اخبار داغ

فعالیت ناجیان غریق در سواحل آغاز شد؛

پیشنهاد افزایش ناجیان غریق به 1200 نفر در مازندران/ هشدار جدی برای افزایش تصادفات دریایی

پیشنهاد افزایش ناجیان غریق به 1200 نفر در مازندران/ هشدار جدی برای افزایش تصادفات دریایی
رئیس هیات نجات غریق و غواصی مازندران گفت: امروز نخستین روز کار ناجیان غریق است که 600 نفر از ناجیان غریق در سواحل مازندران مستقر می‌شوند که 60 درصد ظرفیت در سواحل استان است و بقیه ناجیان از 13 خرداد در سواحل مستقر می‌شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نقی کریمیان در گفت‌وگو با بلاغ، اظهار کرد: امروز نخستین روز کار ناجیان غریق است که 600 نفر از ناجیان غریق در سواحل مازندران مستقر می‌شوند که 60 درصد ظرفیت سواحل استان را شامل می‌شود.

وی اضافه کرد: 950 نفر قرار است از 13 خرداد ماه در سواحل استان مستقر شوند که پیشنهاد دادیم به تعداد یک‌هزار و 200 تن برسد.

رئیس هیات نجات غریق و غواصی مازندران ادامه داد: باتوجه به آزادسازی سواحل غرب مازندران باید پوشش ناجیان غریق در سواحل استان بیشتر شود تا شاهد مشکلی نباشیم.

کریمیان با بیان اینکه تعداد نقاط حادثه‌خیز در سواحل مازندران از 375 به 420 نقطه رسیده است، تصریح کرد: سال 92 تعداد ناجیان غریق 210 تن و سال 93 به 110 تن رسیده که با ادامه این روند طی سال‌‌های آینده تعداد غریق کاهش می‌یابد.

وی با اشاره به اینکه از سال 94 تاکنون باتوجه به آموزش‌های خوب بیش از یک‌هزار ناجی غریق را به ساحل تزریق کردیم، افزود: افرادی که از قبل در سواحل استان بنا به دلایلی منجی‌نما بودند را حذف کردیم.

رئیس هیات نجات غریق و غواصی مازندران یادآور شد: سالانه بیش از 4 هزار نجات یافته داریم که از این تعداد 300 نفر به بیمارستان منتقل شدند و این نشان می‌دهد آموزش‌ها به خوبی جواب داده است.

کریمیان با اشاره به تداوم آموزش‌ها برای ناجیان غریق، گفت: فرآیندی را تعریف کردیم تا مردم کمتر آسیب ببینند.

وی بیان کرد: فعالیت طرح‌های دریا از ساعت هشت تا 20 است که لازم است افراد از شنا هنگام شب در دریای مازندران پرهیز کنند چراکه نیروهای امدادی در آن زمان حضور ندارند و این یکی از موضوعاتی است که هرساله دچار حوادث می‌شویم.

رئیس هیات نجات غریق و غواصی مازندران اظهار کرد: موضوعی دیگر اینکه در مناطق حادثه‌خیز ناجیان غریق هیچ تعهدی ندارند و تنها برای راهنمایی در مناطق حضور دارند ولی برخی از مردم مشکلاتی را ایجاد می‌کنند که لازم است حتما داخل طرح‌ها شنا کنند.

کریمیان خاطرنشان کرد: یکی از مسائل تصادفات دریایی است که برای پنج سال بعد غریق را کاملا کنترل می‌کنیم ولی تصادفات دریایی باتوجه به امکانات موجود حتما افزایش خواهد یافت.

وی بیان کرد: برخی افراد در محدوده سنگ‌چین، اسکله‌ها و مناطق دنج شنا می‌کنند که در زمان طوفانی بودن دریا شاهد غرق شدن در این مناطق هستیم که لازم است به هشدارها توجه کنند.

رئیس هیات نجات غریق و غواصی مازندران ادامه داد: موضوعی دیگر افرادی که اشتیاق شنا دارند با تیوپ خانوادگی وارد آب می شوند که باعث غرق شدن افراد می شود که لازم است حتما رعایت کنند.

کریمیان تصریح کرد: برخی افراد دریا را برای آموزش شنا برای فرزندان خود انتخاب می‌کنند که باید بدانند دریا واقعا جای شنا نیست و دریا را به هیچ وجه برای شنا انتخاب نکنند.

وی با اعلام اینکه در مازندران مرگ دسته‌جمعی مرسوم است به‌طوری‌که یک نفر که در داخل دریا در حال غرق شدن است افراد خودسرانه با مشاهده‌اش به فکر نجات می‌افتند درحالی‌که منجر به غرق شدن خودشان نیز می‌شود لازم است در این زمینه از کمک قایق‌رانان و جت‌رانان بهره بگیرند به‌طوری‌که در سال‌های گذشته مرگ دسته‌جمعی خانواده هفت نفره را داشتیم.

رئیس هیات نجات غریق و غواصی مازندران با بیان اینکه طرح‌های دریا آنچنان که باید شایسته شهروندان نیست، اظهار کرد: استانداری در این زمینه ورود پیدا کرده و با سرمایه گذاران جدید وارد مذاکره شده تا سرمایه‌گذارانی واجد شرایط با واگذاری بلندمدت در این زمینه ورود پیدا کنند تا طرح‌های درجه یک را اجرا کنند.

کریمیان یادآور شد: 97 طرح دریا داریم که از این تعداد دو طرح درجه یک و بقیه طرح‌های درجات دو یا سه هستند.

وی در پایان با اعلام اینکه نگاه ما این است تمام ناجیان را به بهره برداران ساحل واگذار کنیم و سربار دولت نباشیم، گفت: هنوز نتوانستیم حقوقی که در شان ناجیان غریق باشد را به آنان پرداخت کنیم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه