اخبار داغ

استادیار گروه قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی مشهد مطرح کرد؛

افزایش ۵ درصدی خطر بیماری قلبی عروقی

افزایش ۵ درصدی خطر بیماری قلبی عروقی
استادیار گروه قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: افراد مبتلا به چربی خون تا پنج درصد بیشتر از سایرین در معرض بیماریهای قلبی عروقی قرار دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ محسن موهبتی صبح امروز در حاشیه نشست آموزشی بسته سلامت کارکنان دولتی که در تالار رازی برگزار شد با اشاره به اینکه افراد دیابتی و با چربی و فشار خون بالا سه فاکتور خطر ساز بیماریهای قلبی عروقی را دارند، خاطر نشان کرد: برای کاهش چربی خون، استفاده از لبنیات کم چرب، گوشت کم چرب، حذف پوست مرغ، افزایش مصرف گوشت ماهی مفید است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه استفاده از مواد غذایی آب پز، تنوری و کبابی نیز توصیه می شود اظهار کرد: مصرف روغن مایع به خصوص روغن زیتون، پرهیز از فست فودها، افزایش مصرف سبزی ها، میوه تازه نیز برای کاهش چربی خون مفید است.

,

دکتر موهبتی با بیان اینکه چربی خون یکی از علایم خطرساز بیماری های قلبی عروقی است، افزود :دردهای قفسه سینه که بیش از ۱۵دقیقه ادامه داشته باشد باید پیگیری شود.

,

وی ادامه داد :اگر بعد از استراحت و استفاده از قرص های زیر زبانی درد برطرف نشد، حتما باید به مراکز درمانی مراجعه شود. 

,

دکتر موهبتی با بیان اینکه درد های قفسه سینه همراه با تعریق و تنگی نفس، رنگ پریدگی، تنگی نفس، تهوع، گیجی، از نشانه های بیماری های قلبی عروقی است، گفت :نبض سریع، ضعف، عرق سرد نیز نشانه  بیماری قلبی عروقی است.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه