شبکه های اجتماعی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سلام کانال تلگرام
اینستاگرام
گروه: اجتماعی
ساعت: 08:53 منتشر شده در مورخ: 1397/11/28 شناسه خبر: 1459774
آنتی اکسیدان ها مواد شیمیایی طبیعی هستند که موجب توقف فعالیت سایر مواد شیمیایی موسوم به رادیکال های آزاد می شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رادیکال‌های آزاد به طور طبیعی در بدن تشکیل می‌شوند و در واقع نقش مهمی در بسیاری از فرآیندهای روزانه نظیر ورزش و متابولیسم ایفا می‌کنند. اما وجود میزان بالا رادیکال‌های آزاد در بدن می‌تواند خطرناک باشد چراکه با آسیب به سلول‌ها می‌توانند منجر به سرطان شود.

بدن برای مقابله با رادیکال‌های آزاد شروع به تولید مقادیری آنتی اکسیدان های موردنیاز می‌کند و فرد می‌تواند از طریق یک رژیم غذایی سالم، بخصوص میوه‌ها و سبزیجات رنگی، بقیه آنتی اکسیدان های لازم را دریافت کند.
 
آنتی اکسیدان های معروف غذایی و منابع این ماده عبارتند از:
 
• بتا کاروتن: هویج، کدو، سیب زمینی شیرین.
 
• لیکوپن: گریپ فروت صورتی، گوجه فرنگی (پخته شده)، هندوانه.
 
• لوتئین: بیشتر سبزیجات سبز برگ سبز.
 
• سلنیوم: غلات، منابع پروتئین، آجیل، حبوبات.
 
• ویتامین A: کره، تخم مرغ، شیر، کبد.
 
• ویتامین C: انواع توت‌ها، پرتقال و دیگر مرکبات، طالبی، فلفل دلمه‌ای، کلم بروکلی، کلم، پاپایا، گوجه فرنگی.
 
• ویتامین E: بادام، فندق، سایر مغزیجات آجیلی، و دانه‌ها و روغن شان.
 
توت‌ها بیش از هر میوه دیگری دارای بالاترین میزان آنتی اکسیدان هستند. کلم و اسفناج از منابع اصلی در گروه سبزیجات بشمار می ایند.
 
منبع: مهر
http://dana.ir/1459774
ارسال نظر
نظرات