شبکه های اجتماعی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سلام کانال تلگرام
اینستاگرام
گروه: عکس
ساعت: 09:22 منتشر شده در مورخ: 1397/12/27 شناسه خبر: 1468867
گزارش تصویری/
ماهی دودی/تصاویر
ماهی دودی یک محصول سنتی در شمال کشور است که با استفاده از شور کردن ماهی به روش مخلوط و سپس دود سرد تهیه می‌شود و معمولا پروسه تهیه آن به حدود 15 روز زمان نیاز دارد .

به گزارش سرویس چند رسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در حال حاضر در استان مازندران دو کارگاه فعال در این زمینه وجود دارد. ماهی دودی معمولاً در کیسه‌های پلاستیکی در خارج از یخچال نگهداری می‌شود و به صورت خام یا نیم پخته مصرف می‌شود. دود دادن ماهی نه تنها جهت افزایش زمان و ماندگاری، بلکه همچنین به منظور دادن طعم مطلوبتر به ماهی مورد استفاده است. امروزه صادرات این محصول به کشورهای حوزه خلیج فارس رونق فراوانی دارد.

http://dana.ir/1468867
ارسال نظر
نظرات