معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاوری استان ،از آغاز جوجه ریزی در سه دوره معین در مرغداری های این استان برای تامین گوشت مرغ مصرفی، شب عید خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سام مردانی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاوری استان، در گفت وگو با جهانبین نیوز گفت: پیش بینی می شود ۲الی ۳میلیون قطعه جوجه ریزی انجام شود که از این میزان بیش از ۵الی ۶هزارتن گوشت سفید استحصال و روزهای پایانی سال وارد چرخه مصرف می شود.
وی ،بیان کرد: با برنامه ریزی های انجام شده، برای تامین گوشت مرغ تا پایان سال هیچ محدودیتی وجود ندارد.
معاون بهبود امور دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه مصرف روزانه گوشت سفید در این استان ۷۰ تن است، افزود: مازاد تولید به استانهای همجوار ارسال می شود.
مردانی، از تامین بخش عمده ای از گوشت قرمز استان تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: با تامین گوشت منجمد و گوشت گرم وارداتی مورد نیاز استان، تعادل در قیمت گوشت قرمز برقرار می شود.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه