اخبار داغ

ظرفیت های بخش خصوصی برای رفع مشکل بی آبی استان بوشهر/ خرید تضمینی کافی نیست

ظرفیت های بخش خصوصی برای رفع مشکل بی آبی استان بوشهر/ خرید تضمینی کافی نیست
ورود بخش خصوصی در ایجاد تاسیسات آب شیرین کن در استان بوشهر به تسریع حل مشکل آبی منجر می گردد اما مسئولین باید حمایت ها از سرمایه گذاران را از شعار به عمل تبدیل کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاس تابستان سخت امسال در استان بوشهر که نارضایتی های مردمی از عملکرد برخی از مسئولان در استان را در پی داشت. ارائه طرح های مختلف با قید فوریت در اجرایی شدن و نتیجه دادن مدنظر مسئولان قرار گرفت و تمام نتایج به احداث آب شیرین کن ها در فضای رسانه ای ختم شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپاس, .,

اعتبارات طرح های مقابله با خشکسالی برای استان بوشهر کفاف اقدام کارساز را در سال های گذشته ندارد و با وجود اینکه اقداماتی خوبی در این زمینه صورت گرفته است طرح احداث آب شیرین کن ها اگر بر مبنای بودجه استانی پیگیری شود تا نتیجه دادن زمان زیادی از دست می رود و درباره مشارکت عملی بخش خصوصی هم از سوی مسئولان وعده و مصوباتی انجام گردیده است.

,

بخش خصوص غیر از خرید تضمینی آب شرب تولیدی نیازمند حمایت های سخت افزایش برای راه اندازی و ادامه کار سایت های آب شیرین کن هاست و باید تضمین قطعی و محکمی به آنها داده شود زیرا اگر به دلیل مشکلات قطعات یا تحریم ها و غیره تاسیسات آب شیرین کن های بخش خصوص نتواند فعالیت کند آن وقت آبی بریا فروش نیست و زیان می کنند.

,

برای پیشبرد موثر شیرین سازی آب دریا باید مسئولان استانی پیگیری اعتبارات ملی برای طرح های مذکور در استان بوشهر باشد تا این طرح ها در مدت زمان قابل قبول به نتیجه برسد. تابستان 98 در پیش است و استفاده کف شکنی چاه ها و حفر چاه های جدید راه حلی موقت است.

, .,

آب موضوعی است که به صورت مستقیم در کیفیت زندگی تاثیر دارد و مسئولان استانی بوشهر باید به طور جد پیگیر این موضوع باشند.

,

در ادامه خبرهای موضوع احداث آب شیرین کن ها در استان بوشهر معاون نظارت بر بهره برداری از تاسیسات شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: یکی از راهکارهای حل مسئله آب در استان بوشهر، احداث آب شیرین کن است

,

.

, , .,

حمیدرضا کشفی صبح سه‌شنبه در نشست بررسی مسائل و مشکلات آب استان بوشهر اظهار داشت: یکی از راهکارهای حل مسئله آب در استان بوشهر، احداث آب شیرین کن است و این موضوع در شرکت آب و فاضلاب مورد مطالعه و تصویب قرار گرفته و در حال جانمایی اجرای طرح های آب شیرین کن در استان بوشهر هستیم.
 
وی افزود: یکی از مشکلات ما در این زمینه، تامین زمین مناسب برای احداث آب شیرین کن در استان بوشهر است و باید در این زمینه اقدامات لازم تسریع شود و پس از تعیین زمین، اراضی برای ساخت آب شیرین کن حفظ شوند.
 
معاون نظارت بر بهره برداری از تاسیسات شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور تصریح کرد: بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته در شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، ۸۰ هزار مترمکعب در شبانه روز از طریق شیرین سازی به ظرفیت تولید آب استان بوشهر افزوده می شود.
 
کشفی با اشاره به بازدیدهای صورت گرفته از مجتمع آبرسانی بوشیگان خاطرنشان کرد: اقدامات فنی و مهندسی خوبی در این مجتمع صورت گرفته است و این روند همچنان ادامه دارد.
 
وی با اشاره به سهم شهر بوشهر از موضوع تبصره ۳ گفت: موضوع تبصره ۳ یا مشارکت مردمی در اجرای طرح های آبرسانی در شهر بوشهر مورد تاکید است و سهم بوشهر از این موضوع صفر است، لذا می توان با همکاری و مشارکت شورا و شهرداری سهمی از این موضوع برای اجرای طرح های آبرسانی بوشهر اختصاص داد.
 
معاون نظارت بر بهره برداری از تاسیسات شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور تصریح کرد: سهم اعتباری از تبصره ۳ یک فرصت برای شرکت آب و فاضلاب بوشهر است که بتواند خدمات و پروژه‌های خود را به نحو بهتری مدیریت کند.
 
کشفی گفت: تمام نیاز استان بوشهر به آب شیرین کن در قالب خرید تضمینی را در دستور کار شرکت آب و فاضلاب قرار دادیم و ۸۰ هزار مترمکعب آب شیرین کن هم در حال انعقاد قرار داد برای استان بوشهر هستیم.
 
وی با بیان اینکه یکی از مشکلات سرمایه گذاران بخش خصوصی برای ساخت آب شیرین کن، مسائل و مشکلات مالی وارزی است، اظهار داشت: برای شهرستان عسلویه ساخت آب شیرین کن ۱۰ هزار متر مکعبی در نظر داریم اما یکی از عمده مشکلات ما در این شهرستان وصولی بسیار ناچیز از سوی مشترکان آب است که از مدیران استان بوشهر انتظار داریم این موضوع را با جدیت دنبال کنند.

, .,
,
, .,
,
, .,
,
, .,
,
, .,
,
, .,
,
, .,
,
, .,
انتهای پیام/
, انتهای پیام/]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه