اخبار داغ

فرماندار تربت حیدریه عنوان کرد:

مدیریت فضای مجازی و شبکه های اجتماعی در مواقع بحران

مدیریت فضای مجازی و شبکه های اجتماعی در مواقع بحران
فرماندار تربت حیدریه با بیان اینکه باید از اقدامات شتاب زده و نادرست در فضای مجازی پرهیز شود، گفت: آنچه که امروز در مواقع بحران کشور مهم است، مدیریت فضای مجازی و شبکه های اجتماعی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تابان تربت؛ علی رستمی ظهر امروز در جلسه ستاد بحران تربت حیدریه افزود: هر چند وقوع سیلاب و بحران های طبیعی و به تبع آن وقوع تلفات انسانی، برای ما بسیار عذاب آور است، اما در شرایط کنونی کنترل بحران در فضای مجازی نیز بسیار احساس می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تابان تربت,

 

,

وی تصریح کرد: هر چند نمی توانیم مانع وقوع حوادث طبیعی شویم، اما حداقل می توانیم آن را مدیریت کنیم و در چنین شرایطی در کنار اقدامات فیزیکی، نباید از اقدامات روانی و به خصوص کنترل فضای اطلاع رسانی غافل شویم.

,

 

,

وی با تاکید بر اطلاع رسانی به موقع از سوی مسوولان و حفظ آرامش مردم، گفت: در زمان وقوع حوادث طبیعی این فضاهای مجازی هستند که به سرعت مردم را تحریک می کنند و در چنین شرایطی این وظیفه رسانه هاست تا با اطلاع رسانی به موقع ضمن القای حس آرامش، از اقدامات شتاب زده پرهیز کنیم.

,

 

,

رستمی افزود: متاسفانه در وقایع اخیر شاهد بودیم یک موضوع محلی بلافاصله تبدیل به یک مسئله ملی و حتی بین المللی شد و بدتر آنکه رسانه های داخلی نیز نتوانستند فضای مجازی را کنترل کنند.

,

 

,

وی در بخش دیگری ضمن انتقاد از آمارهای متناقص ارایه شده در جلسه از سوی 2 تن از مدیران دستگاه های اجرایی، اظهار داشت: البته مشکل آمارهای متعدد خاص تربت حیدریه نیست و یک معضل کشوری می باشد.

,

 

,

رستمی در بخش دیگری گفت: گزارش های ارایه شده حاکی از اقدامات پیشگیرانه مدیران مربوطه است و به جز کدکن که از دو محور دچار انسداد هستیم بقیه محورهای ما مشکل خاصی ندارند و بر این اساس کسانی که قصد سفر از کدکن به نیشابور را دارند باید اعلام کنیم که از اینجا تردد نکنند تا 2 محور فوق بازگشایی شوند.

,

 

,

فرماندار تربت حیدریه خاطر نشان کرد: بخشداران و به خصوص دهیاران باید روی سیل بندها و سدهای خاکی خود را متمرکز کنند و با بهره گیری از امکانات محلی نظیر تراکتور، به محض وقوع سیلاب، مسیر انحرافی ایجاد تا مشکلی برای اهالی به وجود نیاید.

,

 

,

رستمی اظهار داشت: نکته بعدی حفظ و حراست از جاده های اصلی است که باید شبانه روزی رصد شوند تا مبادا راه بندان ایجاد و یا تخریب شوند و از این ها مهمتر برآورد لحظه به لحظه خسارت‌ها است که هر دستگاهی باید ریز آنها را جمع بندی و در اختیار رسانه ها قرار بدهند.

,

فرماندار تربت حیدریه همچنین از شهرداران چهار بخش شهرستان خواست تا عصر امروز جاهایی از شهر را که نیاز به تخلیه دارند اعلام و ساکنان را به جاهای امن منتقل کنند.

,

 

,

معاون امور فنی و عمرانی فرمانداری تربت حیدریه نیز با بیان اینکه هدف از برگزاری جلسه، مدیریت سیلاب است، گفت: در خصوص حفاظت در مقابل سیلاب با 2 موضوع اساسی مواجه هستیم و آن در حوزه سازه ای و غیرسازه ای است.

,

 

,

احسان کریمی افزود: حوزه سازه ای یعنی همین تمهیداتی که انجام می شود نظیر دیوار سازی و موارد مشابه که جلوی سیلاب را بگیرد و غیرسازه ای که هم زمان کمتری و هزینه کمتری در بر دارد، شامل بازگشایی ها و پاکسازی ها نظیر مسیر رودخانه ها و همچنین بازگشایی پل ها است.

,

 

,

وی گفت: این اقدامات در حوزه شهری توسط شهردار و در حوزه راه ها توسط راهداری باید انجام شود که در پیوند با این موضوع یک برنامه دراز مدت هم داریم که دستگاه ها باید برنامه های خود را تدوین و اعلام کنند.

,

 

,

رییس اداره هواشناسی تربت حیدریه با بیان اینکه از ابتدای سال زراعی (اول مهرماه) پارسال تا ششم فروردین امسال 192.9 میلمتر باران باریده است، گفت: این در حالی است که در کل سال زراعی 96 تنها 154.1 میلیمتر باران در این شهرستان باریده است.

,

 

,

رضا صفایی افزود: در سال خورشیدی 96 نیز، میزان بارندگی 132.6 میلیمتر بوده و این در حالی است که میزان بارندگی در سال خورشیدی 97، 245 میلیمتر بوده است.

,

 

,

وی همچنین اظهار داشت: از شب گذشته تا امروز نیز در بخش مرکزی تربت حیدریه 9.8، بخش رخ هفت، بخش کدکن 12 و بخش بایگ نیز 10.6 میلمتر باران باریده است.

,

 

,

مدیر امور آب منطقه تربت حیدریه نیز گفت: اکنون 45 بند خاکی در این شهرستان شناسایی شده که غالبا در اراضی کشاورزی و اراضی ملی واقع شده که از بین آن ها سه بند پر خطر می باشند.

,

 

,

مهدی طلعتی افزود: این سه بند عبارت از شوربیگ، عبدآباد و آبدارو هستند که حجم ذخیره آب آنها حدود یک میلیون مترمکعب می باشد و متاسفانه بندهای پرخطر توسط جهاد سازندگی در گذشته احداث شده است.

,

 

,

وی در خصوص میزان بارش با بیان اینکه در سال زراعی جاری 263 میلمتر باران باریده و شاهد افزایش 100 درصدی نزولات آسمانی هستیم، گفت: مدل بروز شده هواشناسی نشان می دهد بیشتر بارش های تربت حیدریه در بخش کدکن و جلگه رخ خواهد بود که لازم است تدابیر ویژه ای اتخاذ شود.

,

 

,

طلعتی اظهار داشت: در حوزه پیشگیری از خسارت های احتمالی در سال گذشته 190 هکتار از اراضی بستر کال ها و رودخانه ها شامل: کال کامه، رودمعجن، حصار، سالار و شصت دره پاکسازی و اکنون 55 تابلو هشدار سیل در مسیل های فعال نصب و نیز یکصد کیلومتر مطالعات نیز اتجام شده است.

,

 

,

وی گفت: تابستان گذشته شناسایی بندهای غیر فنی و غیرقانونی با مشارکت جهاد و منابع طبیعی و محیط زیست در دستور کار قرار گرفته که 45 بند که در بستر رودخانه ها و کال ها و اراضی زراعی احداث شده، 6 بند نیز پتانسیل خطر پذیری بالای دارند که سه بند روستای آبدارو، شوربیگ و عبدآباد در جلگه رخ باید طی امشب و فردا تدابیر ویژه ای برای آنها اتخاذ شود.

,

 

,

طلعتی افزود: اکنون سه اکیپ آب متطقه ای با تجهیزات در مناطقی که خطرپدیری بالایی دارند، مستقر شده اند که در ابتدا کال پیشکوه که بصورت غیرفنی احداث شده و پتانسیل خطر پدیری آن خیابان آبشار و تا میدان مرکزی را تحت الشعاع قرار می دهد و در صورت نیاز باید با بیل مکانیکی قسمت پایین پل برای رهاسازی آب تخریب شود.

,

 

,

وی گفت: همچنین دو اکیپ دیگر در محدوده شهرک ولی عصر(عج) یا کال خرابه و شهر رباط سنگ مستقر سدند و از دستگاهها می خواهیم برای خدمت رسانی بهتر تجهیزاتی سامل بیل مکانیکی و لودر در اختیار اکیپ ها قرار دهند.

,

 

,

طلعتی افزود: همچنین خروجی سد نسر از 2 روز قبل باز شده که اکنون 6 مترمکعب آب در ثانیه از آن خارج می شود و نیز ورودی آن ظرفیت 5 متر مکعب در ثانیه است، ضمن آنکه حجم مخزن 300 هزار متر مربع است که تحت کنترل است تا آب مورد نیاز از دسترس خارج نشود.

,

 

,

رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای تربت حیدریه با انتقاد از اداره آب منطقه ای تربت حیدریه گفت: این اداره موظف است در طول سال بخش بالادست رودخانه ها را ارزیابی و رصد کنند که به عنوان نمونه آب رودخانه ورودی کدکن در هنگام وقوع سیل از زیر پل عبور نمیکنه و روی جاده طغیان می کند.

,

 

,

حسین شیرمحمدیان افزود: از شرکت گاز هم انتقاد داریم زیرا این اداره بعد عملیات گازرسانی پسماندهایشان را جمع نمی کنند و همین باعث می شود مسیر آب منحرف شده که البته ما با بیل مکانیکی اینها را اصلاح کرده ایم، اما ممکن است بعضی جاها باشد که از دید ما پنهان ماده باشد.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه