اخبار داغ

مراحل تهیه شیرینی مخصوص ماه رمضان در بهمئی+تصاویر

مراحل تهیه شیرینی مخصوص ماه رمضان در بهمئی+تصاویر
زولبیا و بامیه یکی از محبوب‌ترین شیرینی های ماه رمضان است که در این گزارش به طرز تهیه آن می پردازیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آوای ماغر؛با توجه به اینکه زولبیا و بامیه یکی از محبوب‌ترین شیرینی های ماه رمضان در کشور بوده و این شیرینی بر سر بیشتر سفره های افطاری مردم قرار دارد، در این گزارش مراحل تهیه آن را توسط یکی از کارگاه های شیرینی پزی بهمئی می آوریم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای ماغر,

, ,

استاد این کارگاه در این رابطه به خبرنگار ما گفت: هر چند این شیرینی محبوب و دوست داشتنی است، اما همین ابتدا به عنوان یک توصیه به روزه داران دارم که از مصرف زیاد آن خودداری کنند.

,

, ,

برای  تهیه بامیه‌  به آرد،آب،روغن جامد،تخم‌مرغ،وانیل،نمک،شکر و مقداری عسل نیاز داریم.

,

 

,

ابتدا آب، شکر، روغن و عسل را مخلوط کرده و این محلول را  بر روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به مرحله ای برسد که ذرات شکربه صورت کامل در آب حل شود.

,

 

,

بعد از به جوش آمدن ، آرد و نمک را اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا خمیر نرم و یکدستی تهیه شود.

,

 

,

بعد اجازه می دهیم خمیر کمی خنک شود و در ظرف دیگری تخم مرغ ها را به آرامی به آن اضافه می کنیم.

,

 

,

بعد از آماده شدن خمیر،آن را در قیف‌پارچه‌ای مخصوص می ریزیم و با اندازه دلخواه درون روغن سرخ کردنی که از قبل به مرحله جوش رساندیم، می ریزیم.

,

 

,

بعد از سرخ شدن، بامیه‌ها را با تور مخصوص از روغن بیرون آورده و داخل سبد می ریزیم تا روغن اضافی آنها جدا شود.

,

 

,

برای  تهیه زولبیا به ماست، نشاسته، خامه، آرد و زعفران نیاز داریم که ابتدا نشاسته و ماست را با یکدیگر مخلوط می کنیم بعد از آن خامه، آرد و زعفران اضافه می کنیم و بعد از گذشت 3 ساعت از عبور از صافی مخصوص،مواد را درون قالب مخصوص ریخته و  در روغن سرخ می کنیم .

,

 

,

در ادامه کلیپ تهیه بخشی از مراحل کار و تصاویر بیشتر این گزارش را مشاهده کنید:

,

 

,

, ,

, ,

, , , ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

انتهای پیام/

,

 

,

 

,
 
, , downloadدانلود, download]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه