اخبار داغ

معاون اول قوه قضاییه در ساری اعلام کرد:

برخورد بدون اغماض با مدیران متخلف/ مراقب نفو‌ذی‌ها در تصمیم‌گیری‌ها باشیم

برخورد بدون اغماض با مدیران متخلف/ مراقب نفو‌ذی‌ها در تصمیم‌گیری‌ها باشیم
معاون اول قوه قضاییه گفت: اگر مجرم و مفسدی دچار تخلف شد و اگر مدیری چوب لای چرخ مردم گذاشت، نباید از آنها گذشت و با قاطعیت و بدون تبعیض با آن‌ها برخورد شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، بعد از ظهر امروز مراسم تکریم و معارفه رئیس کل جدید دادگستری مازندران با حضور حجت‌الاسلام اژه‌ای معاون قوه قضاییه کشور، نماینده ولی فقیه در استان، امام جمعه قائم شهر دادستان‌ها، قضات و مسئولان قضایی، انتظامی و دولتی شهرستانی و استانی در سالن اجتماعات دادگستری مازندران برگزار شد.

طی این مراسم حجت‌الاسلام تقوی فرد پس از نزدیک به 6 سال خدمت در عالی‌ترین مقام قضایی استان از سمت خود تودیع و حجت‌الاسلام اکبری به جای وی، به عنوان رئیس کل جدید دادگستری مازندران معارفه شد.

غلامحسین محسنی اژه‌ای که به عنوان سخنران ویژه در این مراسم حضور پیدا کرده بود، گفت: خداوند در قرآن در سوره ناس، از انسان خواست تا از وسواس خناس‌ها به او پناه ببرند و امروز خناس‌ها از طرق مختلف، به سینه‌های ما و در گوش‌های ما، خانواده ما و فرزندان ما می‌دمند، امروز در تصمیم سازی ما دارند نفو‌ذی‌ها کار می‌کنند تا تصمیم‌گیران را به تصمیمات غلط بکشانند.

وی با این مقدمه افزود: مگر نبود که بیش از دو سال ما را معطل کردند و ما را وابسته به خارج کردند، دو سال ما را معطل برجام کردند که ما از این طریق بتوانیم مشکلاتمان را حل کنیم، چی دمید؟ چه گفت؟ چه راهی ارائه داد؟ ولی فقیه ما که داد زد گفت نکنید، شیطان دوست شما نیست، خیرخواه شما نیست، شیطان امتحان پس داده است.

معاون اول قوه قضاییه خاطرنشان کرد: امریکا شیطان بزرگی است که امتحان خود را پس داده و حال ببینید که دو سال ما را معطل کردند و مشکلات کشور را به هم گره زدند و امروز هم دارند می‌دمند که تنها یک راه است و آن مذاکره با امریکا است و این یکی از آن مواردی است که باید به خدا پناه برد.

این مسئول با بیان اینکه امروز رهبری ما فریاد می‌زند این مذاکره یک مذاکره مصطلح نیست، مذاکره‌ای نیست که دو طرف به صورت مساوی بنشینند تا مشکل خود را حل کنند، گفت: با چه کسی میخواهید مذاکره کنید با شیطان؟ امریکا جز به نابودی ما مگر راضی می‌شود؟

اژه‌ای متذکر شد: ما نباید به حرف رهبرمان شک کنیم، تردید کنیم؛ وقتی ایشان یک حرفی به ما می‌زند و دیگری هم حرفی میزند، باید کدام را انتخاب کرد؟ می‌شود به شیطان اعتماد کرد؟ می‌شود به کسی که بیش از چندین دهه در حق این کشور و مردمش جنایت کرده، اعتماد کرد؟

وی بیان کرد: مگر می‌شود با این شیاطین بنشینیم و مذاکره کنیم و بعد چیزی به نفع اسلام و مسلمین و کشور جمهوری اسلامی ایران در بیاوریم.

معاون اول قوه قضاییه در ادامه روی سخن را به سمت جلسه برد و گفت: خدا را شاکرم که اکثر مدیران قوه قضاییه ما، تکلیف مدار هستند و هر مسئولیتی به آنان بدهیم، می‌پذیرند و هر مسئولیتی به آنان می‌سپاریم، می‌گویند: چشم.

این مسئول در ادامه به ایراد چند نکته در میان قضات و همکاران دستگاه قضایی در استان مازندران پرداخت و افزود: ورودی پرونده‌های ما نه در استان مازندران بلکه در کل کشور به دستگاه قضا، زیاد است؛ البته پرونده در جامعه تولید می‌شود و به ما ارجاع می‌شود، لذا باید از تمام ظرفیت‌ها از بسیج گرفته تا امامان جماعت، از نمایندگان گرفته تا استانداری، استفاده کنیم تا ورودی پرونده‌ها را کاهش دهیم.

وی یادآور شد: غالب پرونده‌های ما مربوط به توهین، نزاع و درگیری‌های اجتماعی و خانوادگی است که با استفاده از تمام این ظرفیت‌ها می‌توان آن را کاهش داد.

معاون اول قوه قضاییه تاکید کرد: شورای حل اختلاف را فعال کنیم در صلح و سازش، قرار نبود شورای حل اختلاف قضاوت کند، اگر بنا به قضاوت بود که دستگاه قضایی انجام می‌داد؛ کار اصلی این شورا باید صلح و سازش باشد، نه قضاوت و صدور حکم؛ این شورا را تقویت کنید و ان را به سمت صلح و سازش، هدایت کنید.

این مقام مسئول تصریح کرد: یکی از مباحث موجود در این استان بحث حریم‌ها است، یکی از کارهایی که دولت مقدمه‌ آن را باید انجام دهد این است که حریم رودخانه، دریا، شهر، منابع طبیعی، جنگل و غیره کجا است؟ خارج از محدوده کجا است؟ اگر دستگاه‌های دولتی این حریم‌ها را مشخص نکنند، من و شما گرفتار می‌شویم و هر کجا هر دستگاهی ورود پیدا نکرد، دستگاه قضا ورود پیدا کند و تاکید و پیگیری کنید تا انجام دهند، هر جا تعلل است شما باید ورود پیدا کنید، هم از باب پیشگیری و هم دستگاه قضایی ورود پیدا کنید تا آن مدیر کار خود را انجام دهد.

اژه‌ای مطرح کرد: برخی از مسائل مربوط به منابع طبیعی است، دستگاه‌های متولی باید پای کار بیایند، ساختمان چهار طبقه ساخته می‌شود و بعد می‌گویند: دستگاه قضایی تخریب کن! کجا بودید وقتی ساخته می‌شد؟ چرا جواز دادید؟ به دنبال منشا این مشکلات باشید، که کجاها کوتاهی شد تا این معضل اتفاق بیفتد.

وی اذعان کرد: بدنبال اجرای احکام متناسب و بازدارنده باشید، مثلا الان صحبت فراوانی روی جایگزینی مجازات‌های حبس است؛ اما ما را به تفریط نکشاند، مجرین را متجری نکند، باید مجازات جایگزین قابل اجرا باشد و مردم هم استهزا نکنند؛ البته باید به موقع هم اجرا شود.

معاون قوه قضاییه خطاب به رئیس کل جدید دادگستری مازندران گفت: تا دهم خرداد، کلیه احکام مدنی و کیفری که به هر دلیلی در اجرا با مشکل مواجه شده است، برای ما بفرستید تا ببینیم چطور باید مشکلش را حل کنیم؛ احکامی که در کیفری و مدنی، قطعی شده است و در اجرای احکام مانده است و اجرا نشده است را با ذکر دلیل برای ما ارسال کنید تا با حل مشکل، به مرحله اجرا برسانیم.

این مقام مسئول اعلام کرد: بررسی کنید که چرا احکام صادره، نقض شده است؟ چرا برخی احکام خلاف بین شرع اعلام شده است و قاضی ما این حکم را داده و ما آن را نقض اعلام کردیم، بررسی کنید چرا برخی احکام در مراجع بالادست نقض شده است و علت آن چه بوده است؟

اژه‌ای متذکر شد: اینجا وسوسه شیطان بیشتر است، اینجا پناهگاه است و مردم به این مکان، اعتماد دارند.

وی در پایان گفت: اگر مجرم و مفسدی دچار تخلف شد و اگر مدیری چوب لای چرخ مردم گذاشت، از آن‌ها نگذرید و با قاطعیت و بدون تبعیض با آن‌ها برخورد کنید و به هیچ وجه اغماض نکنید.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه