زولبیا و بامیه یکی از محبوبترین شیرینی های ماه رمضان است که در این گزارش به طرز تهیه آن می پردازیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آوای ماغر؛با توجه به اینکه زولبیا و بامیه یکی از محبوبترین شیرینی های ماه رمضان در کشور بوده و این شیرینی بر سر بیشتر سفره های افطاری مردم قرار دارد، در این گزارش مراحل تهیه آن را توسط یکی از کارگاه های شیرینی پزی بهمئی می آوریم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای ماغر,, ,
استاد این کارگاه در این رابطه به خبرنگار ما گفت: هر چند این شیرینی محبوب و دوست داشتنی است، اما همین ابتدا به عنوان یک توصیه به روزه داران دارم که از مصرف زیاد آن خودداری کنند.
,, ,
برای تهیه بامیه به آرد،آب،روغن جامد،تخممرغ،وانیل،نمک،شکر و مقداری عسل نیاز داریم.
,,
ابتدا آب، شکر، روغن و عسل را مخلوط کرده و این محلول را بر روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به مرحله ای برسد که ذرات شکربه صورت کامل در آب حل شود.
,,
بعد از به جوش آمدن ، آرد و نمک را اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا خمیر نرم و یکدستی تهیه شود.
,,
بعد اجازه می دهیم خمیر کمی خنک شود و در ظرف دیگری تخم مرغ ها را به آرامی به آن اضافه می کنیم.
,,
بعد از آماده شدن خمیر،آن را در قیفپارچهای مخصوص می ریزیم و با اندازه دلخواه درون روغن سرخ کردنی که از قبل به مرحله جوش رساندیم، می ریزیم.
,,
بعد از سرخ شدن، بامیهها را با تور مخصوص از روغن بیرون آورده و داخل سبد می ریزیم تا روغن اضافی آنها جدا شود.
,,
برای تهیه زولبیا به ماست، نشاسته، خامه، آرد و زعفران نیاز داریم که ابتدا نشاسته و ماست را با یکدیگر مخلوط می کنیم بعد از آن خامه، آرد و زعفران اضافه می کنیم و بعد از گذشت 3 ساعت از عبور از صافی مخصوص،مواد را درون قالب مخصوص ریخته و در روغن سرخ می کنیم .
,,
در ادامه کلیپ تهیه بخشی از مراحل کار و تصاویر بیشتر این گزارش را مشاهده کنید:
,,
, ,
, ,
, , , ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
انتهای پیام/
,,
,
ارسال دیدگاه