دامپزشکی استان مرکزی نسبت به وقوع بیماری تب کریمه کنگو در استان هشدار داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ محمد فتاحی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی در جمع خبرنگاران گفت: تب کریمه کنگو از جمله بیماریهای خطرناک مشترک بین دام و انسان بوده و با ایجاد خونریزیهای گسترده در سطح بدن و زیرپوست و ایجاد کبودی، چهره ترسناکی از بیماری به وجود میآورد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,فتاحی اظهار کرد: بیماری تب خونریزی دهنده کنگو ازجمله بیماریهای ویروسی بوده و از طریق کنهها از دام آلوده به سایر دامها منتقل میشود.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی بیان کرد: مبارزه با کنهها با سمپاشی بدن و جایگاه دامها نخستین گام برای پیشگیری از انتشار این بیماری به شمار میرود.
فتاحی دامهای گزیده شده توسط کنه آلوده را از دیگر عوامل انتقال بیماری تب خونریزی دهنده کنگو عنوان کرد و گفت: این بیماری در دام آلوده علائم بالینی نداشته و زمانی تشخیص داده میشود که در بین جمعیت انسانی بروز کند.
وی راههای انتقال بیماری به انسان را گزش کنه، له کردن کنه با دست، تماس با خون و ترشحات خونی و گوشت دام آلوده عنوان کرد.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی ادامه داد: با توجه به فرارسیدن فصل گرما و افزایش فعالیت کنهها، احتمال رخداد این بیماری افزایش مییابد و نیاز است با انجام اقدامات پیشگیرانه ازجمله سمپاشی دام و اماکن دامی، تجهیز کشتارگاههای دام به سردخانه نگهداری گوشت و رعایت بهداشت فردی به هنگام تماس با دام، گوشت و آلایش دامی از انتقال این بیماری جلوگیری شود.
فتاحی گفت: شهروندانی که در خارج از کشتارگاه بدون رعایت پوششهای بهداشتی شامل دستکش، عینک و ماسک اقدام به کشتار دام کرده و افرادی که گوشت تازه تولیدشده در خارج از کشتارگاه را تهیه میکنند بیشتر از سایر افراد در معرض این بیماری قرار دارند.
وی خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از انتقال این بیماری از گوشت به انسان باید لاشه دام پس از کشتار به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفرتا چهار درجه نگهداری شود تا در صورت آلوده بودن از انتقال بیماری جلوگیری شود.
انتهای پیام/
فتاحی اظهار کرد: بیماری تب خونریزی دهنده کنگو ازجمله بیماریهای ویروسی بوده و از طریق کنهها از دام آلوده به سایر دامها منتقل میشود.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی بیان کرد: مبارزه با کنهها با سمپاشی بدن و جایگاه دامها نخستین گام برای پیشگیری از انتشار این بیماری به شمار میرود.
فتاحی دامهای گزیده شده توسط کنه آلوده را از دیگر عوامل انتقال بیماری تب خونریزی دهنده کنگو عنوان کرد و گفت: این بیماری در دام آلوده علائم بالینی نداشته و زمانی تشخیص داده میشود که در بین جمعیت انسانی بروز کند.
وی راههای انتقال بیماری به انسان را گزش کنه، له کردن کنه با دست، تماس با خون و ترشحات خونی و گوشت دام آلوده عنوان کرد.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی ادامه داد: با توجه به فرارسیدن فصل گرما و افزایش فعالیت کنهها، احتمال رخداد این بیماری افزایش مییابد و نیاز است با انجام اقدامات پیشگیرانه ازجمله سمپاشی دام و اماکن دامی، تجهیز کشتارگاههای دام به سردخانه نگهداری گوشت و رعایت بهداشت فردی به هنگام تماس با دام، گوشت و آلایش دامی از انتقال این بیماری جلوگیری شود.
فتاحی گفت: شهروندانی که در خارج از کشتارگاه بدون رعایت پوششهای بهداشتی شامل دستکش، عینک و ماسک اقدام به کشتار دام کرده و افرادی که گوشت تازه تولیدشده در خارج از کشتارگاه را تهیه میکنند بیشتر از سایر افراد در معرض این بیماری قرار دارند.
