوژی خشک‌کن انجماد خلاء قرار گرفت.

فن‌آور برتر استان مرکزی اضافه کرد: قبل از این، تکنولوژی ساخت و طراحی این دستگاه در انحصار چند کشور محدود غربی بود و در ایران فقط در سایز بسیار کوچک آزمایشگاهی بررسی‌شده بود و در سایزهای بیشتر از ۱۰کیلوگرم هیچ سابقه‌ای ندارد، اما اکنون این دستگاه می‌تواند در روز تا دو تن محصول را نیز تولید کند.

این عضو هیئت‌علمی دانشگاه در ادامه با اشاره به تحریم واردات این دستگاه گفت: دستگاه خشک‌کن انجماد خلاء در لیست تحریم‌های ظالمانه قرار داشته و نمونه‌های موجود در کشور به دلیل قدیمی بودن هزینه‌هایی در پی داشت که با تلاش متخصصان داخلی بومی شد.

ذوالفقاری ادامه داد: خشک‌کردن محصولات و مواد غذایی، با این دستگاه علاوه بر کاهش حجم مواد، ماندگاری آن‌ها را تا بیست‌وپنج سال بدون هیچ‌گونه مواد نگهدارندِ و یا نگهداری در یخچال تضمین می‌کند.

این استاد دانشگاه در خصوص اشتغال‌زایی این محصول و ارزآوری آن برای کشور اظهار کرد: در صورت تولید انبوه، هر دستگاه زمینه اشتغال ده نفر را فراهم می‌کند و سالانه از خروج میلیون‌ها دلار ارز جلوگیری می‌شود.

 

,

دراین‌بین متخصصان اراکی با بومی‌سازی دستگاه خشک‌کن انجماد خلاء گامی مهم در این زمینه برداشتند.

قرار گرفتن ایران جزو۱۰ کشور دارنده دستگاه خشک‌کن انجماد خلاء

مجتبی ذوالفقاری استاد دانشگاه اراک و فن‌آور بسیجی در گفتگو با  دیارآفتاب؛ ضمن اشاره به تلاش‌های شبانه‌روزی حدود ۳۰ جوان متخصص ایرانی جهت تولید این محصول گفت: طراحی و ساخت خشک‌کن انجماد خلاء حاصل حدود سی‌ودو ماه تلاش نخبگان صنعتی و پژوهشگران دانشگاه اراک است.

وی افزود: با توجه به پیشرفت تکنولوژی و گسترده شدن جغرافیای جمعیتی و لزوم دسترسی سریع ، آسان و مناسب به منابع غذایی فرآورده‌ای، نگهداری محصولات غذایی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. این تکنولوژی بومی همچنین در صنایع دارویی نیز کاربرد دارد و با ساخت آن کشورمان در لیست۱۰ کشور دارای تکنولوژی خشک‌کن انجماد خلاء قرار گرفت.

فن‌آور برتر استان مرکزی اضافه کرد: قبل از این، تکنولوژی ساخت و طراحی این دستگاه در انحصار چند کشور محدود غربی بود و در ایران فقط در سایز بسیار کوچک آزمایشگاهی بررسی‌شده بود و در سایزهای بیشتر از ۱۰کیلوگرم هیچ سابقه‌ای ندارد، اما اکنون این دستگاه می‌تواند در روز تا دو تن محصول را نیز تولید کند.

این عضو هیئت‌علمی دانشگاه در ادامه با اشاره به تحریم واردات این دستگاه گفت: دستگاه خشک‌کن انجماد خلاء در لیست تحریم‌های ظالمانه قرار داشته و نمونه‌های موجود در کشور به دلیل قدیمی بودن هزینه‌هایی در پی داشت که با تلاش متخصصان داخلی بومی شد.

ذوالفقاری ادامه داد: خشک‌کردن محصولات و مواد غذایی، با این دستگاه علاوه بر کاهش حجم مواد، ماندگاری آن‌ها را تا بیست‌وپنج سال بدون هیچ‌گونه مواد نگهدارندِ و یا نگهداری در یخچال تضمین می‌کند.

این استاد دانشگاه در خصوص اشتغال‌زایی این محصول و ارزآوری آن برای کشور اظهار کرد: در صورت تولید انبوه، هر دستگاه زمینه اشتغال ده نفر را فراهم می‌کند و سالانه از خروج میلیون‌ها دلار ارز جلوگیری می‌شود.

 

,

دراین‌بین متخصصان اراکی با بومی‌سازی دستگاه خشک‌کن انجماد خلاء گامی مهم در این زمینه برداشتند.

قرار گرفتن ایران جزو۱۰ کشور دارنده دستگاه خشک‌کن انجماد خلاء

مجتبی ذوالفقاری استاد دانشگاه اراک و فن‌آور بسیجی در گفتگو با  دیارآفتاب؛ ضمن اشاره به تلاش‌های شبانه‌روزی حدود ۳۰ جوان متخصص ایرانی جهت تولید این محصول گفت: طراحی و ساخت خشک‌کن انجماد خلاء حاصل حدود سی‌ودو ماه تلاش نخبگان صنعتی و پژوهشگران دانشگاه اراک است.

وی افزود: با توجه به پیشرفت تکنولوژی و گسترده شدن جغرافیای جمعیتی و لزوم دسترسی سریع ، آسان و مناسب به منابع غذایی فرآورده‌ای، نگهداری محصولات غذایی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. این تکنولوژی بومی همچنین در صنایع دارویی نیز کاربرد دارد و با ساخت آن کشورمان در لیست۱۰ کشور دارای تکنولوژی خشک‌کن انجماد خلاء قرار گرفت.

فن‌آور برتر استان مرکزی اضافه کرد: قبل از این، تکنولوژی ساخت و طراحی این دستگاه در انحصار چند کشور محدود غربی بود و در ایران فقط در سایز بسیار کوچک آزمایشگاهی بررسی‌شده بود و در سایزهای بیشتر از ۱۰کیلوگرم هیچ سابقه‌ای ندارد، اما اکنون این دستگاه می‌تواند در روز تا دو تن محصول را نیز تولید کند.

این عضو هیئت‌علمی دانشگاه در ادامه با اشاره به تحریم واردات این دستگاه گفت: دستگاه خشک‌کن انجماد خلاء در لیست تحریم‌های ظالمانه قرار داشته و نمونه‌های موجود در کشور به دلیل قدیمی بودن هزینه‌هایی در پی داشت که با تلاش متخصصان داخلی بومی شد.

ذوالفقاری ادامه داد: خشک‌کردن محصولات و مواد غذایی، با این دستگاه علاوه بر کاهش حجم مواد، ماندگاری آن‌ها را تا بیست‌وپنج سال بدون هیچ‌گونه مواد نگهدارندِ و یا نگهداری در یخچال تضمین می‌کند.

این استاد دانشگاه در خصوص اشتغال‌زایی این محصول و ارزآوری آن برای کشور اظهار کرد: در صورت تولید انبوه، هر دستگاه زمینه اشتغال ده نفر را فراهم می‌کند و سالانه از خروج میلیون‌ها دلار ارز جلوگیری می‌شود.

 

,

دراین‌بین متخصصان اراکی با بومی‌سازی دستگاه خشک‌کن انجماد خلاء گامی مهم در این زمینه برداشتند.

,

قرار گرفتن ایران جزو۱۰ کشور دارنده دستگاه خشک‌کن انجماد خلاء

, قرار گرفتن ایران جزو۱۰ کشور دارنده دستگاه خشک‌کن انجماد خلاء, قرار گرفتن ایران جزو۱۰ کشور دارنده دستگاه خشک‌کن انجماد خلاء,

مجتبی ذوالفقاری استاد دانشگاه اراک و فن‌آور بسیجی در گفتگو با  دیارآفتاب؛ ضمن اشاره به تلاش‌های شبانه‌روزی حدود ۳۰ جوان متخصص ایرانی جهت تولید این محصول گفت: طراحی و ساخت خشک‌کن انجماد خلاء حاصل حدود سی‌ودو ماه تلاش نخبگان صنعتی و پژوهشگران دانشگاه اراک است.

, دیارآفتاب؛ ,

, ,

وی افزود: با توجه به پیشرفت تکنولوژی و گسترده شدن جغرافیای جمعیتی و لزوم دسترسی سریع ، آسان و مناسب به منابع غذایی فرآورده‌ای، نگهداری محصولات غذایی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. این تکنولوژی بومی همچنین در صنایع دارویی نیز کاربرد دارد و با ساخت آن کشورمان در لیست۱۰ کشور دارای تکنولوژی خشک‌کن انجماد خلاء قرار گرفت.

,

فن‌آور برتر استان مرکزی اضافه کرد: قبل از این، تکنولوژی ساخت و طراحی این دستگاه در انحصار چند کشور محدود غربی بود و در ایران فقط در سایز بسیار کوچک آزمایشگاهی بررسی‌شده بود و در سایزهای بیشتر از ۱۰کیلوگرم هیچ سابقه‌ای ندارد، اما اکنون این دستگاه می‌تواند در روز تا دو تن محصول را نیز تولید کند.

,

این عضو هیئت‌علمی دانشگاه در ادامه با اشاره به تحریم واردات این دستگاه گفت: دستگاه خشک‌کن انجماد خلاء در لیست تحریم‌های ظالمانه قرار داشته و نمونه‌های موجود در کشور به دلیل قدیمی بودن هزینه‌هایی در پی داشت که با تلاش متخصصان داخلی بومی شد.

,

, ,

ذوالفقاری ادامه داد: خشک‌کردن محصولات و مواد غذایی، با این دستگاه علاوه بر کاهش حجم مواد، ماندگاری آن‌ها را تا بیست‌وپنج سال بدون هیچ‌گونه مواد نگهدارندِ و یا نگهداری در یخچال تضمین می‌کند.

,

این استاد دانشگاه در خصوص اشتغال‌زایی این محصول و ارزآوری آن برای کشور اظهار کرد: در صورت تولید انبوه، هر دستگاه زمینه اشتغال ده نفر را فراهم می‌کند و سالانه از خروج میلیون‌ها دلار ارز جلوگیری می‌شود.

,

 

, , , , ,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه