اخبار داغ

آخرین اخبار از وضعیت خدمات‎رسانی به سیل‎زدگان مازندران؛

لاریجانی به کمک‌رسانی فوری به خسارت‌دیدگان تاکید کرد/ارائه بسته‌های حمایتی برای اشتغال کشاورزی آسیب‌دیده+ عکس و فیلم

لاریجانی به کمک‌رسانی فوری به خسارت‌دیدگان تاکید کرد/ارائه بسته‌های حمایتی برای اشتغال کشاورزی آسیب‌دیده+ عکس و فیلم
رئیس مجلس شورای اسلامی با حضور در استان مازندران از مناطق سیل زده شرق استان بازدید کرد و از استاندار مازندران و سایر مقامات خواست هرچه سریع‌تر با بهره گیری از همه امکانات نسبت به کمک رسانی فوری به خسارت دیدگان اقدام کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش بلاغ، سیلاب در حالی در ششمین روز خود با مردمان مناطق سیلزده مازندران دست و پنجه نرم می‌کند که مسئولان کشوری یکی پس از دیگری می آیند و وعده‌ها می‌دهند تا شاید مرهمی بر مشکلات آنان در ابتدای سال نو شود.

27 اسفند 97 یعنی سه روز مانده به پایان سال و آمادگی مردم برای خریدهای نوروزی بوده که ناگهان عوارض طبیعی ابتدا مناطق مرکزی و شرقی مازندران و سپس استان همجوار گلستان را در نوردید.

خسارات ابتدا به مناطق در قالب طغیان رودخانه، ریزش کوه، مسدود شدن راههای دسترسی و سبب همراه با بارش شدید برف در ارتفاعات بوده که نتیجه آن قطعی آب، برق، گاز و تلفن بسیاری از مشترکان در شهرهای مرکزی مازندران بوده است.

مازندرانی‌ها اگرچه به مردمان میهمان نواز شهره بوده و در ایام نوروز باید میزبان مسافران باشند به دلیل بلایای طبیعی در آب و سیلاب گرفتار شده که کانون سیلاب در شهرهای مازندران سیمرغ و میاندورود بوده است.

سیلاب سبب تخریب بسیاری از سردهنه‌ها شده که تلاش نیروهای امدادی و راهداری برای بازگشایی مسیرهای روستاییان همچنان ادامه دارد.

حضور نیروهای جان برکف بسیجی و سپاه کربلای مازندران بسیار پرشور بوده و مردم همواره در کنار این سبزپوشان و خاکستری پوشان التیام بیشتری گرفتند.

پس از گذران پنج روز از وقوع سیلاب در مازندران، روز گذشته اسماعیل نجار معاون وزیر کشور و رئیس ستاد مدیریت بحران کشور سفری به مازندران داشته و از مناطق سیل زده شرق و مرکز استان بازدید کرد.

ارائه تسهیلات به سیل‌زدگان

اسماعیل نجار در حاشیه بازدید از مناطق آسیب دیده سیل زده شرق مازندران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در پی وقوع سیلاب در نقاطی از این استان دولت خصوصا شخص رئیس جمهور و معاون اول وارد کار شدند و با حساسیت موضوع را دنبال کردند، گفت: در جریان اقدامات اولیه انجام شده مشکلات این استان قرار گرفتند و مبلغی را برای مدیریت استان قرار دادند.

وی افزود: در دیگر بخش‌ها نیز پس از برآورد انجام شده از سوی مدیران به سازمان مدیریت بحران منعکس و در اختیار دولت قرار می‌گیرد تا تامین اعتبار صورت گیرد.

نجار با اعلام اینکه طبق هماهنگی‌های صورت گرفته مقرر شد در بخش امور روستایی جهت احداث هر واحد مسکونی تخریب شده و یا رطوبتی برداشته ‌و قابل تعمیر نبوده بالغ بر 400 میلیون ریال تسهیلات با بهره چهار درصد اختصاص یابد، گفت: بالغ بر 150 میلیون ریال جهت تسهیلات معیشتی و 50 میلیون ریال تسهیلات معیشتی بلاعوض به خانواده‌های آسیب دیده سیلاب ارائه می‌شود.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه تخصیص این تسهیلات 100 و 200 میلیون ریال بوده که پس از آخرین جلسه تصحیح شد و مقرر شد تا مبالغ جدید به دولت داده شود، گفت: پس از ارائه مبلغ در صورت مصوبه دولت 100 میلیون ریال وام بلاعوض را اختصاص دهد و 150 میلیون ریال با سود چهار درصد تسهیلات معیشتی اختصاص یابد.

وی خاطرنشان کرد: پرداخت این تسهیلات با موافقت دو بانک ملی و مسکن از روز شنبه سوم فروردین آغاز می‌شود. پس از چند روز بارش باران، هوای آفتابی امروز و فردا این فرصت را برای نیروها ایجاد می‌کند تا برای خارج کردن آب سرعت عمل بیشتری داشته باشند.

نجار ادامه داد: تلاش تمام نیروهای امدادی بر این است تا به سرعت این آبها را از مناطق خارج و به سمت دریا هدایت کنند.

معاون وزیر کشور با اشاره به بارش بی سابقه باران در استان‌های شمالی بویژه مازندران و گلستان، گفت: این سیلاب به بیش از شش هزار واحد مسکونی شهری و روستایی مازندران آسیب وارد کرد.

وی از رفع کامل مشکل خطوط آب، برق، گاز و مخابرات مناطق سیل زده مازندران خبرداد و گفت: تعدادی کمی از روستاهای استان بخاطر رانشی بودن راه دسترسی هنوز با پاره ای مشکلات در این زمینه مواجه هستند.

معاون وزیر کشور گفت: همچنین در این سیلاب، تصفیه‌خانه آب شرب برخی شهرهای مازندران از جمله بابل، بابلسر، فریدونکنار و سوادکوه از مدار فعالیت خارج شد که باید هرچه سریعتر این مشکل رفع شود.

*بازدید رئیس مجلس از مناطق سیل‌زده مازندران

در ششمین روز پس از سیلاب علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز با حضور در استان مازندران از مناطق سیل زده شرق استان بازدید کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در این بازدیدها از خسارات سیلاب به بخش روستایی، خانه‌های مردم و راه‌های استان بازدید کرد.

لاریجانی ابتدا به همراه استاندار مازندران از مزارع ، محورها و واحد های مسکونی مردم نکا که بر اثر سیل و سیلاب تخریب شد بازدید کزد.

لاریجانی تاکنون از روستاهای دنگسرک نکا و مسیر‌های این منطقه از جمله روستای حسن آباد و تجن لته میاندورود بازدید کرده است .

سیلاب پنج روز گذشته به شهرستان‌های سیمرغ، ساری و میاندرود، نکا، قائمشهر، چالوس، نوشهر، بابل، بهشهر، بابلسر، جویبار، آمل، سوادکوه و گلوگاه خسارت وارد کرده است.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ارائه تسهیلات به سیل‌زدگان , ارائه تسهیلات به سیل‌زدگان ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, *بازدید رئیس مجلس از مناطق سیل‌زده مازندران, *بازدید رئیس مجلس از مناطق سیل‌زده مازندران,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 

 



لاریجانی که در راس هیئتی برای بررسی وضعیت کمک رسانی به خسارت دیدگان و بررسی ابعاد خسارت ناشی از سیل به شرق مازندران سفر کرد، در ابتدا شاعری نماینده مردم شرق مازندران در مجلس شورای اسلامی گزارش مفصلی از خسارات وارده به بخش های تولیدی، صنعتی، مسکونی، کشاورزی و زیرساختی در شهرستان های نکا، بهشهر و گلوگاه ارائه کرد و گفت: خسارت فراوانی به این بخش ها وارد شده که پس از جمع بندی نهایی به دولت اعلام خواهد شد.

وی خسارت وارده به بخش کشاورزی شرق مازندران را بالغ بر 180میلیارد تومان شامل خسارت به اراضی زراعی، باغ ها و تاسیسات آبیاری و دامداری، سردهنه ها، کانال های انتقال آب و صنایع تبدیلی و تکمیلی اعلام کرد.

لاریجانی پس از آشنایی با ابعاد گسترده خسارت های وارده به منطقه شرق مازندران، دستور پیگیری های لازم را به مسوولان ذیربط صادر کرد و خواستار پرداخت فوری خسارت به بیمه شدگان شد.

وی همچنین از استاندار مازندران و سایر مقامات خواست هرچه سریعتر با بهره گیری از همه امکانات نسبت به کمک رسانی فوری به خسارت دیدگان اقدام کنند.




 

رییس مجلس شورای اسلامی بعد از بازدید از مناطق سیل زده شهرستان نکا و میاندورود از مناطق آسیب دیده روستاهای فرح آباد شمالی شهرستان ساری، جویبار و سیمرغ بازدید کرد.




 

ارائه بسته‌های حمایتی مجلس برای فعال شدن اشتغال کشاورزی آسیب دیده

رئیس مجلس شورای اسلامی در بازدید از مناطق سیل‌زده شهرستان جویبار از ارائه بسته‌های حمایتی بلاعوض و تسهیلات ارزان قیمت برای فعال شدن هرچه سریع‌تر اشتغال کشاورزی آسیب دیده از سیل اخیر خبر داد.

علی لاریجانی در بازدید از مناطق سیل‌زده شهرستان جویبار گفت: سیلی که در روزهای اخیر استان مازندران را درگیر کرده خسارت‌های جانی زیادی نداشت ولی به بخش مسکن روستایی و اشتغال مردم این استان که کشاورزی، دامداری و شیلات خساراتی وارد شده است.

 وی با بیان اینکه باید بخش اشتغال کشاورزی مردم مورد حمایت قرار داد اظهار کرد: استاندار باید برآوردی از خسارت وارده به این بخش را انجام دهد تا بسته‌های حمایتی بلاعوض و تسهیلات ارزان قیمت برای افراد خسارت دیده ارائه شود تا اشتغال آنان هرچه سریع‌تر فعال شود.

 رئیس مجلس شورای اسلامی به موضوع اعتبار رودخانه‌های مازندران اشاره و عنوان کرد: قسمتی از رودخانه‌ها به دلیل مسائل کشاورزی بسته شده یا به هردلیل مسدود یا محدود شدند باید از نظر اجرایی بررسی و بازگشایی شود.

 لاریجانی همچنین در این بازدید بر لایروبی رودخانه‌ها تأکید کرد.

 

       

*دستور وزیر صنعت برای تامین ارزاق مناطق سیل زده

وزیر صنعت گفت: ارزاق و نیازهای عمومی مردم در مناطق سیل زده شمال باید با تدبیر جدی تامین و در صورت نیاز از ستاد مرکزی درخواست کمک شود.

رضا رحمانی تاکید کرده است: خسارت وارده به واحدهای تولیدی سریع گزارش شود و تشکل‌های کشوری در عمل به مسئولیت اجتماعی مردم سیل زده را یاری کنند.

در متن ابلاغی وزیر آمده است: مدیران کل سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت و مدیران عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان‌های گلستان، مازندران، سمنان و خراسان شمالی با توجه به وقوع سیل در برخی شهرها و روستاهای استان‌های شمال شرق کشور و خسارت به هموطنان عزیز و واحدهای صنعتی و تولیدی انتظار است تمام تلاش و مساعی خود را برای تهیه ارزاق و نیازهای عمومی مردم سیل زده به کار گرفته و با گزارش نیازمندی‌ها به ستاد مرکزی و دریافت کمک‌های لازمه، خسارت وارده به واحدهای تولیدی در اسرع وقت اعلام گردد.

سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت استان‌های یاد شده موظفند ضمن عمل به موارد فوق، نسبت به همکاری همه جانبه با اصناف و مساعدت‌های حداکثری در حمایت از تولید واحدهای خسارت دیده مد نظر قرار دهند.

از تشکل‌های مرتبط اعم از اتاق بازرگانی، اتاق اصناف و خانه صنعت، معدن و تجارت و همچنین واحدهای تولیدی نیز تقاضا دارم در عمل به مسئولیت‌های اجتماعی خویش و به نمایش گذاشتن روح نوع دوستی، مردم سیل زده را یاری کنند.

 

*امدادرسانی هلال احمر به 11هزار نفر از سیل زدگان

مدیرعامل جمعیت هلال احمرمازندران از امدادرسانی این جمعیت به بیش از 11هزارنفر از سیل زدگان در مناطق مختلف استان خبرداد.

مجتبی اکبری با اشاره به متاثر شدن 12شهرستان استان از بحران سیلاب اخیر گفت: به محض دریافت هشدار هواشناسی و مدیریت بحران استان مبنی بر خطر احتمال وقوع سیلاب در مناطقی از مازندران ، به تمامی عوامل امدادی و تیمهای واکنش سریع اعلام آماده باش کامل دادیم.

اکبری گفت: بعداز دریافت خبر وقوع سیلاب در مناطق مختلف استان و درخواست کمک مردم ،عوامل امدادی هلال احمراستان با تمام توان عملیاتی و پشتیبانی به کمک متاثرین از این حادثه شتافتند و تا کنون به بیش از 11هزارنفر در قالب دوهزار و 700 خانوار خدمات لازم را ارائه نمودیم.

مدیرعامل جمعیت هلال احمراستان با اشاره به گستردگی حادثه و تقدیر از هم افزایی بسیاری از دستگاههای اجرایی در فرایند مدیریت بحران و ارائه خدمات موردنیاز گفت:جمعیت هلال احمر استان مثل همیشه براساس وظیفه سازمانی و انسانی خود پیشتاز امدادرسانی به حادثه دیدگان بوده است و با بکارگیری انواع تجهیزات امدادی تا پایان عملیات و عادی شدن شرایط در مناطق آسیب دیده در کنارمردم خواهد ماند و از ارائه هیچگونه کمک و خدمتی دریغ نخواهد کرد.

اکبری درباره خدمات ارائه شده جمعیت هلال احمر استان تصریح کرد:تخلیه آب از 885واحدمسکونی،اسکان اضطراری 295نفر و رهاسازی 510دستگاه خودرو از جمله خدمات ارائه شده به مردم آسیب دیده بوده است.

وی افزود:توزیع 22هزار قرص نان،15هزارکیلو برنج،3هزار و یکصد تخته پتو،دوهزار و 200بسته غذایی،دوهزارو 500بطری روغن،هزارو300تخته موکت،هزارو300قوطی کنسرو ،180کیلو خرما و هفت هزار و 800 باکس آب معدنی و توزیع صدها بسته بهداشتی و شوینده ازجمله اقلام توزیع شده جمعیت هلال احمراستان در میان سیل زدگان بوده است.

وی گفت: به موازات ارائه خدمات موردنیاز به هم استانیهای سیل زده در مناطق مختلف استان، طرح امدادونجات و ایمنی و سلامت مسافرین نوروزی نیز با مشارکت بیش از 3هزار نفر از نجاتگران و جوانان و داوطلبان عضو جمعیت هلال احمر با بالا ترین کیفیت در سراسر استان در حال اجراست.

تسهیلات 75 میلیونی برای احداث و ترمیم واحدهای روستایی سیل‌زده

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: برای احداث هر واحد روستایی ۴۰ میلیون تومان تسهیلات چهار درصد، ۱۵ میلیون تومان تسهیلات معیشتی و همچنین ۵ میلیون تومان تسهیلات معیشتی بلاعوض و همچنین برای ترمیم واحدهای مسکونی نیز ۱۵ میلیون تومان تسهیلات چهار درصد و ۴ میلیون تومان کمک بلاعوض پرداخت خواهد شد.

اسماعیل نجار در بازدید از روستاهای حادثه دیده در سیل چند روز اخیر شهرستان جویبار با بیان اینکه برای احداث هر واحد روستایی ۴۰ میلیون تومان تسهیلات چهار درصد، ۱۵ میلیون تومان تسهیلات معیشتی و همچنین ۵ میلیون تومان تسهیلات معیشتی بلاعوض داده می‌شود خاطرنشان کرد: پرداخت تسهیلات بانکی به حادثه دیدگان سیل اخیر استان‌های شمالی کشور از فردا توسط دو بانک ملی و مسکن آغاز خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه برای ترمیم واحدهای مسکونی نیز ۱۵ میلیون تومان تسهیلات چهار درصد و ۴ میلیون تومان کمک بلاعوض پرداخت خواهد شد تصریح کرد: طبق بررسی‌های صورت گرفته، اعتبار مورد نیاز در اختیار این دو استان قرار خواهد گرفت.

*خسارت ۵۵۵ میلیارد تومانی سیل به کشاورزی مازندران

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی نیز اعلام کرد: سیل در استان های گلستان و مازندران ۱۶۴۰ میلیارد تومان به بخش کشاورزی خسارت وارد کرده است.

سید محمد موسوی خسارت سیل به بخش کشاورزی استان مازندران را ۵۵۵ میلیارد تومان اعلام و تصریح کرد: میزان خسارت سیل به باغات مازندران ۲۶۶ میلیارد تومان، زیربخش آب و خاک و زیرساخت‌ها ۱۱۵ میلیارد تومان، زیربخش زراعت ۱۰۷ میلیارد تومان و زیربخش های دام، طیور و آبزیان ۶۷ میلیارد تومان بوده است.

موسوی گفت: ۷۲ هزار و ۳۵۵ هکتار از اراضی زراعی و ۱۷ هزار و ۴۹۱ هکتار از اراضی باغی استان مازندران از سیل خسارت دیده‌اند.

وی ادامه داد: تلفات دام‌های سبک و سنگین استان مازندران ۲۳۳۰ رأس بوده و سیل به ۱۲ واحد مرغداری و ۱۰ واحد آبزی پروری این استان خسارت وارد کرده است.

موسوی، تعداد شهرهای خسارت دیده استان مازندران را ۱۵ شهر عنوان کرد و افزود: بیشترین خسارت سیل به بخش کشاورزی شهرستان‌های سیمرغ، نکا، ساری و میاندورود وارد شده است.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی گفت: حدود ۲۰ درصد از اراضی کشاورزی خسارت دیدره در استان‌های گلستان و مازندران بیمه بوده‌اند.


*خسارت سیل به ۶۲۹۰ مسکن در مازندران

مدیرکل بنیاد مسکن مازندران، شمار واحدهای خسارت دیده ناشی از سیل در استان را شش هزار و ۲۹۰ واحد اعلام کرد و گفت: ۵۹۵ واحد تخریبی محسوب می‌شود.

محمد خانی نوذری با بیان اینکه شش هزار و ۲۹۰ واحد براثر سیل اخیر در استان خسارت دیدند گفت: ۵۰۰ واحد مسکونی روستایی و ۹۵ واحد شهری از ۶۰ درصد به بالا خسارت دیدند که تخریبی محسوب می‌شوند.

وی با اظهار اینکه بیشترین خسارت‌ها در شهر سیمرغ، کیاکلا و روستاهای اطراف بوده است گفت: همچنین در شهرستان‌های میاندرود و ساری نیز شاهد بروز خسارت‌هایی به بخش مسکن بوده ایم.

خانی نوذری با عنوان کرد: بنا داریم طبق مصوبه هیئت دولت نسبت به پرداخت تسهیلات برای جبران خسارت اقدام کنیم اظهار داشت: کار پرداخت تسهیلات بلاعوض معیشتی و تعمیراتی از امروز آغاز شده است و طبق پیشنهاد داده شده در جلسه ستاد مدیریت بحران روز گذشته که با حضور رئیس سازمان مدیریت بحران برگزار شد، برای تعمیرات ۱۵ میلیون تومان، بلاعوض معیشتی ۵ میلیون تومان و بلاعوض تعمیراتی ۴ میلیون تومان پیشنهاد شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن مازندران یادآور شد: همچنین این اداره کل برای کمک به سیلزدگان ۲۵ دستگاه ماشین آلات سنگین خود از جمله کمپرسی، لودر و بیل مکانیکی را در اختیار دهیاری و بخشداری‌ها قرار داده است.

وی یادآور شد: کار پرداخت تسهیلات تعمیراتی و ساخت از روز دوشنبه هفته جاری آغاز می‌شود و خسارت دیدگان می‌توانند از طریق دهیاری‌ها برای تکمیل پرونده به بنیاد مسکن مراجعه داشته باشند.

محور روستایی هزار جریب بهشهر همچنان بسته است

با گذشت شش روز از وقوع سیلاب و رانش زمین در مازندران، محور روستایی هزار جریب بهشهر همچتان مسدود است.

بارش سیلاب در مناطق مختلف مازندران سبب نفود آب فراوان در منازل ساکنان شهری و روستایی مازندران شده است.

به دنبال بارش شدید باران همراه با سیلاب، مناطقی از روستاهای بخش هزار جریب بهشهر از روزهای نخست تاکنون مسدود هستند.

مدیرکل راهداری و حمل نقل جاده ای مازندران با اشاره به اینکه در هزارجریب بهشهر راه روستایی سرخ کیله، قریب محله، رودبار و پل گلورد بازگشایی شد، گفت: با توجه به پیش بینی بارش‌ها در محورهای مواصلاتی نیروهای راهدار در مناطق پرخطر جاده ای و محورهای اصلی به حالت آماد باش هستند.

احمد آفرین محمدزاده با تاکید بر اینکه تا ظهر امروز محور ارتباطی هزارجریب به دامغان نیز بازگشایی می‌شود افزود: در هزارجریب نکاٰ و روستاهای نوده، بندبن، لترگاز و زروم و کلا نیز برف سنگین تا حدود 2 متر وجود دارد و تلاش نیروهای راهداری بربازگشایی این محورهای روستایی است.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای استقرار نیروهای راهداری در مناطق و شریان‌های اصلی تصریح کرد: با توجه به بارندگی‌های پیش بینی شده و احتمال طغیان رودخانه‌های تلار ، تجن و دیگر رودخانه ‌ای کوچک منطقه همزمان از ظرفیت همه دستگاههای امدادی، راهداری، سپاه و بسیج سازندگی باید استفاده کرد.

انتهای پیام/

,
 
,
 
, , , , , ,
 
,
 
,  ,  ,

 



لاریجانی که در راس هیئتی برای بررسی وضعیت کمک رسانی به خسارت دیدگان و بررسی ابعاد خسارت ناشی از سیل به شرق مازندران سفر کرد، در ابتدا شاعری نماینده مردم شرق مازندران در مجلس شورای اسلامی گزارش مفصلی از خسارات وارده به بخش های تولیدی، صنعتی، مسکونی، کشاورزی و زیرساختی در شهرستان های نکا، بهشهر و گلوگاه ارائه کرد و گفت: خسارت فراوانی به این بخش ها وارد شده که پس از جمع بندی نهایی به دولت اعلام خواهد شد.

وی خسارت وارده به بخش کشاورزی شرق مازندران را بالغ بر 180میلیارد تومان شامل خسارت به اراضی زراعی، باغ ها و تاسیسات آبیاری و دامداری، سردهنه ها، کانال های انتقال آب و صنایع تبدیلی و تکمیلی اعلام کرد.

لاریجانی پس از آشنایی با ابعاد گسترده خسارت های وارده به منطقه شرق مازندران، دستور پیگیری های لازم را به مسوولان ذیربط صادر کرد و خواستار پرداخت فوری خسارت به بیمه شدگان شد.

وی همچنین از استاندار مازندران و سایر مقامات خواست هرچه سریعتر با بهره گیری از همه امکانات نسبت به کمک رسانی فوری به خسارت دیدگان اقدام کنند.




 

رییس مجلس شورای اسلامی بعد از بازدید از مناطق سیل زده شهرستان نکا و میاندورود از مناطق آسیب دیده روستاهای فرح آباد شمالی شهرستان ساری، جویبار و سیمرغ بازدید کرد.




 

ارائه بسته‌های حمایتی مجلس برای فعال شدن اشتغال کشاورزی آسیب دیده

رئیس مجلس شورای اسلامی در بازدید از مناطق سیل‌زده شهرستان جویبار از ارائه بسته‌های حمایتی بلاعوض و تسهیلات ارزان قیمت برای فعال شدن هرچه سریع‌تر اشتغال کشاورزی آسیب دیده از سیل اخیر خبر داد.

علی لاریجانی در بازدید از مناطق سیل‌زده شهرستان جویبار گفت: سیلی که در روزهای اخیر استان مازندران را درگیر کرده خسارت‌های جانی زیادی نداشت ولی به بخش مسکن روستایی و اشتغال مردم این استان که کشاورزی، دامداری و شیلات خساراتی وارد شده است.

 وی با بیان اینکه باید بخش اشتغال کشاورزی مردم مورد حمایت قرار داد اظهار کرد: استاندار باید برآوردی از خسارت وارده به این بخش را انجام دهد تا بسته‌های حمایتی بلاعوض و تسهیلات ارزان قیمت برای افراد خسارت دیده ارائه شود تا اشتغال آنان هرچه سریع‌تر فعال شود.

 رئیس مجلس شورای اسلامی به موضوع اعتبار رودخانه‌های مازندران اشاره و عنوان کرد: قسمتی از رودخانه‌ها به دلیل مسائل کشاورزی بسته شده یا به هردلیل مسدود یا محدود شدند باید از نظر اجرایی بررسی و بازگشایی شود.

 لاریجانی همچنین در این بازدید بر لایروبی رودخانه‌ها تأکید کرد.

 

       

*دستور وزیر صنعت برای تامین ارزاق مناطق سیل زده

وزیر صنعت گفت: ارزاق و نیازهای عمومی مردم در مناطق سیل زده شمال باید با تدبیر جدی تامین و در صورت نیاز از ستاد مرکزی درخواست کمک شود.

رضا رحمانی تاکید کرده است: خسارت وارده به واحدهای تولیدی سریع گزارش شود و تشکل‌های کشوری در عمل به مسئولیت اجتماعی مردم سیل زده را یاری کنند.

در متن ابلاغی وزیر آمده است: مدیران کل سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت و مدیران عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان‌های گلستان، مازندران، سمنان و خراسان شمالی با توجه به وقوع سیل در برخی شهرها و روستاهای استان‌های شمال شرق کشور و خسارت به هموطنان عزیز و واحدهای صنعتی و تولیدی انتظار است تمام تلاش و مساعی خود را برای تهیه ارزاق و نیازهای عمومی مردم سیل زده به کار گرفته و با گزارش نیازمندی‌ها به ستاد مرکزی و دریافت کمک‌های لازمه، خسارت وارده به واحدهای تولیدی در اسرع وقت اعلام گردد.

سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت استان‌های یاد شده موظفند ضمن عمل به موارد فوق، نسبت به همکاری همه جانبه با اصناف و مساعدت‌های حداکثری در حمایت از تولید واحدهای خسارت دیده مد نظر قرار دهند.

از تشکل‌های مرتبط اعم از اتاق بازرگانی، اتاق اصناف و خانه صنعت، معدن و تجارت و همچنین واحدهای تولیدی نیز تقاضا دارم در عمل به مسئولیت‌های اجتماعی خویش و به نمایش گذاشتن روح نوع دوستی، مردم سیل زده را یاری کنند.

 

*امدادرسانی هلال احمر به 11هزار نفر از سیل زدگان

مدیرعامل جمعیت هلال احمرمازندران از امدادرسانی این جمعیت به بیش از 11هزارنفر از سیل زدگان در مناطق مختلف استان خبرداد.

مجتبی اکبری با اشاره به متاثر شدن 12شهرستان استان از بحران سیلاب اخیر گفت: به محض دریافت هشدار هواشناسی و مدیریت بحران استان مبنی بر خطر احتمال وقوع سیلاب در مناطقی از مازندران ، به تمامی عوامل امدادی و تیمهای واکنش سریع اعلام آماده باش کامل دادیم.

اکبری گفت: بعداز دریافت خبر وقوع سیلاب در مناطق مختلف استان و درخواست کمک مردم ،عوامل امدادی هلال احمراستان با تمام توان عملیاتی و پشتیبانی به کمک متاثرین از این حادثه شتافتند و تا کنون به بیش از 11هزارنفر در قالب دوهزار و 700 خانوار خدمات لازم را ارائه نمودیم.

مدیرعامل جمعیت هلال احمراستان با اشاره به گستردگی حادثه و تقدیر از هم افزایی بسیاری از دستگاههای اجرایی در فرایند مدیریت بحران و ارائه خدمات موردنیاز گفت:جمعیت هلال احمر استان مثل همیشه براساس وظیفه سازمانی و انسانی خود پیشتاز امدادرسانی به حادثه دیدگان بوده است و با بکارگیری انواع تجهیزات امدادی تا پایان عملیات و عادی شدن شرایط در مناطق آسیب دیده در کنارمردم خواهد ماند و از ارائه هیچگونه کمک و خدمتی دریغ نخواهد کرد.

اکبری درباره خدمات ارائه شده جمعیت هلال احمر استان تصریح کرد:تخلیه آب از 885واحدمسکونی،اسکان اضطراری 295نفر و رهاسازی 510دستگاه خودرو از جمله خدمات ارائه شده به مردم آسیب دیده بوده است.

وی افزود:توزیع 22هزار قرص نان،15هزارکیلو برنج،3هزار و یکصد تخته پتو،دوهزار و 200بسته غذایی،دوهزارو 500بطری روغن،هزارو300تخته موکت،هزارو300قوطی کنسرو ،180کیلو خرما و هفت هزار و 800 باکس آب معدنی و توزیع صدها بسته بهداشتی و شوینده ازجمله اقلام توزیع شده جمعیت هلال احمراستان در میان سیل زدگان بوده است.

وی گفت: به موازات ارائه خدمات موردنیاز به هم استانیهای سیل زده در مناطق مختلف استان، طرح امدادونجات و ایمنی و سلامت مسافرین نوروزی نیز با مشارکت بیش از 3هزار نفر از نجاتگران و جوانان و داوطلبان عضو جمعیت هلال احمر با بالا ترین کیفیت در سراسر استان در حال اجراست.

تسهیلات 75 میلیونی برای احداث و ترمیم واحدهای روستایی سیل‌زده

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: برای احداث هر واحد روستایی ۴۰ میلیون تومان تسهیلات چهار درصد، ۱۵ میلیون تومان تسهیلات معیشتی و همچنین ۵ میلیون تومان تسهیلات معیشتی بلاعوض و همچنین برای ترمیم واحدهای مسکونی نیز ۱۵ میلیون تومان تسهیلات چهار درصد و ۴ میلیون تومان کمک بلاعوض پرداخت خواهد شد.

اسماعیل نجار در بازدید از روستاهای حادثه دیده در سیل چند روز اخیر شهرستان جویبار با بیان اینکه برای احداث هر واحد روستایی ۴۰ میلیون تومان تسهیلات چهار درصد، ۱۵ میلیون تومان تسهیلات معیشتی و همچنین ۵ میلیون تومان تسهیلات معیشتی بلاعوض داده می‌شود خاطرنشان کرد: پرداخت تسهیلات بانکی به حادثه دیدگان سیل اخیر استان‌های شمالی کشور از فردا توسط دو بانک ملی و مسکن آغاز خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه برای ترمیم واحدهای مسکونی نیز ۱۵ میلیون تومان تسهیلات چهار درصد و ۴ میلیون تومان کمک بلاعوض پرداخت خواهد شد تصریح کرد: طبق بررسی‌های صورت گرفته، اعتبار مورد نیاز در اختیار این دو استان قرار خواهد گرفت.

*خسارت ۵۵۵ میلیارد تومانی سیل به کشاورزی مازندران

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی نیز اعلام کرد: سیل در استان های گلستان و مازندران ۱۶۴۰ میلیارد تومان به بخش کشاورزی خسارت وارد کرده است.

سید محمد موسوی خسارت سیل به بخش کشاورزی استان مازندران را ۵۵۵ میلیارد تومان اعلام و تصریح کرد: میزان خسارت سیل به باغات مازندران ۲۶۶ میلیارد تومان، زیربخش آب و خاک و زیرساخت‌ها ۱۱۵ میلیارد تومان، زیربخش زراعت ۱۰۷ میلیارد تومان و زیربخش های دام، طیور و آبزیان ۶۷ میلیارد تومان بوده است.

موسوی گفت: ۷۲ هزار و ۳۵۵ هکتار از اراضی زراعی و ۱۷ هزار و ۴۹۱ هکتار از اراضی باغی استان مازندران از سیل خسارت دیده‌اند.

وی ادامه داد: تلفات دام‌های سبک و سنگین استان مازندران ۲۳۳۰ رأس بوده و سیل به ۱۲ واحد مرغداری و ۱۰ واحد آبزی پروری این استان خسارت وارد کرده است.

موسوی، تعداد شهرهای خسارت دیده استان مازندران را ۱۵ شهر عنوان کرد و افزود: بیشترین خسارت سیل به بخش کشاورزی شهرستان‌های سیمرغ، نکا، ساری و میاندورود وارد شده است.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی گفت: حدود ۲۰ درصد از اراضی کشاورزی خسارت دیدره در استان‌های گلستان و مازندران بیمه بوده‌اند.


*خسارت سیل به ۶۲۹۰ مسکن در مازندران

مدیرکل بنیاد مسکن مازندران، شمار واحدهای خسارت دیده ناشی از سیل در استان را شش هزار و ۲۹۰ واحد اعلام کرد و گفت: ۵۹۵ واحد تخریبی محسوب می‌شود.

محمد خانی نوذری با بیان اینکه شش هزار و ۲۹۰ واحد براثر سیل اخیر در استان خسارت دیدند گفت: ۵۰۰ واحد مسکونی روستایی و ۹۵ واحد شهری از ۶۰ درصد به بالا خسارت دیدند که تخریبی محسوب می‌شوند.

وی با اظهار اینکه بیشترین خسارت‌ها در شهر سیمرغ، کیاکلا و روستاهای اطراف بوده است گفت: همچنین در شهرستان‌های میاندرود و ساری نیز شاهد بروز خسارت‌هایی به بخش مسکن بوده ایم.

خانی نوذری با عنوان کرد: بنا داریم طبق مصوبه هیئت دولت نسبت به پرداخت تسهیلات برای جبران خسارت اقدام کنیم اظهار داشت: کار پرداخت تسهیلات بلاعوض معیشتی و تعمیراتی از امروز آغاز شده است و طبق پیشنهاد داده شده در جلسه ستاد مدیریت بحران روز گذشته که با حضور رئیس سازمان مدیریت بحران برگزار شد، برای تعمیرات ۱۵ میلیون تومان، بلاعوض معیشتی ۵ میلیون تومان و بلاعوض تعمیراتی ۴ میلیون تومان پیشنهاد شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن مازندران یادآور شد: همچنین این اداره کل برای کمک به سیلزدگان ۲۵ دستگاه ماشین آلات سنگین خود از جمله کمپرسی، لودر و بیل مکانیکی را در اختیار دهیاری و بخشداری‌ها قرار داده است.

وی یادآور شد: کار پرداخت تسهیلات تعمیراتی و ساخت از روز دوشنبه هفته جاری آغاز می‌شود و خسارت دیدگان می‌توانند از طریق دهیاری‌ها برای تکمیل پرونده به بنیاد مسکن مراجعه داشته باشند.

محور روستایی هزار جریب بهشهر همچنان بسته است

با گذشت شش روز از وقوع سیلاب و رانش زمین در مازندران، محور روستایی هزار جریب بهشهر همچتان مسدود است.

بارش سیلاب در مناطق مختلف مازندران سبب نفود آب فراوان در منازل ساکنان شهری و روستایی مازندران شده است.

به دنبال بارش شدید باران همراه با سیلاب، مناطقی از روستاهای بخش هزار جریب بهشهر از روزهای نخست تاکنون مسدود هستند.

مدیرکل راهداری و حمل نقل جاده ای مازندران با اشاره به اینکه در هزارجریب بهشهر راه روستایی سرخ کیله، قریب محله، رودبار و پل گلورد بازگشایی شد، گفت: با توجه به پیش بینی بارش‌ها در محورهای مواصلاتی نیروهای راهدار در مناطق پرخطر جاده ای و محورهای اصلی به حالت آماد باش هستند.

احمد آفرین محمدزاده با تاکید بر اینکه تا ظهر امروز محور ارتباطی هزارجریب به دامغان نیز بازگشایی می‌شود افزود: در هزارجریب نکاٰ و روستاهای نوده، بندبن، لترگاز و زروم و کلا نیز برف سنگین تا حدود 2 متر وجود دارد و تلاش نیروهای راهداری بربازگشایی این محورهای روستایی است.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای استقرار نیروهای راهداری در مناطق و شریان‌های اصلی تصریح کرد: با توجه به بارندگی‌های پیش بینی شده و احتمال طغیان رودخانه‌های تلار ، تجن و دیگر رودخانه ‌ای کوچک منطقه همزمان از ظرفیت همه دستگاههای امدادی، راهداری، سپاه و بسیج سازندگی باید استفاده کرد.

انتهای پیام/

,

 

,

, ,

, ,



لاریجانی که در راس هیئتی برای بررسی وضعیت کمک رسانی به خسارت دیدگان و بررسی ابعاد خسارت ناشی از سیل به شرق مازندران سفر کرد، در ابتدا شاعری نماینده مردم شرق مازندران در مجلس شورای اسلامی گزارش مفصلی از خسارات وارده به بخش های تولیدی، صنعتی، مسکونی، کشاورزی و زیرساختی در شهرستان های نکا، بهشهر و گلوگاه ارائه کرد و گفت: خسارت فراوانی به این بخش ها وارد شده که پس از جمع بندی نهایی به دولت اعلام خواهد شد.

وی خسارت وارده به بخش کشاورزی شرق مازندران را بالغ بر 180میلیارد تومان شامل خسارت به اراضی زراعی، باغ ها و تاسیسات آبیاری و دامداری، سردهنه ها، کانال های انتقال آب و صنایع تبدیلی و تکمیلی اعلام کرد.

لاریجانی پس از آشنایی با ابعاد گسترده خسارت های وارده به منطقه شرق مازندران، دستور پیگیری های لازم را به مسوولان ذیربط صادر کرد و خواستار پرداخت فوری خسارت به بیمه شدگان شد.

,
,
,
,
,
,
,

وی همچنین از استاندار مازندران و سایر مقامات خواست هرچه سریعتر با بهره گیری از همه امکانات نسبت به کمک رسانی فوری به خسارت دیدگان اقدام کنند.




 

رییس مجلس شورای اسلامی بعد از بازدید از مناطق سیل زده شهرستان نکا و میاندورود از مناطق آسیب دیده روستاهای فرح آباد شمالی شهرستان ساری، جویبار و سیمرغ بازدید کرد.




 

ارائه بسته‌های حمایتی مجلس برای فعال شدن اشتغال کشاورزی آسیب دیده

رئیس مجلس شورای اسلامی در بازدید از مناطق سیل‌زده شهرستان جویبار از ارائه بسته‌های حمایتی بلاعوض و تسهیلات ارزان قیمت برای فعال شدن هرچه سریع‌تر اشتغال کشاورزی آسیب دیده از سیل اخیر خبر داد.

علی لاریجانی در بازدید از مناطق سیل‌زده شهرستان جویبار گفت: سیلی که در روزهای اخیر استان مازندران را درگیر کرده خسارت‌های جانی زیادی نداشت ولی به بخش مسکن روستایی و اشتغال مردم این استان که کشاورزی، دامداری و شیلات خساراتی وارد شده است.

 وی با بیان اینکه باید بخش اشتغال کشاورزی مردم مورد حمایت قرار داد اظهار کرد: استاندار باید برآوردی از خسارت وارده به این بخش را انجام دهد تا بسته‌های حمایتی بلاعوض و تسهیلات ارزان قیمت برای افراد خسارت دیده ارائه شود تا اشتغال آنان هرچه سریع‌تر فعال شود.

 رئیس مجلس شورای اسلامی به موضوع اعتبار رودخانه‌های مازندران اشاره و عنوان کرد: قسمتی از رودخانه‌ها به دلیل مسائل کشاورزی بسته شده یا به هردلیل مسدود یا محدود شدند باید از نظر اجرایی بررسی و بازگشایی شود.

 لاریجانی همچنین در این بازدید بر لایروبی رودخانه‌ها تأکید کرد.

 

       

*دستور وزیر صنعت برای تامین ارزاق مناطق سیل زده

وزیر صنعت گفت: ارزاق و نیازهای عمومی مردم در مناطق سیل زده شمال باید با تدبیر جدی تامین و در صورت نیاز از ستاد مرکزی درخواست کمک شود.

رضا رحمانی تاکید کرده است: خسارت وارده به واحدهای تولیدی سریع گزارش شود و تشکل‌های کشوری در عمل به مسئولیت اجتماعی مردم سیل زده را یاری کنند.

در متن ابلاغی وزیر آمده است: مدیران کل سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت و مدیران عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان‌های گلستان، مازندران، سمنان و خراسان شمالی با توجه به وقوع سیل در برخی شهرها و روستاهای استان‌های شمال شرق کشور و خسارت به هموطنان عزیز و واحدهای صنعتی و تولیدی انتظار است تمام تلاش و مساعی خود را برای تهیه ارزاق و نیازهای عمومی مردم سیل زده به کار گرفته و با گزارش نیازمندی‌ها به ستاد مرکزی و دریافت کمک‌های لازمه، خسارت وارده به واحدهای تولیدی در اسرع وقت اعلام گردد.

سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت استان‌های یاد شده موظفند ضمن عمل به موارد فوق، نسبت به همکاری همه جانبه با اصناف و مساعدت‌های حداکثری در حمایت از تولید واحدهای خسارت دیده مد نظر قرار دهند.

از تشکل‌های مرتبط اعم از اتاق بازرگانی، اتاق اصناف و خانه صنعت، معدن و تجارت و همچنین واحدهای تولیدی نیز تقاضا دارم در عمل به مسئولیت‌های اجتماعی خویش و به نمایش گذاشتن روح نوع دوستی، مردم سیل زده را یاری کنند.

 

*امدادرسانی هلال احمر به 11هزار نفر از سیل زدگان

مدیرعامل جمعیت هلال احمرمازندران از امدادرسانی این جمعیت به بیش از 11هزارنفر از سیل زدگان در مناطق مختلف استان خبرداد.

مجتبی اکبری با اشاره به متاثر شدن 12شهرستان استان از بحران سیلاب اخیر گفت: به محض دریافت هشدار هواشناسی و مدیریت بحران استان مبنی بر خطر احتمال وقوع سیلاب در مناطقی از مازندران ، به تمامی عوامل امدادی و تیمهای واکنش سریع اعلام آماده باش کامل دادیم.

اکبری گفت: بعداز دریافت خبر وقوع سیلاب در مناطق مختلف استان و درخواست کمک مردم ،عوامل امدادی هلال احمراستان با تمام توان عملیاتی و پشتیبانی به کمک متاثرین از این حادثه شتافتند و تا کنون به بیش از 11هزارنفر در قالب دوهزار و 700 خانوار خدمات لازم را ارائه نمودیم.

مدیرعامل جمعیت هلال احمراستان با اشاره به گستردگی حادثه و تقدیر از هم افزایی بسیاری از دستگاههای اجرایی در فرایند مدیریت بحران و ارائه خدمات موردنیاز گفت:جمعیت هلال احمر استان مثل همیشه براساس وظیفه سازمانی و انسانی خود پیشتاز امدادرسانی به حادثه دیدگان بوده است و با بکارگیری انواع تجهیزات امدادی تا پایان عملیات و عادی شدن شرایط در مناطق آسیب دیده در کنارمردم خواهد ماند و از ارائه هیچگونه کمک و خدمتی دریغ نخواهد کرد.

اکبری درباره خدمات ارائه شده جمعیت هلال احمر استان تصریح کرد:تخلیه آب از 885واحدمسکونی،اسکان اضطراری 295نفر و رهاسازی 510دستگاه خودرو از جمله خدمات ارائه شده به مردم آسیب دیده بوده است.

وی افزود:توزیع 22هزار قرص نان،15هزارکیلو برنج،3هزار و یکصد تخته پتو،دوهزار و 200بسته غذایی،دوهزارو 500بطری روغن،هزارو300تخته موکت،هزارو300قوطی کنسرو ،180کیلو خرما و هفت هزار و 800 باکس آب معدنی و توزیع صدها بسته بهداشتی و شوینده ازجمله اقلام توزیع شده جمعیت هلال احمراستان در میان سیل زدگان بوده است.

وی گفت: به موازات ارائه خدمات موردنیاز به هم استانیهای سیل زده در مناطق مختلف استان، طرح امدادونجات و ایمنی و سلامت مسافرین نوروزی نیز با مشارکت بیش از 3هزار نفر از نجاتگران و جوانان و داوطلبان عضو جمعیت هلال احمر با بالا ترین کیفیت در سراسر استان در حال اجراست.

تسهیلات 75 میلیونی برای احداث و ترمیم واحدهای روستایی سیل‌زده

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: برای احداث هر واحد روستایی ۴۰ میلیون تومان تسهیلات چهار درصد، ۱۵ میلیون تومان تسهیلات معیشتی و همچنین ۵ میلیون تومان تسهیلات معیشتی بلاعوض و همچنین برای ترمیم واحدهای مسکونی نیز ۱۵ میلیون تومان تسهیلات چهار درصد و ۴ میلیون تومان کمک بلاعوض پرداخت خواهد شد.

اسماعیل نجار در بازدید از روستاهای حادثه دیده در سیل چند روز اخیر شهرستان جویبار با بیان اینکه برای احداث هر واحد روستایی ۴۰ میلیون تومان تسهیلات چهار درصد، ۱۵ میلیون تومان تسهیلات معیشتی و همچنین ۵ میلیون تومان تسهیلات معیشتی بلاعوض داده می‌شود خاطرنشان کرد: پرداخت تسهیلات بانکی به حادثه دیدگان سیل اخیر استان‌های شمالی کشور از فردا توسط دو بانک ملی و مسکن آغاز خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه برای ترمیم واحدهای مسکونی نیز ۱۵ میلیون تومان تسهیلات چهار درصد و ۴ میلیون تومان کمک بلاعوض پرداخت خواهد شد تصریح کرد: طبق بررسی‌های صورت گرفته، اعتبار مورد نیاز در اختیار این دو استان قرار خواهد گرفت.

*خسارت ۵۵۵ میلیارد تومانی سیل به کشاورزی مازندران

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی نیز اعلام کرد: سیل در استان های گلستان و مازندران ۱۶۴۰ میلیارد تومان به بخش کشاورزی خسارت وارد کرده است.

سید محمد موسوی خسارت سیل به بخش کشاورزی استان مازندران را ۵۵۵ میلیارد تومان اعلام و تصریح کرد: میزان خسارت سیل به باغات مازندران ۲۶۶ میلیارد تومان، زیربخش آب و خاک و زیرساخت‌ها ۱۱۵ میلیارد تومان، زیربخش زراعت ۱۰۷ میلیارد تومان و زیربخش های دام، طیور و آبزیان ۶۷ میلیارد تومان بوده است.

موسوی گفت: ۷۲ هزار و ۳۵۵ هکتار از اراضی زراعی و ۱۷ هزار و ۴۹۱ هکتار از اراضی باغی استان مازندران از سیل خسارت دیده‌اند.

وی ادامه داد: تلفات دام‌های سبک و سنگین استان مازندران ۲۳۳۰ رأس بوده و سیل به ۱۲ واحد مرغداری و ۱۰ واحد آبزی پروری این استان خسارت وارد کرده است.

موسوی، تعداد شهرهای خسارت دیده استان مازندران را ۱۵ شهر عنوان کرد و افزود: بیشترین خسارت سیل به بخش کشاورزی شهرستان‌های سیمرغ، نکا، ساری و میاندورود وارد شده است.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی گفت: حدود ۲۰ درصد از اراضی کشاورزی خسارت دیدره در استان‌های گلستان و مازندران بیمه بوده‌اند.


*خسارت سیل به ۶۲۹۰ مسکن در مازندران

مدیرکل بنیاد مسکن مازندران، شمار واحدهای خسارت دیده ناشی از سیل در استان را شش هزار و ۲۹۰ واحد اعلام کرد و گفت: ۵۹۵ واحد تخریبی محسوب می‌شود.

محمد خانی نوذری با بیان اینکه شش هزار و ۲۹۰ واحد براثر سیل اخیر در استان خسارت دیدند گفت: ۵۰۰ واحد مسکونی روستایی و ۹۵ واحد شهری از ۶۰ درصد به بالا خسارت دیدند که تخریبی محسوب می‌شوند.

وی با اظهار اینکه بیشترین خسارت‌ها در شهر سیمرغ، کیاکلا و روستاهای اطراف بوده است گفت: همچنین در شهرستان‌های میاندرود و ساری نیز شاهد بروز خسارت‌هایی به بخش مسکن بوده ایم.

خانی نوذری با عنوان کرد: بنا داریم طبق مصوبه هیئت دولت نسبت به پرداخت تسهیلات برای جبران خسارت اقدام کنیم اظهار داشت: کار پرداخت تسهیلات بلاعوض معیشتی و تعمیراتی از امروز آغاز شده است و طبق پیشنهاد داده شده در جلسه ستاد مدیریت بحران روز گذشته که با حضور رئیس سازمان مدیریت بحران برگزار شد، برای تعمیرات ۱۵ میلیون تومان، بلاعوض معیشتی ۵ میلیون تومان و بلاعوض تعمیراتی ۴ میلیون تومان پیشنهاد شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن مازندران یادآور شد: همچنین این اداره کل برای کمک به سیلزدگان ۲۵ دستگاه ماشین آلات سنگین خود از جمله کمپرسی، لودر و بیل مکانیکی را در اختیار دهیاری و بخشداری‌ها قرار داده است.

وی یادآور شد: کار پرداخت تسهیلات تعمیراتی و ساخت از روز دوشنبه هفته جاری آغاز می‌شود و خسارت دیدگان می‌توانند از طریق دهیاری‌ها برای تکمیل پرونده به بنیاد مسکن مراجعه داشته باشند.

محور روستایی هزار جریب بهشهر همچنان بسته است

با گذشت شش روز از وقوع سیلاب و رانش زمین در مازندران، محور روستایی هزار جریب بهشهر همچتان مسدود است.

بارش سیلاب در مناطق مختلف مازندران سبب نفود آب فراوان در منازل ساکنان شهری و روستایی مازندران شده است.

به دنبال بارش شدید باران همراه با سیلاب، مناطقی از روستاهای بخش هزار جریب بهشهر از روزهای نخست تاکنون مسدود هستند.

مدیرکل راهداری و حمل نقل جاده ای مازندران با اشاره به اینکه در هزارجریب بهشهر راه روستایی سرخ کیله، قریب محله، رودبار و پل گلورد بازگشایی شد، گفت: با توجه به پیش بینی بارش‌ها در محورهای مواصلاتی نیروهای راهدار در مناطق پرخطر جاده ای و محورهای اصلی به حالت آماد باش هستند.

احمد آفرین محمدزاده با تاکید بر اینکه تا ظهر امروز محور ارتباطی هزارجریب به دامغان نیز بازگشایی می‌شود افزود: در هزارجریب نکاٰ و روستاهای نوده، بندبن، لترگاز و زروم و کلا نیز برف سنگین تا حدود 2 متر وجود دارد و تلاش نیروهای راهداری بربازگشایی این محورهای روستایی است.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای استقرار نیروهای راهداری در مناطق و شریان‌های اصلی تصریح کرد: با توجه به بارندگی‌های پیش بینی شده و احتمال طغیان رودخانه‌های تلار ، تجن و دیگر رودخانه ‌ای کوچک منطقه همزمان از ظرفیت همه دستگاههای امدادی، راهداری، سپاه و بسیج سازندگی باید استفاده کرد.

انتهای پیام/

,

وی همچنین از استاندار مازندران و سایر مقامات خواست هرچه سریعتر با بهره گیری از همه امکانات نسبت به کمک رسانی فوری به خسارت دیدگان اقدام کنند.

,




 

,
,
, ,
,

رییس مجلس شورای اسلامی بعد از بازدید از مناطق سیل زده شهرستان نکا و میاندورود از مناطق آسیب دیده روستاهای فرح آباد شمالی شهرستان ساری، جویبار و سیمرغ بازدید کرد.

,




 

,
,
, ,
,

ارائه بسته‌های حمایتی مجلس برای فعال شدن اشتغال کشاورزی آسیب دیده

رئیس مجلس شورای اسلامی در بازدید از مناطق سیل‌زده شهرستان جویبار از ارائه بسته‌های حمایتی بلاعوض و تسهیلات ارزان قیمت برای فعال شدن هرچه سریع‌تر اشتغال کشاورزی آسیب دیده از سیل اخیر خبر داد.

علی لاریجانی در بازدید از مناطق سیل‌زده شهرستان جویبار گفت: سیلی که در روزهای اخیر استان مازندران را درگیر کرده خسارت‌های جانی زیادی نداشت ولی به بخش مسکن روستایی و اشتغال مردم این استان که کشاورزی، دامداری و شیلات خساراتی وارد شده است.

, ارائه بسته‌های حمایتی مجلس برای فعال شدن اشتغال کشاورزی آسیب دیده, ارائه بسته‌های حمایتی مجلس برای فعال شدن اشتغال کشاورزی آسیب دیده,
,
,
,
,

 وی با بیان اینکه باید بخش اشتغال کشاورزی مردم مورد حمایت قرار داد اظهار کرد: استاندار باید برآوردی از خسارت وارده به این بخش را انجام دهد تا بسته‌های حمایتی بلاعوض و تسهیلات ارزان قیمت برای افراد خسارت دیده ارائه شود تا اشتغال آنان هرچه سریع‌تر فعال شود.

,

 رئیس مجلس شورای اسلامی به موضوع اعتبار رودخانه‌های مازندران اشاره و عنوان کرد: قسمتی از رودخانه‌ها به دلیل مسائل کشاورزی بسته شده یا به هردلیل مسدود یا محدود شدند باید از نظر اجرایی بررسی و بازگشایی شود.

,

 لاریجانی همچنین در این بازدید بر لایروبی رودخانه‌ها تأکید کرد.

,

 

,

, ,

, ,

       

, ,

*دستور وزیر صنعت برای تامین ارزاق مناطق سیل زده

وزیر صنعت گفت: ارزاق و نیازهای عمومی مردم در مناطق سیل زده شمال باید با تدبیر جدی تامین و در صورت نیاز از ستاد مرکزی درخواست کمک شود.

رضا رحمانی تاکید کرده است: خسارت وارده به واحدهای تولیدی سریع گزارش شود و تشکل‌های کشوری در عمل به مسئولیت اجتماعی مردم سیل زده را یاری کنند.

در متن ابلاغی وزیر آمده است: مدیران کل سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت و مدیران عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان‌های گلستان، مازندران، سمنان و خراسان شمالی با توجه به وقوع سیل در برخی شهرها و روستاهای استان‌های شمال شرق کشور و خسارت به هموطنان عزیز و واحدهای صنعتی و تولیدی انتظار است تمام تلاش و مساعی خود را برای تهیه ارزاق و نیازهای عمومی مردم سیل زده به کار گرفته و با گزارش نیازمندی‌ها به ستاد مرکزی و دریافت کمک‌های لازمه، خسارت وارده به واحدهای تولیدی در اسرع وقت اعلام گردد.

سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت استان‌های یاد شده موظفند ضمن عمل به موارد فوق، نسبت به همکاری همه جانبه با اصناف و مساعدت‌های حداکثری در حمایت از تولید واحدهای خسارت دیده مد نظر قرار دهند.

از تشکل‌های مرتبط اعم از اتاق بازرگانی، اتاق اصناف و خانه صنعت، معدن و تجارت و همچنین واحدهای تولیدی نیز تقاضا دارم در عمل به مسئولیت‌های اجتماعی خویش و به نمایش گذاشتن روح نوع دوستی، مردم سیل زده را یاری کنند.

 

, *دستور وزیر صنعت برای تامین ارزاق مناطق سیل زده, *دستور وزیر صنعت برای تامین ارزاق مناطق سیل زده,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

*امدادرسانی هلال احمر به 11هزار نفر از سیل زدگان

مدیرعامل جمعیت هلال احمرمازندران از امدادرسانی این جمعیت به بیش از 11هزارنفر از سیل زدگان در مناطق مختلف استان خبرداد.

مجتبی اکبری با اشاره به متاثر شدن 12شهرستان استان از بحران سیلاب اخیر گفت: به محض دریافت هشدار هواشناسی و مدیریت بحران استان مبنی بر خطر احتمال وقوع سیلاب در مناطقی از مازندران ، به تمامی عوامل امدادی و تیمهای واکنش سریع اعلام آماده باش کامل دادیم.

اکبری گفت: بعداز دریافت خبر وقوع سیلاب در مناطق مختلف استان و درخواست کمک مردم ،عوامل امدادی هلال احمراستان با تمام توان عملیاتی و پشتیبانی به کمک متاثرین از این حادثه شتافتند و تا کنون به بیش از 11هزارنفر در قالب دوهزار و 700 خانوار خدمات لازم را ارائه نمودیم.

مدیرعامل جمعیت هلال احمراستان با اشاره به گستردگی حادثه و تقدیر از هم افزایی بسیاری از دستگاههای اجرایی در فرایند مدیریت بحران و ارائه خدمات موردنیاز گفت:جمعیت هلال احمر استان مثل همیشه براساس وظیفه سازمانی و انسانی خود پیشتاز امدادرسانی به حادثه دیدگان بوده است و با بکارگیری انواع تجهیزات امدادی تا پایان عملیات و عادی شدن شرایط در مناطق آسیب دیده در کنارمردم خواهد ماند و از ارائه هیچگونه کمک و خدمتی دریغ نخواهد کرد.

اکبری درباره خدمات ارائه شده جمعیت هلال احمر استان تصریح کرد:تخلیه آب از 885واحدمسکونی،اسکان اضطراری 295نفر و رهاسازی 510دستگاه خودرو از جمله خدمات ارائه شده به مردم آسیب دیده بوده است.

وی افزود:توزیع 22هزار قرص نان،15هزارکیلو برنج،3هزار و یکصد تخته پتو،دوهزار و 200بسته غذایی،دوهزارو 500بطری روغن،هزارو300تخته موکت،هزارو300قوطی کنسرو ،180کیلو خرما و هفت هزار و 800 باکس آب معدنی و توزیع صدها بسته بهداشتی و شوینده ازجمله اقلام توزیع شده جمعیت هلال احمراستان در میان سیل زدگان بوده است.

وی گفت: به موازات ارائه خدمات موردنیاز به هم استانیهای سیل زده در مناطق مختلف استان، طرح امدادونجات و ایمنی و سلامت مسافرین نوروزی نیز با مشارکت بیش از 3هزار نفر از نجاتگران و جوانان و داوطلبان عضو جمعیت هلال احمر با بالا ترین کیفیت در سراسر استان در حال اجراست.

, *امدادرسانی هلال احمر به 11هزار نفر از سیل زدگان, *امدادرسانی هلال احمر به 11هزار نفر از سیل زدگان,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

تسهیلات 75 میلیونی برای احداث و ترمیم واحدهای روستایی سیل‌زده

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: برای احداث هر واحد روستایی ۴۰ میلیون تومان تسهیلات چهار درصد، ۱۵ میلیون تومان تسهیلات معیشتی و همچنین ۵ میلیون تومان تسهیلات معیشتی بلاعوض و همچنین برای ترمیم واحدهای مسکونی نیز ۱۵ میلیون تومان تسهیلات چهار درصد و ۴ میلیون تومان کمک بلاعوض پرداخت خواهد شد.

اسماعیل نجار در بازدید از روستاهای حادثه دیده در سیل چند روز اخیر شهرستان جویبار با بیان اینکه برای احداث هر واحد روستایی ۴۰ میلیون تومان تسهیلات چهار درصد، ۱۵ میلیون تومان تسهیلات معیشتی و همچنین ۵ میلیون تومان تسهیلات معیشتی بلاعوض داده می‌شود خاطرنشان کرد: پرداخت تسهیلات بانکی به حادثه دیدگان سیل اخیر استان‌های شمالی کشور از فردا توسط دو بانک ملی و مسکن آغاز خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه برای ترمیم واحدهای مسکونی نیز ۱۵ میلیون تومان تسهیلات چهار درصد و ۴ میلیون تومان کمک بلاعوض پرداخت خواهد شد تصریح کرد: طبق بررسی‌های صورت گرفته، اعتبار مورد نیاز در اختیار این دو استان قرار خواهد گرفت.

*خسارت ۵۵۵ میلیارد تومانی سیل به کشاورزی مازندران

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی نیز اعلام کرد: سیل در استان های گلستان و مازندران ۱۶۴۰ میلیارد تومان به بخش کشاورزی خسارت وارد کرده است.

سید محمد موسوی خسارت سیل به بخش کشاورزی استان مازندران را ۵۵۵ میلیارد تومان اعلام و تصریح کرد: میزان خسارت سیل به باغات مازندران ۲۶۶ میلیارد تومان، زیربخش آب و خاک و زیرساخت‌ها ۱۱۵ میلیارد تومان، زیربخش زراعت ۱۰۷ میلیارد تومان و زیربخش های دام، طیور و آبزیان ۶۷ میلیارد تومان بوده است.

موسوی گفت: ۷۲ هزار و ۳۵۵ هکتار از اراضی زراعی و ۱۷ هزار و ۴۹۱ هکتار از اراضی باغی استان مازندران از سیل خسارت دیده‌اند.

وی ادامه داد: تلفات دام‌های سبک و سنگین استان مازندران ۲۳۳۰ رأس بوده و سیل به ۱۲ واحد مرغداری و ۱۰ واحد آبزی پروری این استان خسارت وارد کرده است.

موسوی، تعداد شهرهای خسارت دیده استان مازندران را ۱۵ شهر عنوان کرد و افزود: بیشترین خسارت سیل به بخش کشاورزی شهرستان‌های سیمرغ، نکا، ساری و میاندورود وارد شده است.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی گفت: حدود ۲۰ درصد از اراضی کشاورزی خسارت دیدره در استان‌های گلستان و مازندران بیمه بوده‌اند.


*خسارت سیل به ۶۲۹۰ مسکن در مازندران

مدیرکل بنیاد مسکن مازندران، شمار واحدهای خسارت دیده ناشی از سیل در استان را شش هزار و ۲۹۰ واحد اعلام کرد و گفت: ۵۹۵ واحد تخریبی محسوب می‌شود.

محمد خانی نوذری با بیان اینکه شش هزار و ۲۹۰ واحد براثر سیل اخیر در استان خسارت دیدند گفت: ۵۰۰ واحد مسکونی روستایی و ۹۵ واحد شهری از ۶۰ درصد به بالا خسارت دیدند که تخریبی محسوب می‌شوند.

وی با اظهار اینکه بیشترین خسارت‌ها در شهر سیمرغ، کیاکلا و روستاهای اطراف بوده است گفت: همچنین در شهرستان‌های میاندرود و ساری نیز شاهد بروز خسارت‌هایی به بخش مسکن بوده ایم.

خانی نوذری با عنوان کرد: بنا داریم طبق مصوبه هیئت دولت نسبت به پرداخت تسهیلات برای جبران خسارت اقدام کنیم اظهار داشت: کار پرداخت تسهیلات بلاعوض معیشتی و تعمیراتی از امروز آغاز شده است و طبق پیشنهاد داده شده در جلسه ستاد مدیریت بحران روز گذشته که با حضور رئیس سازمان مدیریت بحران برگزار شد، برای تعمیرات ۱۵ میلیون تومان، بلاعوض معیشتی ۵ میلیون تومان و بلاعوض تعمیراتی ۴ میلیون تومان پیشنهاد شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن مازندران یادآور شد: همچنین این اداره کل برای کمک به سیلزدگان ۲۵ دستگاه ماشین آلات سنگین خود از جمله کمپرسی، لودر و بیل مکانیکی را در اختیار دهیاری و بخشداری‌ها قرار داده است.

وی یادآور شد: کار پرداخت تسهیلات تعمیراتی و ساخت از روز دوشنبه هفته جاری آغاز می‌شود و خسارت دیدگان می‌توانند از طریق دهیاری‌ها برای تکمیل پرونده به بنیاد مسکن مراجعه داشته باشند.

محور روستایی هزار جریب بهشهر همچنان بسته است

با گذشت شش روز از وقوع سیلاب و رانش زمین در مازندران، محور روستایی هزار جریب بهشهر همچتان مسدود است.

بارش سیلاب در مناطق مختلف مازندران سبب نفود آب فراوان در منازل ساکنان شهری و روستایی مازندران شده است.

به دنبال بارش شدید باران همراه با سیلاب، مناطقی از روستاهای بخش هزار جریب بهشهر از روزهای نخست تاکنون مسدود هستند.

مدیرکل راهداری و حمل نقل جاده ای مازندران با اشاره به اینکه در هزارجریب بهشهر راه روستایی سرخ کیله، قریب محله، رودبار و پل گلورد بازگشایی شد، گفت: با توجه به پیش بینی بارش‌ها در محورهای مواصلاتی نیروهای راهدار در مناطق پرخطر جاده ای و محورهای اصلی به حالت آماد باش هستند.

احمد آفرین محمدزاده با تاکید بر اینکه تا ظهر امروز محور ارتباطی هزارجریب به دامغان نیز بازگشایی می‌شود افزود: در هزارجریب نکاٰ و روستاهای نوده، بندبن، لترگاز و زروم و کلا نیز برف سنگین تا حدود 2 متر وجود دارد و تلاش نیروهای راهداری بربازگشایی این محورهای روستایی است.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای استقرار نیروهای راهداری در مناطق و شریان‌های اصلی تصریح کرد: با توجه به بارندگی‌های پیش بینی شده و احتمال طغیان رودخانه‌های تلار ، تجن و دیگر رودخانه ‌ای کوچک منطقه همزمان از ظرفیت همه دستگاههای امدادی، راهداری، سپاه و بسیج سازندگی باید استفاده کرد.

, تسهیلات 75 میلیونی برای احداث و ترمیم واحدهای روستایی سیل‌زده, تسهیلات 75 میلیونی برای احداث و ترمیم واحدهای روستایی سیل‌زده,
,
, رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: برای احداث هر واحد روستایی ۴۰ میلیون تومان تسهیلات چهار درصد، ۱۵ میلیون تومان تسهیلات معیشتی و همچنین ۵ میلیون تومان تسهیلات معیشتی بلاعوض و همچنین برای ترمیم واحدهای مسکونی نیز ۱۵ میلیون تومان تسهیلات چهار درصد و ۴ میلیون تومان کمک بلاعوض پرداخت خواهد شد.,
,
, اسماعیل نجار در بازدید از روستاهای حادثه دیده در سیل چند روز اخیر شهرستان جویبار با بیان اینکه برای احداث هر واحد روستایی ۴۰ میلیون تومان تسهیلات چهار درصد، ۱۵ میلیون تومان تسهیلات معیشتی و همچنین ۵ میلیون تومان تسهیلات معیشتی بلاعوض داده می‌شود خاطرنشان کرد: پرداخت تسهیلات بانکی به حادثه دیدگان سیل اخیر استان‌های شمالی کشور از فردا توسط دو بانک ملی و مسکن آغاز خواهد شد.,
,
, وی با اشاره به اینکه برای ترمیم واحدهای مسکونی نیز ۱۵ میلیون تومان تسهیلات چهار درصد و ۴ میلیون تومان کمک بلاعوض پرداخت خواهد شد تصریح کرد: طبق بررسی‌های صورت گرفته، اعتبار مورد نیاز در اختیار این دو استان قرار خواهد گرفت.,
,
, *خسارت ۵۵۵ میلیارد تومانی سیل به کشاورزی مازندران, *خسارت ۵۵۵ میلیارد تومانی سیل به کشاورزی مازندران,
,
, مدیرکل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی نیز اعلام کرد: سیل در استان های گلستان و مازندران ۱۶۴۰ میلیارد تومان به بخش کشاورزی خسارت وارد کرده است.,
,
, سید محمد موسوی خسارت سیل به بخش کشاورزی استان مازندران را ۵۵۵ میلیارد تومان اعلام و تصریح کرد: میزان خسارت سیل به باغات مازندران ۲۶۶ میلیارد تومان، زیربخش آب و خاک و زیرساخت‌ها ۱۱۵ میلیارد تومان، زیربخش زراعت ۱۰۷ میلیارد تومان و زیربخش های دام، طیور و آبزیان ۶۷ میلیارد تومان بوده است.,
,
, موسوی گفت: ۷۲ هزار و ۳۵۵ هکتار از اراضی زراعی و ۱۷ هزار و ۴۹۱ هکتار از اراضی باغی استان مازندران از سیل خسارت دیده‌اند.,
,
, وی ادامه داد: تلفات دام‌های سبک و سنگین استان مازندران ۲۳۳۰ رأس بوده و سیل به ۱۲ واحد مرغداری و ۱۰ واحد آبزی پروری این استان خسارت وارد کرده است.,
,
, موسوی، تعداد شهرهای خسارت دیده استان مازندران را ۱۵ شهر عنوان کرد و افزود: بیشترین خسارت سیل به بخش کشاورزی شهرستان‌های سیمرغ، نکا، ساری و میاندورود وارد شده است.,
,
, مدیرکل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی گفت: حدود ۲۰ درصد از اراضی کشاورزی خسارت دیدره در استان‌های گلستان و مازندران بیمه بوده‌اند.,
,
,
, *خسارت سیل به ۶۲۹۰ مسکن در مازندران, *خسارت سیل به ۶۲۹۰ مسکن در مازندران,
,
, مدیرکل بنیاد مسکن مازندران، شمار واحدهای خسارت دیده ناشی از سیل در استان را شش هزار و ۲۹۰ واحد اعلام کرد و گفت: ۵۹۵ واحد تخریبی محسوب می‌شود.,
,
, محمد خانی نوذری با بیان اینکه شش هزار و ۲۹۰ واحد براثر سیل اخیر در استان خسارت دیدند گفت: ۵۰۰ واحد مسکونی روستایی و ۹۵ واحد شهری از ۶۰ درصد به بالا خسارت دیدند که تخریبی محسوب می‌شوند.,
,
, وی با اظهار اینکه بیشترین خسارت‌ها در شهر سیمرغ، کیاکلا و روستاهای اطراف بوده است گفت: همچنین در شهرستان‌های میاندرود و ساری نیز شاهد بروز خسارت‌هایی به بخش مسکن بوده ایم.,
,
, خانی نوذری با عنوان کرد: بنا داریم طبق مصوبه هیئت دولت نسبت به پرداخت تسهیلات برای جبران خسارت اقدام کنیم اظهار داشت: کار پرداخت تسهیلات بلاعوض معیشتی و تعمیراتی از امروز آغاز شده است و طبق پیشنهاد داده شده در جلسه ستاد مدیریت بحران روز گذشته که با حضور رئیس سازمان مدیریت بحران برگزار شد، برای تعمیرات ۱۵ میلیون تومان، بلاعوض معیشتی ۵ میلیون تومان و بلاعوض تعمیراتی ۴ میلیون تومان پیشنهاد شده است.,
,
, مدیرکل بنیاد مسکن مازندران یادآور شد: همچنین این اداره کل برای کمک به سیلزدگان ۲۵ دستگاه ماشین آلات سنگین خود از جمله کمپرسی، لودر و بیل مکانیکی را در اختیار دهیاری و بخشداری‌ها قرار داده است.,
,
, وی یادآور شد: کار پرداخت تسهیلات تعمیراتی و ساخت از روز دوشنبه هفته جاری آغاز می‌شود و خسارت دیدگان می‌توانند از طریق دهیاری‌ها برای تکمیل پرونده به بنیاد مسکن مراجعه داشته باشند.,
,
, محور روستایی هزار جریب بهشهر همچنان بسته است, محور روستایی هزار جریب بهشهر همچنان بسته است,
,
, با گذشت شش روز از وقوع سیلاب و رانش زمین در مازندران، محور روستایی هزار جریب بهشهر همچتان مسدود است.,
,
, بارش سیلاب در مناطق مختلف مازندران سبب نفود آب فراوان در منازل ساکنان شهری و روستایی مازندران شده است.,
,
, به دنبال بارش شدید باران همراه با سیلاب، مناطقی از روستاهای بخش هزار جریب بهشهر از روزهای نخست تاکنون مسدود هستند.,
,
, مدیرکل راهداری و حمل نقل جاده ای مازندران با اشاره به اینکه در هزارجریب بهشهر راه روستایی سرخ کیله، قریب محله، رودبار و پل گلورد بازگشایی شد، گفت: با توجه به پیش بینی بارش‌ها در محورهای مواصلاتی نیروهای راهدار در مناطق پرخطر جاده ای و محورهای اصلی به حالت آماد باش هستند.,
,
, احمد آفرین محمدزاده با تاکید بر اینکه تا ظهر امروز محور ارتباطی هزارجریب به دامغان نیز بازگشایی می‌شود افزود: در هزارجریب نکاٰ و روستاهای نوده، بندبن، لترگاز و زروم و کلا نیز برف سنگین تا حدود 2 متر وجود دارد و تلاش نیروهای راهداری بربازگشایی این محورهای روستایی است.,
,
, وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای استقرار نیروهای راهداری در مناطق و شریان‌های اصلی تصریح کرد: با توجه به بارندگی‌های پیش بینی شده و احتمال طغیان رودخانه‌های تلار ، تجن و دیگر رودخانه ‌ای کوچک منطقه همزمان از ظرفیت همه دستگاههای امدادی، راهداری، سپاه و بسیج سازندگی باید استفاده کرد.,

انتهای پیام/

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه