اخبار داغ

تورم نقطه به نقطه در گوشت قرمز و ماهیان ۹۲.۷ درصد است

تورم نقطه به نقطه در گوشت قرمز و ماهیان ۹۲.۷ درصد است
آمار‌های رسمی از این حکایت دارد که تورم نقطه به نقطه (تغییر شاخص در بهمن‌ماه امسال نسبت به همین ماه در سال گذشته) در گروه گوشت قرمز و گوشت ماهیان ۹۲.۷ و تورم سالانه تا مرز ۴۰ درصد بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در حدود یک ماه گذشته شدت افزایش قیمت در گوشت مشهود بود و حتی از ۱۰۰ هزار تومان در هر کیلو عبور کرد. در این شرایط اثر تورمی آن قابل ملاحظه بوده و مرکز آمار به صراحت اعلام کرده است در گروه گوشت (گوشت گوسفند، گاو، ماهی و گوشت مرغ) بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل در مقایسه با سایر خوراکی‌ها اتفاق افتاده است، البته در کنار گوشت گروه سبزیجات افزایش زیادی داشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
آمار‌های رسمی از این حکایت دارد که تورم نقطه به نقطه (تغییر شاخص در بهمن‌ماه امسال نسبت به همین ماه در سال گذشته) در گروه گوشت قرمز و سفید به ۹۲.۴ درصد رسیده و تورم ۱۲ ماهه در این بخش حدود ۴۰ درصد بوده است. همچنین تورم نقطه به نقطه در گوشت قرمز و گوشت ماهیان ۹۲.۷ و تورم سالانه تا مرز ۴۰ درصد بود. از سوی دیگر در گروه ماهی‌ها و صدف‌داران نیز تورم ۹۰ درصدی نقطه به نقطه و بیش از ۴۰ درصدی سالانه قابل توجه است.
,
 
,
بر این اساس خانوار‌های ایرانی در بهمن‌ امسال حدود ۹۰ درصد بیشتر از همین ماه در سال گذشته برای خرید گروه گوشت‌ها هزینه کرده‌اند.
,
 
,
در سایر گروه‌های خوراکی تورم رو به رشد بوده به طوریکه در نان و غلات ۲۸.۱ درصد، سبزیجات ۷۲.۹، دخانیات ۱۳۶.۳ مسکن، آب، برق، گاز و سایر سوخت‌ها ۲۳.۳، حمل و نقل ۴۲.۵، مبلمان و لوازم خانگی ۷۴ و در ارتباطات ۳۶ درصد تورم اعلام شده است.
,
 
,
اما در مجموع در گروه خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها تورم نقطه به نقطه ۴۲.۳ گزارش شده است. این در حالی است که طبق گزارش مرکز آمار تورم سالانه در بهمن‌ به بیش از ۲۳ درصد رسیده که حدود سه درصد در مقایسه با دی‌ماه افزایش دارد.
,
 
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه