اخبار داغ

در راستای ایجاد مشاغل خانگی؛

اشتغالزایی با احیای فرش دستباف سیستان/ قالیبافی زمینه ای برای خروج از بیکاری

اشتغالزایی با احیای فرش دستباف سیستان/ قالیبافی زمینه ای برای خروج از بیکاری
در روزگاری که بیکاری معضلی جدی برای افراد به شمار می رود احیای مجدد فرش دستبافت سیستان روزنه ای از امید را در دل جوانان برای درآمدزایی و اشتغالزایی ایجاد می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، بهره گیری از صنایع دستی و هنرهای بومی در هر برهه ای از زمان اگر شرایط برای افراد فراهم باشد زمینه ای برای خروج از معضلاتی همچون بیکاری و از سوی دیگر راهبردی برای اشتغالزایی، درآمدزایی، کمک به اقتصاد و معیشت افراد به شمار می رود.

در همین راستا احیای مجدد قالیبافی در سیستان که سال هاست مردمان آن به علت خشکسالی با مشکلات متعددی دست و پنجه نرم می کنند یکی از راهکارهای امیدآفرینی و اشتغالزایی آن هم در سال رونق تولید است که علاوه بر ایجاد اشتغال به ماندگاری جمعیت هم کمک بسزایی می کنند. بیان این مطلب بدان جهت است که در سالهای اخیر به واسطه خشکسالی های پی در پی، برخی از مردم که تنها راه درآمدشان دامداری و کشاورزی در سیستان بود از این منطقه به شهرهای دیگر مهاجرت کردند.

با این وجود در حالی قالی سیستان ظرفیتی برای خروج از بحران بیکاری به شما می رود که هر گره از تار و پود این فرش آمیخته با ایثار، گذشت و فداکاری افرادی است که ساعت ها مروارید نورانی و سوی چشمانشان را به قالی می بافند تا خانواده آنها با نور آن روشنی یابند.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون، ,
,
,
,
,
,

 
, ,
,
بیکاری بزرگترین معضل سیستان
حجت الاسلام حسن خدری،امام جمعه شهرستان زهک در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: در راستای ایجاد مشاغل خانگی در منطقه سیستان هنر قالی بافی بومی سیستانی مجدداً احیا خواهد شد.

وی یکی از بزرگترین معضلات سیستان را بیکاری دانست و افزود: بسیاری از زنان و مردان روستایی که در گذشته به شغل های صیادی و کشاورزی مشغول بوده اند، با خشک شدن تالاب هامون مشاغل خود را از دست داده اند.

به گفته این مسئول، قالی بافی یکی از هنر های قدیمی در منطقه سیستان است که در گذشته توسط زنان و دختران جوان در منازل انجام می شد در همین راستا با بهره گیری از این هنر در نظر داریم تا بیش از ۴۰ هزار شغل ایجاد کنیم که بازار فروش آن نیز تضمین شده است به گونه ای که جهت اطمینان خاطر از فروش قالی بومی سیستان، ابتدا با خریداران عقد قرارداد کرده و سپس کارآفرینان را وارد این عرصه خواهیم کرد.


میزان درآمد افراد بسته به تعداد تولید و کیفیت قالی است
وی بیمه تمام کارآفرینان بدون محدودیت سنی را یکی از مزایای این طرح عنوان و ادامه داد: میزان درآمد افراد بستگی به تعداد تولید و کیفیت قالی بافته شده خواهد داشت.

حجت الاسلام خدری همچنین خاطرنشان کرد: بازار فروش۴۰ هزار دار قالی در شرکت فرش پیشکش تحفه به خانه پادشاهان (بادیز اسپرلوس سیستان) تضمین شده است و از این پس جوانان می توانند شغل مناسب قالی بافی که در منزل هر شخص نیز انجام می شود را به عنوان یک شغل ثابت و پر درآمد داشته باشند.

امام جمعه شهرستان زهک با بیان اینکه افراد برای یادگیری این هنر می توانند در کلاس های آموزشی به صورت رایگان شرکت کنند، افزود: متقاضیان می توانند جهت ثبت نام در به آدرس شهرستان زهک- خیابان امام خمینی (ره) جنوبی جنب حوزه علمیه برادران امام جعفر صادق (ع) مراجعه کنند.

انتهای پیام/
, بیکاری بزرگترین معضل سیستان,
,
,
,
,
,
,
,
, میزان درآمد افراد بسته به تعداد تولید و کیفیت قالی است,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه