اخبار داغ

گزارش تصویری؛

کشت شبدر در مزارع گلوگاه

کشت شبدر در مزارع گلوگاه
در شهرستان گلوگاه 900 هکتار از اراضی کشاورزی زیر کشت علوفه شبدر بَرسیم قرار دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، بعد از برداشت محصول از مزارع شالیزاری، کشت شبدر به ‌عنوان یک علوفه‌ با ارزش غذایی مناسب برای تعلیف دام، 6 ماه دوم با تلاش دامداران انجام می‌شود.

گیاه شبدر به علت داشتن خصوصیاتی مانند سرعت رشد بالا، تعداد چین برداری زیاد، تولید علوفه زیاد در اوایل فصل، امکان مصرف به صورت تَر، خشک و سیلو، تثبیت اَزٌت و حاصلخیزی خاک مورد توجه قرار گرفته است.

در شهرستان گلوگاه 900 هکتار از اراضی کشاورزی زیر کشت علوفه شبدر بَرسیم قرار دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نقل از بلاغ, بلاغ,
,
,
,
,

, ,
, , , , , , ,

, ,
, , , , , , ,

, ,
, , , , , , ,

, ,
, , , , , , ,

, ,
, , , , , , ,

, ,
, , , , , , ,

, ,
, , , , , , ,

, ,
, , , , , , ,

, ,
, , , , , , ,

, ,
, , , , , , ,

, ,
, , , , , , ,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه