اخبار داغ

رفع مشکل گلخانه داران سیستان وبلوچستان با تشکیل شرکت های بازرگانی/ بادمجان، خیار و فلفل دلمه عمده محصولات تولیدی

رفع مشکل گلخانه داران سیستان وبلوچستان با تشکیل شرکت های بازرگانی/ بادمجان، خیار و فلفل دلمه عمده محصولات تولیدی
در حالی حمل محصولات گلخانه ای به بازار مصرف یکی از مشکلات گلخانه داران در سیستان وبلوچستان به شمار می رود که معاون سازمان تعاون روستایی از رفع این مشکل با تشکیل شرکت های بازرگانی در کنار اتحادیه مرکزی تعاونی های تولید خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، سیستان وبلوچستان به دلیل شرایط  خاص جغرافیایی و اقلیمی یکی از مستعدترین مناطق کشاورزی کشور به شمار می رود به گونه ای که در تمام فصول سال امکان کشت انواع محصولات کشاورزی به ویژه محصولات گرمسیری، سبزی و صیفی جات در آن وجود دارد.
از آنجایی که این خطه از کشور در طول سال با بارندگی محدودی مواجه بوده و در شمار کم بارش ترین استان های کشور قرار دارد موضوع اصلاح الگوی مصرف آب مدنظر قرار گرفت و به دلیل کاهش شدید منابع آبی و تداوم خشکسالی ها توجه ها به سمت احداث گلخانه ها سوق پیدا کرد تا علاوه بر کاهش هزینه های تولید، اشتغالزایی نیز بهبود یابد.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون،,
,
,

 
, ,
,
محصولاتی با کیفیت که در نبود بازار مناسب برای فروش گاها باعث شده تا دسترنج کشاورزان آن به هدر و سود به جیب دلالان رود. از سوی دیگر اما عمده مشکل کشاورزان به ویژه گلخانه داران در این خطه از کشور به حمل و نقل محصولات تولیدی و دوری از بازار بر می گردد که پیگیری رفع این معضل خواسته تمامی فعلان این عرصه است.
 
,
,
, ,

در همین راستا محرابی مسئول روابط عمومی جهاد کشاورزی استان در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون از سطح زیر کشت رفتن 260 هکتار از اراضی برای احداث گلخانه در اقصی نقاط استان خبر داد و گفت: سالانه بیش از 50 هزار تن محصول از این گلخانه ها تولید می شود که عمده محصولات تولیدی خیار، گوجه  فرنگی، فلفل دلمه، سبزی جات برگی و بادمجان می باشند.
 
,
, عصرهامون ,
,

 
, ,
,
با این تفاسیر اما روز گذشته در بازدیدی که مسلمی معاون سازمان تعاون روستایی کشور از گلخانه های میرجاوه داشت به گلخانه داران این نوید را داد که مشکل ارسال محصولات آنها به بازار به زودی مرتفع خواهد شد.
این مسئول، برای حل مشکلات گلخانه داران گفت: تلاش خودرا در سطح مرکز انجام خواهیم داد تا با تشکیل شرکت های بازرگانی در کنار اتحادیه مرکزی تعاونی های تولید بتوانیم بخشی از این مشکلات و محدودیت ها را در کنار ظرفیت هایی که سیستان وبلوچستان در کنار صادرات دارد، برطرف کنیم.
به گفته معاون سازمان تعاون روستایی کشور، سیستان وبلوچستان به دلیل پدیده های جغرافیایی یک گلخانه محسوب می شود و عمده محدودیت هایی که با آن مواجه است بیشتر در زمینه کنترل دما و تامین آب مناسب برای زراعت و تولید صیفی جات می باشد.
 
انتهای پیام/
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه