اخبار داغ

تولید 25 درصد گوشت قرمز کشور توسط عشایر

تولید 25 درصد گوشت قرمز کشور توسط عشایر
قائم‌مقام سازمان امور عشایر کشور گفت: یک میلیون و 200 هزار نفر از جمعیت کشور را جمعیت عشایری تشکیل می‌دهند که 34 میلیون هکتار از مراتع کشور را در اختیار دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فارس، شاهپور علایی عصر امروز در جلسه شورای عشایر استان، با اشاره به توانمندی‌های جامعه عشایری، اظهار داشت: 28 درصد دام سبک و 4 درصد دام سنگین کشور در اختیار عشایر است و سالانه 190 هزار تن معادل 25 درصد کل گوشت قرمز کشور را تولید می‌کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی افزود: ‌یک میلیون و 200 هزار نفر از جمعیت کشور را جمعیت عشایری تشکیل می‌دهند که 34 میلیون هکتار از مراتع کشور را در اختیار دارند.

علایی با اشاره به اینکه 35 درصد صنایع دستی کشور توسط عشایر تولید می شود، ادامه داد: عشایر در حوزه گیاهان دارویی ، گردشگری و صنایع دستی نیز ظرفیت های قابل توجهی دارند.

وی اظهار داشت:‌ جامعه عشایری کشور تنها جامعه ای است که تمام جمعیت آن عضو تعاونی ها و تشکل های عشایری هستند.

علایی با اشاره به برنامه راهبردی توسعه جامعه عشایر کوچنده، افزود: تامین عدالت اجتماعی و تعدیل نابرابری ها، ساماندهی جامعه عشایر، توسعه اجتماعی، مهندسی فرهنگی و حفظ هویت ایرانی – اسلامی، ارتقای کیفیت زندگی بهبود و توسعه منابع انسانی، تولید، اشتغال و درآمد از جمله اهداف کلی این برنامه است.

,
,
,
,
,
,
,
,


,
, ,

مهم‌ترین ویژگی عشایر خوداتکا بودن است

,

استاندار آذربایجان شرقی گفت: عشایر بیشترین خدمات را به مردم کشورمان ارائه می‌کنند و باید بیشترین خدمات را نیز دریافت کنند.

,

محمدرضا پورمحمدی، با بیان اینکه باید با جدیت در راستای حفظ و صیانت از عشایر و رفع مشکلات آنها تلاش کنیم، افزود: عشایر نقش بسزایی در اقتصاد کشور ایفا می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد:‌ مهم‌ترین ویژگی عشایر در مقایسه با جامعه شهری و حتی روستایی در این است که جامعه عشایری جامعه‌ای خوداتکا، تولیدکننده و حافظ محیط زیست و میراث‌دار مباحث فرهنگی کشور هستند.

پورمحمدی در خصوص آموزش و امور فرهنگی عشایر نیز گفت: وظایف دستگاه‌ها در حوزه توانمندسازی عشایر به تفکیک مشخص شده است.

وی با تاکید بر اینکه تقویت پایه‌های فرهنگی و آموزشی موضوع اساسی است،‌ گفت:‌ در خصوص بازماندگان از تحصیل باید کار ویژه‌ای در مناطق عشایری انجام شود.

پورمحمدی با بیان اینکه قاچاق دام حتی به مقیاس خیلی کم مشکل بسیار بزرگی است، گفت:‌ در سال جاری واردات و تولید گوشت در مقایسه با سال قبل زیادتر شده و دلیلی بر افزایش قیمت گوشت وجود ندارد و به دستگاه‌های نظارتی تاکید شده که نظارت بیشتری داشته باشند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه