اخبار داغ

مدیرکل دامپزشکی خراسان‌جنوبی:

مراقب انتقال بیماری از طریق ماهی قرمز سفره هفت‌سین باشیم

مراقب انتقال بیماری از طریق ماهی قرمز سفره هفت‌سین باشیم
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: ماهی‌های قرمز نیز می‌توانند بیماری‌های باکتریایی به انسان منتقل کنند پس رعایت نکات بهداشتی بسیار حائز اهمیت است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، از زمان ایران باستان، از ماهی قرمز برای سفره هفت سین و در هنگام جشن سال نو استفاده می‌شده است.در چند سال گذشته، بسیاری از کنشگران حقوق جانداران در ایران و دیگر کشور های جهان نسبت به خرید ماهی های قرمز و نگهداری نامناسب آن ها اعتراض کرده‌اند.آن‌ها خرید این ماهیان در بسته های پلاستیکی و با قیمت پایین را عامل پرورش زیاد و در نهایت کشته شدن بسیاری از آن ها می‌دانند.کنشگران حقوق جانوران بر این باورند که نباید برای لذت های آنی و زودگذر اقدام به خرید جانوان زنده کرد، به گونه ای که تعدادبسیاری از آنها هرسال کشته شوند.عملکرد این کنشگران باعث شده خرید این ماهی و گذاشتن آن برسر سفره هفت سین در سال های گذشته کاهش یابد و یکی از استدلال های آن ها انتقال بیماری‌هایی به انسان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خاورستان، از زمان ایران باستان، از ماهی قرمز برای سفره هفت سین و در هنگام جشن سال نو استفاده می‌شده است., خاورستان, خاورستان, خاورستان, خاورستان, در چند سال گذشته، بسیاری از کنشگران حقوق جانداران در ایران و دیگر کشور های جهان نسبت به خرید ماهی های قرمز و نگهداری نامناسب آن ها اعتراض کرده‌اند.آن‌ها خرید این ماهیان در بسته های پلاستیکی و با قیمت پایین را عامل پرورش زیاد و در نهایت کشته شدن بسیاری از آن ها می‌دانند.کنشگران حقوق جانوران بر این باورند که نباید برای لذت های آنی و زودگذر اقدام به خرید جانوان زنده کرد، به گونه ای که تعدادبسیاری از آنها هرسال کشته شوند.عملکرد این کنشگران باعث شده خرید این ماهی و گذاشتن آن برسر سفره هفت سین در سال های گذشته کاهش یابد و یکی از استدلال های آن ها انتقال بیماری‌هایی به انسان است.,

 

,

در این راستا برای اطلاع از بیماری هایی که احتمال دارد با خرید ماهی قرمز به انسان منتقل شود، رعایت نکات بهداشتی و همچنین شناخت در خصوص ماهی قرمز سالم با مدیرکل دامپزشکی خراسان‌جنوبی گفت‌و‌گو کردیم.

,

 

,

محمد اصغرزاده مدیرکل دامپزشکی خراسان‌جنوبی در گفت‌وگو با خاورستان، در این خصوص گفت: هرساله هشدارهای بهداشتی در خصوص ماهی قرمز داده می‌شود.

, محمد اصغرزاده مدیرکل دامپزشکی خراسان‌جنوبی در گفت‌وگو با خاورستان، در این خصوص گفت: هرساله هشدارهای بهداشتی در خصوص ماهی قرمز داده می‌شود., خاورستان, خاورستان, خاورستان, خاورستان,

 

,

وی با اشاره به وجود بیماری‌های مشترک بین انسان و آبزیان، بیان کرد: ماهی‌ها نیز می‌توانند بیماری‌های باکتریایی به انسان منتقل کنند پس رعایت نکات بهداشتی بسیار حائز اهمیت است.

, وی با اشاره به وجود بیماری‌های مشترک بین انسان و آبزیان، بیان کرد: ماهی‌ها نیز می‌توانند بیماری‌های باکتریایی به انسان منتقل کنند پس رعایت نکات بهداشتی بسیار حائز اهمیت است.,

 

,

اصغرزاده گفت: زمانی که مردم اقدام به خرید ماهی می‌کنند حتما از محل‌هایی خریداری کنند که مورد تایید سازمان دامپزشکی است همچنین به نکاتی برای سلامت ماهی توجه کنند از جمله سالم بودن فلس‌های ماهی‌ها و سفید نبودن آن، بیحال نبودن ماهی، چشم‌های روشنی داشته باشد.

, اصغرزاده گفت: زمانی که مردم اقدام به خرید ماهی می‌کنند حتما از محل‌هایی خریداری کنند که مورد تایید سازمان دامپزشکی است همچنین به نکاتی برای سلامت ماهی توجه کنند از جمله سالم بودن فلس‌های ماهی‌ها و سفید نبودن آن، بیحال نبودن ماهی، چشم‌های روشنی داشته باشد.,

 

,

مدیرکل دامپزشکی خراسان‌جنوبی ادامه داد: این ماهی‌ها نیاز به غذا ندارند و غذا دادن به آن‌ها باعث کاهش اکسیژن ماهی‌ها می‌شود.

, مدیرکل دامپزشکی خراسان‌جنوبی ادامه داد: این ماهی‌ها نیاز به غذا ندارند و غذا دادن به آن‌ها باعث کاهش اکسیژن ماهی‌ها می‌شود.,

 

,

وی تصریح کرد: به ازای هر ماهی باید 2 یا 3 لیتر آب وجود داشته باشد و با توجه به سردابی بودن ماهی قرمز نباید درجه حرارت آب از 20 درجه سانتی‌گراد بیشتر باشد که این عامل باعث ایجاد بیماری‌های قارچی در ماهی می‌شود، همچنین آب آن باید خنک و تازه باشد.

, وی تصریح کرد: به ازای هر ماهی باید 2 یا 3 لیتر آب وجود داشته باشد و با توجه به سردابی بودن ماهی قرمز نباید درجه حرارت آب از 20 درجه سانتی‌گراد بیشتر باشد که این عامل باعث ایجاد بیماری‌های قارچی در ماهی می‌شود، همچنین آب آن باید خنک و تازه باشد.,

 

,

اصغرزاده درخصوص مکان نگهداری ماهی، گفت: دهانه تُنگ ماهی قرمز نباید تَنگ باشد تا تبادل اکسیژن به اندازه کافی وجود داشته باشد و ماهی که در سطح آب تنفس می‌کند دچار کمبود اکسیژن نشود.

, اصغرزاده درخصوص مکان نگهداری ماهی، گفت: دهانه تُنگ ماهی قرمز نباید تَنگ باشد تا تبادل اکسیژن به اندازه کافی وجود داشته باشد و ماهی که در سطح آب تنفس می‌کند دچار کمبود اکسیژن نشود.,

 

,

مدیرکل دامپزشکی خراسان‌جنوبی تاکید کرد: از دست زدن به ماهی خودداری کرده چون امکان انتقال بیماری‌های قارچی و میکروبی از طریق ماهی یا آب وجود دارد و کسانی که آلرژی یا مشکلات پوستی و یا تنفسی دارند از نگهداری ماهی قرمز جدا پرهیز کنند.

, مدیرکل دامپزشکی خراسان‌جنوبی تاکید کرد: از دست زدن به ماهی خودداری کرده چون امکان انتقال بیماری‌های قارچی و میکروبی از طریق ماهی یا آب وجود دارد و کسانی که آلرژی یا مشکلات پوستی و یا تنفسی دارند از نگهداری ماهی قرمز جدا پرهیز کنند.,

 

,

وی در خصوص رهاسازی ماهی‌های قرمز در رودخانه‌ها، گفت: بعد از اتمام عید نوروز از آزاد کردن این ماهی‌ها در رودخانه‌ها خودداری کرده زیرا ماهی قرمز ماهی مهاجم است و ممکن است مشکلات عمده این برای صاحبان پرورش ماهی ایجاد کنند.

, وی در خصوص رهاسازی ماهی‌های قرمز در رودخانه‌ها، گفت: بعد از اتمام عید نوروز از آزاد کردن این ماهی‌ها در رودخانه‌ها خودداری کرده زیرا ماهی قرمز ماهی مهاجم است و ممکن است مشکلات عمده این برای صاحبان پرورش ماهی ایجاد کنند.,

 

,

اصغرزاده افزود: ماهی‌ها در محل‌هایی که شهرداری مشخص کرده که به صورت حوض‌های کوچک است، آزاد شوند .

, اصغرزاده افزود: ماهی‌ها در محل‌هایی که شهرداری مشخص کرده که به صورت حوض‌های کوچک است، آزاد شوند .,

 

,

مدیرکل دامپزشکی خراسان‌جنوبی در پایان گفت: اگر مشاهده شد که ماهی بیحال است یا فلس‌هایش کنده  یا سفید شده است یا دچار خونریزی شده است به آن دست نزنند و با سامانه 1512دامپزشکی تماس بگیرند تا همکاران ما آن‌ها را راهنمایی کنند.

, مدیرکل دامپزشکی خراسان‌جنوبی در پایان گفت: اگر مشاهده شد که ماهی بیحال است یا فلس‌هایش کنده  یا سفید شده است یا دچار خونریزی شده است به آن دست نزنند و با سامانه 1512دامپزشکی تماس بگیرند تا همکاران ما آن‌ها را راهنمایی کنند.,

 

,

انتهی پیام/

, انتهی پیام/]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه