رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان البرز از ضبط بیش از دو هزار کیلوگرم فرآورده های خام دامی در استان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، سید محسن ابوترابی روز شنبه گفت: طرح تشدید پایش های نوروزی از مراکز تولید، عرضه و فروش، بسته بندی فرآورده های خام دامی و کشتارگاه ها از 20 اسفند ماه آغاز و تا 16 فروردین ادامه داشت.
وی افزود: در این طرح 9 اکیپ سیار در دو شیفت کاری بر فعالیت واحدهای فروش و عرضه فرآوردههای خام دامی نظارت داشتند.
ابوترابی اظهار کرد: در اجرای این طرح، چهار هزار و 806 بازدید از مراکز مورد نظر انجام شد که سه هزار و 944 بازدید آن از مراکز عرضه و فروش فراورده های خام دامی بوده که 24 مورد تخلف بهداشتی از این مراکز برای طی مراحل قانونی به تعزیرات حکومتی معرفی شد.
وی تصریح کرد: پس از بررسیهای انجام شده توسط تعزیرات حکومتی استان برای چهار واحد عرضه و فروش ابلاغ پلمب صادر شد.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان البرز در خاتمه گفت: در این مدت 90 مورد بازدید از کشتارگاه ها و مراکز بسته بندی فرآورده های خام دامی و تعداد 772 مورد بازدید از رستوران ها در سطح استان انجام و برای دو مورد پرونده تخلف بهداشتی به تعزیرات حکومتی و یک مورد به دادگاه معرفی شد.
,
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه