شبکه های اجتماعی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سلام کانال تلگرام
اینستاگرام
گروه: استان هرمزگان
ساعت: 11:14 منتشر شده در مورخ: 1398/02/26 شناسه خبر: 1486520
هرمزگان، تولید کننده محصولات سبزی و صیفی خارج از فصل کشور/ افزایش 20 درصدی تولید محصولات کشاورزی خارج از فصل در استان
هرمزگان با دارا بودن آب و هوای مطلوب منطقه ای مستعد برای کشت انواع صیفی جات و سبزی ها باشد به طوری که این استان رتبه نخست تولید محصولات خارج از فصل در کشور را به دست آورده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛شرایط آب و هوایی یکی از مهمترین فاکتورهای رشد هر نوع محصول کشاورزی به شمار می رود و  هر قسمت از کره خاکی با توجه به اقلیم آن پوشش های گیاهی خاصی را دارا می باشد.

شرایط ویژه جغرافیایی و اقیلم هرمزگان سبب شده در فصل زمستان که برف و کولاک اکثر نقاط کشور را در بر می گیرد هرمزگان با دارا بودن آب و هوای مطلوب منطقه ای مستعد برای کشت انواع صیفی جات و سبزی ها باشد به طوری که اکثر دشت های پهناور هرمزگان در زیر کشت میوه های خارج از فصل قرار می گیرد.

کشاورزان هرمزگانی که همواره دغدغه خودکفایی در بخش های مختلف زراعی را دارند با تلفیق روش های سنتی و علمی توانسته اند رتبه های بسیار خوبی در زمینه کاشت و برداشت محصولات کشاورزی را به دست آورند به طوری که این استان رتبه نخست تولید محصولات خارج از فصل در کشور را به دست آورده است.

جای جای هرمزگان از شمالی ترین نقطه آن گرفته تا جنوب، شرق و غرب آن زیر بار محصولات خارج از فصل قرار گرفته و این محصولات علاوه بر تامین نیاز بازارهای داخلی به خارج از کشور نیز صادر می شود.

محصولات خارج از فصل هرمزگان هر ساله برداشت آن از اواسط آذر ماه آغاز و تا اردیبهشت ما ادامه دارد و شهرستان های بندرعباس، میناب و رودان از مناطق مهم کشت محصولات خارج از فصل در این استان به شمار می روند.

افزایش 20 درصدی تولید محصولات کشاورزی خارج از فصل

سید رضا امیری زاده،مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با اشاره برداشت دو میلیون تن محصول خارج از فصل در استان اظهار کرد: این میزان محصول خارج از فصل در سطح 70 هزار هکتار از زمین های کشاورزی هرمزگان تولید شده است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود: سال جاری میزان تولید محصول خارج از فصل در هرمزگان در مقایسه با سال قبل 20 درصد افزایش داشته است.

امیری زاده با بیان اینکه هرمزگان حائز رتبه نخست تولید محصولات خارج از فصل در کشور است، افزود: 29 محصول کشاورزی خارج از فصل در هرمزگان تولید می شود که بادمجان، گوجه فرنگی، خیار، کلم، فلفل و لوبیا سبز از مهم‌ترین آنها است.
وی عنوان کرد: محصولات تولیدی علاوه بر تامین نیاز استان، به نقاط مختلف کشور نیز ارسال و به کشورهای حاشیه خلیج فارس هم صادر می شود.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان خاطر نشان کرد: عرضه محصولات خارج از فصل هرمزگان در تنظیم بازار این محصولات و جلوگیری از افزایش قیمت آن ها در سطح کشور تاثیر بسزایی دارد.

انتهای پیام/

http://dana.ir/1486520
ارسال نظر
نظرات