وی خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از انتقال این بیماری از گوشت به انسان باید لاشه دام پس از کشتار به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفرتا چهار درجه نگهداری شود تا در صورت آلوده بودن از انتقال بیماری جلوگیری شود.
انتهای پیام/
فتاحی اظهار کرد: بیماری تب خونریزی دهنده کنگو ازجمله بیماریهای ویروسی بوده و از طریق کنهها از دام آلوده به سایر دامها منتقل میشود.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی بیان کرد: مبارزه با کنهها با سمپاشی بدن و جایگاه دامها نخستین گام برای پیشگیری از انتشار این بیماری به شمار میرود.
فتاحی دامهای گزیده شده توسط کنه آلوده را از دیگر عوامل انتقال بیماری تب خونریزی دهنده کنگو عنوان کرد و گفت: این بیماری در دام آلوده علائم بالینی نداشته و زمانی تشخیص داده میشود که در بین جمعیت انسانی بروز کند.
وی راههای انتقال بیماری به انسان را گزش کنه، له کردن کنه با دست، تماس با خون و ترشحات خونی و گوشت دام آلوده عنوان کرد.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی ادامه داد: با توجه به فرارسیدن فصل گرما و افزایش فعالیت کنهها، احتمال رخداد این بیماری افزایش مییابد و نیاز است با انجام اقدامات پیشگیرانه ازجمله سمپاشی دام و اماکن دامی، تجهیز کشتارگاههای دام به سردخانه نگهداری گوشت و رعایت بهداشت فردی به هنگام تماس با دام، گوشت و آلایش دامی از انتقال این بیماری جلوگیری شود.
فتاحی گفت: شهروندانی که در خارج از کشتارگاه بدون رعایت پوششهای بهداشتی شامل دستکش، عینک و ماسک اقدام به کشتار دام کرده و افرادی که گوشت تازه تولیدشده در خارج از کشتارگاه را تهیه میکنند بیشتر از سایر افراد در معرض این بیماری قرار دارند.
وی خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از انتقال این بیماری از گوشت به انسان باید لاشه دام پس از کشتار به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفرتا چهار درجه نگهداری شود تا در صورت آلوده بودن از انتقال بیماری جلوگیری شود.
انتهای پیام/
فتاحی اظهار کرد: بیماری تب خونریزی دهنده کنگو ازجمله بیماریهای ویروسی بوده و از طریق کنهها از دام آلوده به سایر دامها منتقل میشود.
,معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی بیان کرد: مبارزه با کنهها با سمپاشی بدن و جایگاه دامها نخستین گام برای پیشگیری از انتشار این بیماری به شمار میرود.
,فتاحی دامهای گزیده شده توسط کنه آلوده را از دیگر عوامل انتقال بیماری تب خونریزی دهنده کنگو عنوان کرد و گفت: این بیماری در دام آلوده علائم بالینی نداشته و زمانی تشخیص داده میشود که در بین جمعیت انسانی بروز کند.
,وی راههای انتقال بیماری به انسان را گزش کنه، له کردن کنه با دست، تماس با خون و ترشحات خونی و گوشت دام آلوده عنوان کرد.
,معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی ادامه داد: با توجه به فرارسیدن فصل گرما و افزایش فعالیت کنهها، احتمال رخداد این بیماری افزایش مییابد و نیاز است با انجام اقدامات پیشگیرانه ازجمله سمپاشی دام و اماکن دامی، تجهیز کشتارگاههای دام به سردخانه نگهداری گوشت و رعایت بهداشت فردی به هنگام تماس با دام، گوشت و آلایش دامی از انتقال این بیماری جلوگیری شود.
,فتاحی گفت: شهروندانی که در خارج از کشتارگاه بدون رعایت پوششهای بهداشتی شامل دستکش، عینک و ماسک اقدام به کشتار دام کرده و افرادی که گوشت تازه تولیدشده در خارج از کشتارگاه را تهیه میکنند بیشتر از سایر افراد در معرض این بیماری قرار دارند.
,وی خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از انتقال این بیماری از گوشت به انسان باید لاشه دام پس از کشتار به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفرتا چهار درجه نگهداری شود تا در صورت آلوده بودن از انتقال بیماری جلوگیری شود.
,انتهای پیام/
,
ارسال دیدگاه