اخبار داغ

۹۵ درصد نان تولیدی در اردبیل بدون جوش شیرین است

۹۵ درصد نان تولیدی در اردبیل بدون جوش شیرین است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت:با توجه به نتایج آزمایشات در سطح این استان، حدود 95 درصد نمونه های نان از نظر تست جوش شیرین منفی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا اخوان اکبری سبلان‌ما، درباره جوش شیرین در نان های اردبیل گفت:  با توجه به بررسی نتایج آزمایشات به عمل آمده بر روی نان  در سطح استان اردبیل  در سال  گذشته حدود 95 درصد نمونه های نان از نظر تست جوش شیرین منفی بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلان‌ما,

 وی ادامه داد: بر اساس نتایج آزمایش جوش شیرین نان در شش ماهه اول سال 96 ، از 251 نمونه برداری لواش یک مورد مغایرت ، در 645 نمونه برداری از نان بربری  50مورد و 29 نمونه برداری نان سنگ مغایرتی وجود نداشته است.

,

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اظهار داشت: طبق این آزمایشها نان لواش، بربری و سنگگ به ترتیب 99/60، 92/25 و 100 درصد نمونه های نان از نظر تست جوش شیرین منفی بوده اند.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه