مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان گفت: واحدهای غیرمجاز روغن را بیشتر از مقدار مجاز استفاده میکنند و در این واحدها شکلاتی که روی دونات ریخته میشود واکس کفش است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جواد محمدیفشارکی در گفتوگو با خبرنگار صاحب نیوز اظهار کرد: 90 درصد دوناتهایی را که در برخی از مغازهها و سوپر مارکتها عرضه میکند، در واحدهای صنفی زیرزمینی و غیرمجاز تولید میشود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان تصریح کرد: این دوناتها بسیار خطرناک هستند؛ وقتی این دوناتها را به آزمایشگاه فرستادیم نتایج خطرناکی از آنها بهدست آمد.
,وی افزود: این دوناتها بسیار خطرناک و سرطانزاست و فعالیت این واحدهای زیر زمینی باعث شده است که یک کارخانه تولید دونات هم تعطیل شود، چرا که دونات تولیدی این واحدهای غیر مجاز بسیار ارزان در بازار عرضه میشود.
,محمدیفشارکی در پایان بیان کرد: این واحدهای غیرمجاز روغن را بیشتر از مقدار مجاز استفاده میکنند و در این واحدها شکلاتی که روی دونات ریخته میشود واکس کفش است.
,انتهای پیام/
,,
]
ارسال دیدگاه