برداشت محصول خربزه سیستان معروف به قندک و سفیدک در شهرستان های شمال سیستان و بلوچستان آغاز شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سرویس عکس عصرهامون، پس از گرم شدن هوا و پسروی آب دریاچه هامون، در زمین هایی که هنوز مرطوب هستند،سالیانه حدود ۱۰۰۰-۱۰۰ هکتار خربزه از توده های محلی از جمله سفیدک خط دار، قندک و چپات اشتری از اواسط خرداد تا اواخر مرداد کشت می گردد. برداشت این محصولات از اواخر مرداد شروع و تا اواخر آبان ادامه دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ]
ارسال دیدگاه